arkadaşlar ben bu şubat ayında hsg çektireceğim... daha öncede çektirdim geçen sene ama çok ağrılı olmuştu... bu seferkinide genel anesteziyle çektirmek istiyorum...
sizler nasıl çektirdiniz... anesteziyle olan var mı?? sizce gereklimi anestezi???
canım bende çok korkmuştum.ama o kadar korkulacak bi şey değilmiş.tamam acı var ama dayanılamayacak gibi değil.işlem 1-2dk falan sürüyor zaten.kendini rahat bırakmaya çalış.ben çektirmeden önce bi ağrı kesici içmiştim.işe yaradı bence.arkadaşlar ben haftaya pazartesi hsg çektireceğim... çok korkuyorum..geçenki baya ağrılı oldu diye bunu anesteziyle yaptırayım diyorum... ama ondanda korkuyorum.. :sm_confused:sizce gerek varmı anesteziye...
hsg çektiren yok mu hiç kimse cevap yazmamış...:sm_confused:
canım hiç korkma ilk çektirdiğini düşünme daha çok kasarsın kendini bende 2 yıl önce çektirmiştim özel hast öyle korkmuştumki 45 dk ağladım dr sağolsun ilgilendi rahatlatmaya çalıştı ama nafile kendimi kastığım için çok zor olmuştu ikincisini 1 hafta önce çektirdim devlet hast bu kez kendimi hazırladım rahat bıraktım ve çok kolay geçti umarım sende rahat atlatırsın canım geçmiş olsunarkadaşlar ben haftaya pazartesi hsg çektireceğim... çok korkuyorum..geçenki baya ağrılı oldu diye bunu anesteziyle yaptırayım diyorum... ama ondanda korkuyorum.. :sm_confused:sizce gerek varmı anesteziye...
hsg çektiren yok mu hiç kimse cevap yazmamış...:sm_confused:
Canim Benim Korkulucak Hiçbirşey Yok Bende 2 Gün önce Yaptirdim Gayet Iyi Geçti Başta Bende çok Korkmuştum Ama Hiç Birşey Anlamiyorsun Bile Bence Anestezi En Iyisi Sende öyle Yap Inşallah Bu Kadar Uğraşmalarimizin Sonuçu Başarili Olurda çocuklarimiz Olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?