saol canim verdigin bilgiler icin bende yarin doktora gidicem hormon testlerini tekrarlicaz ondan sonrafa rahim filmi cektiricem sonuclari sizinle paylasirim ins. hepsi iyi cikar. Allahim hakkimizda hayirlisini versin.

inşallah canım.. şimdiden Allah yardımcın olsun

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Uzun süredir sitedeki yazıları takip ediyorum.Deneyimlerimi paylaşmak istedim.Ben salı günü hsg çekildim.Bence kişiden kişiye göre değişiyor.Biraz ağrılı oldu benim ama dayanılamayacak bir ağrı değil.İki gün kanamam oldu.doktorum antibiyotik ve fitil verdi onları kullanıyorum.Bizde de iki yıldır bebiş istiyoruz olmadı.Rabbim inş. herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.

arkadaşlar birde ben bişey sormak istiyorum.bana doktorum hsgden sonra 1 hafta ilişki yasak dedi.Ama yumurtlama günüm geçiyor.Bu normal mi?bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.tşkler.

arkadaşlar birde ben bişey sormak istiyorum.bana doktorum hsgden sonra 1 hafta ilişki yasak dedi.Ama yumurtlama günüm geçiyor.Bu normal mi?bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.tşkler.

canım antibiyotiği hsg den bir hafta önce verdiyse korunn demiyorlar genelde. ama hsg den sonra kullanıcaksan zaten antibiyotik yumurtalıkları etkiliyor bebek olması çok zor yani. benim de aynı oldu.. hatta antibiyotikten sonra ara kanama yaşadım bir hafta.. sonra da adetim geldi. ama her doktor aynı şeyi söylemiyor.. hepsi farklı şeyler öneriyor. kanamam olnca başka doktora gittiğimde neden bu ay korunmadın? düşük mü yapmak istiyorsun dedi.. yani Allah'tan hamile kalmadım. bu ay bekliyorum cnm.. hayırlısı olsun.. ama sen gene de doktoruna sıkı sıkı sor korunmam gerekir mi diye.. geçmiş olsun cnm

Merhaba arkadaşlar. Rahmimdeki bıçak saplanması gibi şiddetli ağrılar yüzünden Dr a gittim. Rahîmimin temiz olduğunu, rahimde yapışma olmuş olabileceğini söyledi.
Şimdi merak ediyorum da gerçekten aranızda rahim yapışıklığı yüzünden böyle ağrılar çeken var mı?? Yani bende de olabilir mi gerçekten çok merak ediyorum...
Ben ölü doğum yaptım arkadaşlar, o yüzden eğer gerçekten bende yapışma varsa 1 yıl falan bekleyemem ben, dayanacak gücüm kalmadı çünkü..
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İnşallah en kısa sürede hepimizin kucakları dolar....

Merhaba arkadaşlar. Rahmimdeki bıçak saplanması gibi şiddetli ağrılar yüzünden Dr a gittim. Rahîmimin temiz olduğunu, rahimde yapışma olmuş olabileceğini söyledi.
Şimdi merak ediyorum da gerçekten aranızda rahim yapışıklığı yüzünden böyle ağrılar çeken var mı?? Yani bende de olabilir mi gerçekten çok merak ediyorum...
Ben ölü doğum yaptım arkadaşlar, o yüzden eğer gerçekten bende yapışma varsa 1 yıl falan bekleyemem ben, dayanacak gücüm kalmadı çünkü..

canım bana bıçak saplanması değil de makata vuran ağrım oluyor adet zamanı dediğimde yapışıklık olabilir demişlerdi ben de hsg çektirdim sen de çektirirsen emin olabilirsin. öncelikle başın sağolsun canım çok zor bişey hiç hamile kalmadım ama anlayabiliyorum :(( Rabbim bir daha yaşatmasın.. ama bence sen vakit kaybetme ve iyi bir merkezde bir hsg çektir o zaman belli olur canım.. çok geçmiş olsun tekrar...

bende değil ama bi tanıdığımda adet döneminde bu ağrılar oluyodu ondada yapışma varmış.. tedavi oldu şimdi bi sorunu kalmamış.. bencede iyi bir doktora git ve hsg çektir.. bazen sadece hsg çektirmek bile tedavi edebiliyo..

kızlar bugün hsg çekildim. ağrı eşiği çok düşük biriyimdir. en ufak bir ağrıya bile dayanamam. çok korkarak gittim dr a. biraz ağrın olabilir dedi dr. ben de epey ağrıyacak sandım. dr lar genelde hiç ağrı olmaz deyip hastayı korkutmamaya çalışır. benimki hafif ağrı olacak ama 30 sn sürecek dedi. kendimi çok kastım ama inanın adet zamanı bile bundan daha çok ağrı çekiyoruz. ve dediği gibi 30 sn kadar sürdü. sakın korkup ertelemeyin. ki ben öyle yüzlerce tl para verip tam teşeküllü, son teknoloji aletleri olan bi yerde de çektirmedim. filmleri elime verdiler, gayet net görünüyor rahim ve tüpler. ve dr da bir problem olmadığını söyledi. çekirecek olanlar ertelemeden çektirin bence.

arkadaşlar merhabalar.ben yeni üyelerdenim.Konya Meram Tıpta HSG çektiren varmı? ve SSK karşılıyor mu?Gittiğim doktor bana karşılıyor dedi ama genede net öğrenmek adına bir sormak istedim.herhangi bir ücret isteniyormu ve tam olarak hangi gün çekiyorlar filmi.Yorumlardan öğrenmeye çalıştım ama çok fazla olduğu için hepsini okuyamadım.Bilgisi olan varsa cvp yazarsa çok sevinirim.herkesin Allah yardımcısı olsun..

arkadaşlar merhabalar.ben yeni üyelerdenim.Konya Meram Tıpta HSG çektiren varmı? ve SSK karşılıyor mu?Gittiğim doktor bana karşılıyor dedi ama genede net öğrenmek adına bir sormak istedim.herhangi bir ücret isteniyormu ve tam olarak hangi gün çekiyorlar filmi.Yorumlardan öğrenmeye çalıştım ama çok fazla olduğu için hepsini okuyamadım.Bilgisi olan varsa cvp yazarsa çok sevinirim.herkesin Allah yardımcısı olsun..

canı merhaba ben izmirde çektirdim tıp merkezinde ssk karşılıyor yanlış hatırlamıyorsam 80 tl falan tutlu anestezide yaptılar adetin 8. günü çektiler genelde 8 ila 10. günleri arası çekilior

merhaba kızlar rahim film çektireceğim dün reglim bitti, kaçıncı günü çektirmemiz gerekiyor?9 ile 10 gün arası diye duydum.

merhaba kızlar rahim film çektireceğim dün reglim bitti, kaçıncı günü çektirmemiz gerekiyor?9 ile 10 gün arası diye duydum.

Canım diğer topikte de sormuştun oraya da yazdım ama adetin bitmesinin 1.2. ve 3. günlerinde gitmen gerek. ama ne kadar erken gidersen o kadar iyi rahim ağzı kimisinde erken kapanıyor sonra ertesi aya erteliyorlar :(

slm. bende yeni üyeyim. doktorum korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra rahim filmi çektirmem gerektiğini söylemişti. siz ne kadar süre sonra çektirdiniz? erken mi yoksa geç mi?

slm. bende yeni üyeyim. doktorum korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra rahim filmi çektirmem gerektiğini söylemişti. siz ne kadar süre sonra çektirdiniz? erken mi yoksa geç mi?

bütün doktorlar 1 sene beklerler genelde.. ama yaşın ilerlemişse zaman kaybı olmasın diye erkene alabilir..

herkese merhaba...uzun zamandır yazamadım sizleri özlemişim;))) Pazartesi günü AKAR RADYOLOJİDE anestezili olarak yaptırdım ve de cok memnun kaldım.Sonuclarımda gayet güzel....Buradan tümay hanım ve yardımcılarına cok tesekkürler....Antalya da oturanlara tavsiye ederim ben bir haftadır yasadığım stres sonunda bitti....RABBİM film cektirecek arkadasların yardımcısı olsun
Bu arada korunma dediler antibiyotik kullanıyorum sizce korunmalımıyım? ( cev için simdiden tesek)

ben 1 yıl sonra çektirdim ama hemen bebek istiyorsan bekleme çektir derim

Son düzenleme:
herkese merhaba...uzun zamandır yazamadım sizleri özlemişim;))) Pazartesi günü AKAR RADYOLOJİDE anestezili olarak yaptırdım ve de cok memnun kaldım.Sonuclarımda gayet güzel....Buradan tümay hanım ve yardımcılarına cok tesekkürler....Antalya da oturanlara tavsiye ederim ben bir haftadır yasadığım stres sonunda bitti....RABBİM film cektirecek arkadasların yardımcısı olsun
Bu arada korunma dediler antibiyotik kullanıyorum sizce korunmalımıyım? ( cev için simdiden tesek)

cnm ben de antalya vitale hastanesinde çektirdim anestezili.. bu arada bana da korunma ddile antibiyotik ve tifil verdiler kullandım. 10 gün sonra kanamam tekrar başladı ara kanama olarak dedim ki keşke korunsaymışım... ikinci gittiğim doktor ise korunman gerekirdi Allah'tan hamile olmamışsın dedi.. anlamadım.. yine de araştır derim cnm

cnm ben de antalya vitale hastanesinde çektirdim anestezili.. bu arada bana da korunma ddile antibiyotik ve tifil verdiler kullandım. 10 gün sonra kanamam tekrar başladı ara kanama olarak dedim ki keşke korunsaymışım... ikinci gittiğim doktor ise korunman gerekirdi Allah'tan hamile olmamışsın dedi.. anlamadım.. yine de araştır derim cnm

canım yorumun için tesk.....bazıları korunun bazıları ise korunma diyo bende 2 doktora sordum tüplerinde tıkanıklık vardı acıldı denildi.Ben korunmaktan yanayım ilactan dolayı vallahi kafam karısık ne yapcam bilemiyorum.Diğer arkadaslardan da yorum bekliyorum....

canım yorumun için tesk.....bazıları korunun bazıları ise korunma diyo bende 2 doktora sordum tüplerinde tıkanıklık vardı acıldı denildi.Ben korunmaktan yanayım ilactan dolayı vallahi kafam karısık ne yapcam bilemiyorum.Diğer arkadaslardan da yorum bekliyorum....

cnm antibiyotik verdilerdi bana o zaten yumurtlama tarihine denk geldi zaten olmazki antibiyotikle bebek... ben korun derim ama gene de sen bilirsin cnm..araştırmadan karar verme

cnm antibiyotik verdilerdi bana o zaten yumurtlama tarihine denk geldi zaten olmazki antibiyotikle bebek... ben korun derim ama gene de sen bilirsin cnm..araştırmadan karar verme[/

canım dediğin gibi yumurtlama tarihine denk geldi hakkımızda hayırlısı olur insallah......sende durum nedir arkadasım, tedaviye devam mı ediyorsun?

Back
X