rahim filmi (hsg)

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
116
43
Hatay
arkadaşlar ben bu şubat ayında hsg çektireceğim... daha öncede çektirdim geçen sene ama çok ağrılı olmuştu... bu seferkinide genel anesteziyle çektirmek istiyorum...
sizler nasıl çektirdiniz... anesteziyle olan var mı?? sizce gereklimi anestezi???

Ben 15 gün önce anestezi ile çektirdim. Hiç bir sıkıntım olmadı. Sonrasında da hiç problemim olmadı. Sanırım çektirdiğin yerin önemi çok büyük. Ben de sana birşey soracağım rahim filmi çekildikten sonra reglin gecikti mi ya da bir farklılık oldu mu? Benim reglime 5 gün var ama sağ kasığımda sancı ve bacağımda uyuşma var. Ama normalde bir ağrım sancım olmazdı beni regl dönemimde...

ben baya ağrı çektim
imkanın varsa anastezi ile çektirmeni tavsiye ederim canım

alin nered cektirdin galiba bendende isticek dr bende arastiriyorum nerde cektirsem diye

arkadaşlar ben haftaya pazartesi hsg çektireceğim... çok korkuyorum..geçenki baya ağrılı oldu diye bunu anesteziyle yaptırayım diyorum... ama ondanda korkuyorum.. :sm_confused:sizce gerek varmı anesteziye...

hsg çektiren yok mu hiç kimse cevap yazmamış...:sm_confused:

sen bilirsin tatlım ama anestejiyi çok katlanamıycaksan ala ama dayanabilirim dersen bence almaman daha iyi ben anestezisiz çektirdim.

haklısınız... ilki çok ağrılıydıya ondan korkuyorum...galiba ilkinde tecrübesiz ellerde çektirdim ondan...çok saolun kızlar...

canım bende çok korkmuştum.ama o kadar korkulacak bi şey değilmiş.tamam acı var ama dayanılamayacak gibi değil.işlem 1-2dk falan sürüyor zaten.kendini rahat bırakmaya çalış.ben çektirmeden önce bi ağrı kesici içmiştim.işe yaradı bence.
bebiş için herşeye değer bence.
inşallh hayırlısıyla atlatırsın.allah yardımcın olsun.:1hug:

canım hiç korkma ilk çektirdiğini düşünme daha çok kasarsın kendini bende 2 yıl önce çektirmiştim özel hast öyle korkmuştumki 45 dk ağladım dr sağolsun ilgilendi rahatlatmaya çalıştı ama nafile kendimi kastığım için çok zor olmuştu ikincisini 1 hafta önce çektirdim devlet hast bu kez kendimi hazırladım rahat bıraktım ve çok kolay geçti umarım sende rahat atlatırsın canım geçmiş olsun

hiç endişelenme canım ben çalışıyorum öğle tatilinde hsg yi çektirdim ve 13 te işimin başına döndüm hiç bir sıkıntı yaşamadan hissettiğim tek acı ilacın verildiği andı ve 1-2 dk sonra ne ağrım nede sıkıntım oldu biraz lekelenme yaşadım oda ilaç yüzündendi o kadar.korkma canım

canım bende 1 hafta çektirdim anesteziyle hiçbir şey duymadım ve uyandığımda herşey bitmiş üstümü giydirmişlerdi. sadece karnımda ve belimde ağrım oldu bide çok az 1-2 saat kanamam oldu o da fazla değil çok az....

Canim Benim Korkulucak Hiçbirşey Yok Bende 2 Gün önce Yaptirdim Gayet Iyi Geçti Başta Bende çok Korkmuştum Ama Hiç Birşey Anlamiyorsun Bile Bence Anestezi En Iyisi Sende öyle Yap Inşallah Bu Kadar Uğraşmalarimizin Sonuçu Başarili Olurda çocuklarimiz Olur .

bence anestezi gereksiz.bende aralık ayında çektirdim ve tam tamına 7 dakika sürdü.fındıkzade radyotomda çektirdim.daha önce burayada yazdım eski ve yeni usul farklı.yeni usul çeken bi yerde yaptırın.:içelim:

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler...

ben bugün doktora göründüm ve pazartesi kesin çektireceğim ve aneztesiz çektirmeye karar verdim... inşallah pişman olmam... :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…