evet canım söyledi bizde korunduk yada öyle zannediyoruz :) benim bu ay geçikti reglim sorma bende yusuf yusuf
bir arkadaş daha vardı geçiken ama senin nasıl durumlar?
canım benim bugün 13. günümdü. yani ilişki bugün oldu

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım söyledi bizde korunduk yada öyle zannediyoruz :) benim bu ay geçikti reglim sorma bende yusuf yusuf
bir arkadaş daha vardı geçiken ama senin nasıl durumlar?
canım benim bugün 13. günümdü. yani ilişki bugün olduben de tırstım amaaaannnn zaten olmuyor bugünü mü bulcak. sen test yaptın mı. funda hanım gecikmez filmden dedi.kaç gün geciktin
yok test falan yapmadım 3 gün gecikti olmuyo zaten bu sefer mi olucak :))
rahim filminden sonra yumurlama günü gelen değişik akıntı varya o baya uzun bir süre geldi
ya çok yumurtladım yada bir kaç gün olmaz ama ilginçti yani
arada karnım ağrıyor fakat geçiyor 1 hafta önce göğüslerime dokunamıyordum
şimdi bişey yok offf bir bu eksikti ya aşılamaya gidicez derken gidemiyoruz:26::26:
belki yarın gelir gözüm yollarda![]()
yumurtlama da gelen akıntı mı? onu asla ben ayırt edemedim yok lastik gibiymiş yok vırt yok zırt. hiç de öle bişey yapmıyo benim vücudum. belki hamilesindir diyecem ama insanlar böyle söyledikçe insan umutlanıyor ya o yüzden demiycem. heralde yarın regl olursun. ben şimdi kent e gidip israel bey in hemşiresiyle görüşcem bau hafta randevum var ama belki adetliyken falan gitmem gerekir diye bi konuşcam belki erteletmen gerekir. her seferinde muayene parası ödeyemeyeceğim sen kent le görüşmedin değil mi daha?
iii geceler kızlar yarın rahim filmi çektiricem lütfen dua edin bana korkuyorum inşallah kötü bişey çıkmaz
pztsi günü çekilicek kısmetse rahim filmim ve ben korkudan anestezili istedim özelde 300 liraya çektiricem.dr sabah kahvaltını yap 9'a kadar ve onda sonra hiçbirşey yeme dedi ,su bile içme dedi niye diyede sormadım.bir bilginiz varmı bu konuda kızlar ?
pztsi günü çekilicek kısmetse rahim filmim ve ben korkudan anestezili istedim özelde 300 liraya çektiricem.dr sabah kahvaltını yap 9'a kadar ve onda sonra hiçbirşey yeme dedi ,su bile içme dedi niye diyede sormadım.bir bilginiz varmı bu konuda kızlar ?
çok ilginç bana gece 1 den sonra hiç bişey yeme içme dedi. kahvaltı falan asla demişlerdi. öğlen 12 de çekildim. bence bi daha sor sen. anestezi öncesi 8-10 falan saat açlık gerekiyor
çok ilginç bana gece 1 den sonra hiç bişey yeme içme dedi. kahvaltı falan asla demişlerdi. öğlen 12 de çekildim. bence bi daha sor sen. anestezi öncesi 8-10 falan saat açlık gerekiyor
banada usg çektirmemi söyledi doktorum.bayan oluyor dimi filmi çeken .![]()