- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Merhaba;Merhaba kızlar adetimin 3. günü bugün.
Bu ay rahim filmi çektirmeyi planlıyorum.
Adetin kaçıncı günü çekiliyo?
Ve istanbul'da olanlardan memnun kaldığınız yerlerin
isimlerini istiyorum.
Bir arkadaş daha sormuştu. Cevap vermiştim. Aşağıda bulabilirsin. Hayırlısı olsun..
Rica ederim..
Hazırlanman, yapılması, çıkman 10 dakika sürer maksimum. İşlem 5 dakika bile sürmüyor. İlacı verirken hafif bir sancı oluyor. O da 1 dakika sürmüyor. Kaç gün önce gitmeliyim derken neyden kaç gün önce? Ne zaman gidilmesi gerekiyor diyorsan, adetin başlamasından itibaren 1 hafta içinde gitmen iyi olur. Çünkü hamilelik şüphem yoktur diye imza attırıyorlar. Hamilelik şüphesi olmaması gerekiyor. Randevu alıp gidiyorsun. Bir şey yapman gerekmiyor.
Senden bunu doktorun istemedi mi? Ona sorsaydın bildiğiniz bir yer var mı diye? Ya da internetten bakacaksın. Yaptıracağın yere sorarsan, ne zaman gelmen gerektiğini falan söylerler zaten.
Özel görüntüleme merkezleri çekiyor canım. Özel hastaneler hastaları dışında çekmiyor genelde. Avcılar'da bilmiyorum maalesef ama en acısız çekenler Şişli'de Echomar ve Bakırköy'de Radyomar. Ben Radyomar'a çektirmiştim ama oradaki ekip Echomar'a geçmiş. O yüzden Echomar'ı tavsiye ederim. 7 ay oldu çektireli, sanıyorum 400 lira vermiştim.
Ben ne kas gevşetici ne ağrı kesici içtim, ne önce ne sonra.. ama ben özele gitmiştim, ağrısız çekim yapan bir yerdi.. Cihazdan cihaza fark ediyormuş, o yüzden bilmiyorum canım.. İnşallah seninki de acısız olur.. Hiç bir şey almadan öyle gittim. Çıkışta ped verdiler. Hafif bir kanama olmuş, geçmişti bir kaç saate.. İlacı verirken acı olmuştu biraz. Bir dakikada geçmişti.
Sonuçlarınız iyi olur inşallah.. Ben rahim filminden sonraki ay hamile kaldım Allah'ıma bin şükürArtık film mi vesile oldu bilmem. Zamanı gelmişti demek.. 1 senedir istiyorduk.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.. İnşallah sizler de güzel sonuçlar alırsınız
![]()