rahim filmi (hsg)

geçmiş olsun canım bencede öyle korkulacak bişi yok bende 2 yıl önce çektirdim. ben anlamadım neden ikinci kez çektirdin sebeb neydi

canım anesteziye gerek yok bence dayanılamıyacak bi ağrı olmuyorr bende korkarak gittim ama korktuğum gb olmadı içini rahat tut dua et...

Herkese merhaba,
lütfen HSG çektirmekten korkmayın. Ben 2 ay önce anestezi ile çektirdim 15-20 dak sürdü, yani sürmüş :) hiç bir ağrım sızım olmadı. (İzmirde Çınarlı hastanesinde çektirdim) Çektirdiğim ay hamile kaldım. Doktor bana hastalar bu film hakkında bilgileri internetten okuyor buraya titreyerek geliyor dedi. Açıkçası bende okuduklarımdan dolayı korkarak gitmiştim ama şimdi halime gülüyorum. Korkacak birşey yok diş çektirmek bile daha zor.

bende alman hastanesinde çektirdim arkadaşlar gerçekten anesteziye hiç gerek yok hatta doktorum kendisi anlattı zaten hiç bir ağrı duymayacaksın boşuna anestezi almaya değmez diye (iyi gaza getirmiş beni)iyide yapmış :)

ben çektirmedim ama dr ister diye düşünüyorum 2.deneme için yarın mustafa bahceciye gidiyorum,ben çektirirsem anestezi ile çektiricem kendini kastığında bazı durumlarda acık olmasına rağmen tıklaı gözüküyormuş tüpler

herkese merhaba, Ben dün RADYATOM DA (FINDIKZDE) ÇEKTİRDİM GERÇEKTEN HİÇ KORKACAK BİŞEY YOK HİÇ ACIMADI 15 DAKİKADA OLUYOR VE SONUÇLAR 5 DAKİKA DA ÇIKIYOR.CE YAPTIRDIKTAN SONRA HEMEN İŞE GERİ DÖNDÜM ÇALIŞTIM YANİ :) HEP ABARTMIŞ BURDAKİLER BENCE İNTTERNETTE PEK BİŞEY OKUMAYIN BARTIYOLAR EN SON SÖLENECEK ŞEYLERİ SÖLÜYORLAR İÇİNİZ RAHAT OLSUN HİÇ ACI YOK .:dance::dance:

bende çapada yaptırdım rahim filmi testini ve ağrım olmadı....şimdi 2.denemeden önce anestezi ile rahime bamak istiyo dr..bende onu yaptırmak isyemiyorum....

Arkadaşlar ben HSG çektirdim
Şunu size açıklamak istiyorum HSG çektiren bir çok arkadaşımın yazılarını okudum ve inanılmaz korktum hatta sabah randevumu bile iptal etmek istedim anestezi yapmıyorlar diye.Hatta sabah aradığımda bana hsg çekicek olan doktorla konuştum.Anestezi nedne yapmıyorsunuz dediğimde güldü doktor Siz gelin görüceksiniz dedi
Bende mecbur randevu aldığım anestezi yapmayan RADYOTOM-RADYOMAR a gitmek zorunda kaldım.Nasıl korktum anlatamam.Neyse uzatmayayım
Beni içeri aldılar Dr.Cevat BAYRAK (radiodiagnostik uzmanı) beni karşısına oturttu 15 dk sohbet ettik yapılacak işlemi özetledi.Ve işlem 2 dk sürdü adamcağız beni ikna etmek için 15 dk dill döktü ve işlem 2 dk sürdü.Kendi kendime çok kızdım ne bir acı hissettim ne bir sızı yattım ve kalktım.Hala şoklardayım yani
Kısacası HSG çekilacak arkadaşlara şunu söylemek istiyorum.
Evet acı oluyor , kanama oluyor , 2 gün ilişki ve duş almak yasak oluyor amaaaaaaaaaaa bu eski sistem yöntem için geçerli. Radyotom-Radyomar Fındıkzade şubesinde son sistem acısız yöntem kullanılıyor ve anesteziyi bırakın ağrı kesiciye bile gerek kalmıyor.Fiyatı ise 240 tl Şiddetle tavsiye ediyorum ve burdanda Dr. Cevat beye çok teşekkür ediyorum.Bıkmadan usanmadan bana işlem hakkında bilgi verdiği ve güler yüzünü eksik etmediği için.
Sonuçlarım çok iyi çıktı herşey yolunda çok şükür
herşey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın

Ben bugün international de çektirdim arkadaşlar.. kesinlikle korkacak bişey yok... Allah tan sonuçta güzel...

3 gün önce hsg çektirdim. İst/anadolu yakası ataşehir şifa hastanesinde. 3 yıllık evliyim. Henüz 2 aydır bebek deniyoruz, genel kontrollerim yapıldı. Hormon testlerimde bir problem cıkmadı. Doktorumla konusup tum sorunların önceden tespiti için ne yapılması gerektiğini sordugumda bana HSG çekimini önerdi. Tüpler tıkalı ise ne yaparsanız yapın boşa kürek çekmekten başka bir işe yaramıyor çünkü.... filmden yarım saat önce kalçadan 2 tane iğne vurdular, biri kas gevşetici diğeri ise ağrı kesici iğne. film esnasında inanılmaz acı çektim, dayanamayıp ağladım, zaten son dakikalarda yeter artık diye bağırdım. Allaha şükürler olsun ki tüplerim açık çıktı, herhangi bir sorun yokmuş. Yaptıracaklara tavsiyem kesınlıkle genel anestezi yaptırmaları. doktorla çekim sonrası konustugumuzda bu ay şansımın daha fazla oldugunu, yumurtlama donemını kacırmamamız gerektıgını söyledi. rahım fılmı sonrası hamılelık şansı artıyormus. çok hafıf yapısıklıklar bile bu filmle bırlıkte acıldıgı ıcın spermlerın ulaşması daha kolay oluyormus.
Allah herkese hayırlı ve saglıklı bır evlat nasıp eder ınsallah.....
sevgıler

arkadaşlar merhaba.bende bikaç gün önce hsg çektirdim.burdan okuduklarımdan yola çıkaraktan anestezili yaptırmayı uygun gördüm kendime.kalktığımda vajınamda ve kasıklarımda çok bi ağrı vardı ve nitekimde doktorum dedi bu işlemimi aneztesiziz yapamazmışız.sonuç olarakda kanalların tıkalı dedi doktorum.sonraki günde boş film çektirdiğimde ise rahim içine verilen ilçatan akıntı olmuş dedi yani aslında tıkalı değilmiş.yani şunu anestezili olmasına rağmen ben bu kadar acı duyduysam diğerkini düşeniyorum bile.gittiğim yerde ankarada iyi bi hastane iyi bi doktor.şaştım kladım doğrusu

Merhaba arkadaşlar

10 yıllık evliyim 9 yaşında oğlum var yıllarca korundum adet sorunumda vardı sürekli doğumkontrol haplarıyla adet oldum ve korundum.1.5 sene önce karın agrısıyla hastaneye acile başvurdugumda yumurtalıklarımda kist oldunu söylediler acıl amaliyat oldum ve tam düzeldim derken 6 ay sonra tekrar sancıyla hastaneye başvurdum ve kist tekrarlamış ve tekrar acil amaliyat oldum sag yumurtalıgımı aldılar ve son amaliyattan sonra hiç korunmadım ilacta kullanmadım ama cok düzenli adet gördüm hatta doktorum benle dalga geciyordu yumurtalıgın fazlaymış diye düzene girdigi için adetim. Ama korunmamama ramen cocuk olmadı ve hastaneye başvurdum sıkıntı ney diye doktorta tüm tahlilleri yaptı hiç bir sıkıntı olmadını ve son olarak hsg cekinmemi ve eşiminde bazı tahliller vermesini onların sonuçlarıyla tekrar gelmemi istedi..

Ben herkeze sordum internetten araştırdım her hastane yapmıyor istanbulda anadolu yakasında ptt göztepe numune yapmıyor sadece zeynepkamil yapıyor ordada sıra alman lazım 4-5 aydan önce sıra gelmiyormuş ve cok acı çekiliyormuşhsg için ben cok özel hastaneyede sordum cogu yapmıyor yapanlarda cok pahalı ve anestezilimi diye sorunca daha cok araştırmaya başladım cevremde cok tüm bebek yapan var onlara sordum cok acı cekildini söyledi aneztesisiz yapmayın dediler en son medikal park göztepeye başvurdum ve orda çekildini söylediler ve pazartesi günü cektirdim ama ben aneztezili istedim ama tok gittigim içim yapılamadı doktorda sinek ısırıgı kadar bi acı merak etme dedi ve başladılar toplamda 5-7 dakka arasında degişen bi zaman ama inanın ben hayatımda bukadar büyük bi sancı cekmedim 1 cocuk annesiyim 2 gün doğum sancısı cektim 1 gün sünü sancı cektim ve sonunda sezeryan yapıldı ve 2 safer rahım amaliyatı oldum sonuncu amaliyatımda cok şittetti agrım vardı doktor makinaya bagladıgında bu nasıl agrı nasıl dayanıyorsun neden bu kadar bekleiniz kadın agrıdan ölüyor diye eşime bagırdıgını gördüm yani demek istedigim şuki canım hiç kıymetli degildir ama nasıl bi agrıydı bu hsg anlamadım hayatımda deselerki bir daha cocugun olmıycak eyer canlı canlı bu acıyı cekermisin inanın tek diyecegim şey allah ogluma saglık versin o derece oldum yataktan kalktıgımda doktora dedimki nasıl bi sinekmiş bu dünyamı kararttı...
Sonuc olarak arkadaşlar cevrenizin demesine internetten okumalara bakmayın ne sunu sancı veriliyor nede rahime igne yapılıyor canlı canlı yapılıyor inanın canınız cok yanıyor hiç bi acıya benzemiyor o yüzden narkozsuz sakın ha sakın yaptırmayın arkadaşlar

eğer tüplerin kapalıysa ağrı çekersin çok canın acır aMA açıksa korkmana gerek benim sonrasında sancım oldu..

arkadaşlar ben bugun hsg çektirdim ama normal ilaç verilip rontgen çekildi.bide bunun görüntülüsü varmış kamerayla görüntüleyim film öyle çekiliyomuş bilgisi olan arkadaş varmı

Kızlar geçen hafta HSG çektirmiştim 350 tl para almışlardı bende SGG'nın 170 numaralı hattını aradım ve kurumun neden ödemediğini sordum gelen cevapta bu işlem içinhastanenin benden en fazla 20 tl alınabileceğini yani kurumun karşıladığını söylediler bende gereken işlem yapılsın deye dilekçe verdim sonra hastaneye gittim özel bi hastane muhasebe müdürü ile görüştüm emekli sandığı bu işlem için 40 tl ödüyor hiç bir dr. 40 tl için bu işlemi yapmaz dedi sinir oldum kızlar bildiklerinize tanıdıklarınıza anlatın ve işlem yaptıranlar faturasını muhakkak alsın ve 170 numaralı şikayet hattına şikayet edin çocuk sahibi olamak isteyenleri suistimal ediyorlar ödemeyin ve şikayet edin ki insanları dolandıramasınlar..............Çok sinir oldummmm

bende çok korkuyordum hatta hep erteledim.. bugün gittim ve yaptırdım sonunda ve hiç beklediğim gibi çıkmadı ne ağrı ne acı hiçbirşey yok. sanki normalkontrol gibi...sakın korkmayın . ama yerde önemli tabi. ben radyotomda fındıkzade de yaptırdım.ve ordaki kişilere ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ederim.

bende dün çektirdim özel hastanede bence hiç gerek yok o kadar agrılı olmuyor sa var oda ilacı gönderdiği zaman
sıdece 5 dakıka kadar agrı

Arkadaslar mrb doktor benden de hsg istedi. Hsg için randevu vermeden önce doktor alttan bakıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…