canım hiç korkma ilk çektirdiğini düşünme daha çok kasarsın kendini bende 2 yıl önce çektirmiştim özel hast öyle korkmuştumki 45 dk ağladım dr sağolsun ilgilendi rahatlatmaya çalıştı ama nafile kendimi kastığım için çok zor olmuştu ikincisini 1 hafta önce çektirdim devlet hast bu kez kendimi hazırladım rahat bıraktım ve çok kolay geçti umarım sende rahat atlatırsın canım geçmiş olsun
[color="ındigo"][sıze="4"]arkadaşlar ben bu şubat ayında hsg çektireceğim... Daha öncede çektirdim geçen sene ama çok ağrılı olmuştu... Bu seferkinide genel anesteziyle çektirmek istiyorum...
Sizler nasıl çektirdiniz... Anesteziyle olan var mı?? Sizce gereklimi anestezi???[/sıze][/color]
arkadaşlar ben bu şubat ayında hsg çektireceğim... daha öncede çektirdim geçen sene ama çok ağrılı olmuştu... bu seferkinide genel anesteziyle çektirmek istiyorum...
sizler nasıl çektirdiniz... anesteziyle olan var mı?? sizce gereklimi anestezi???
arkadaşlar ben bu şubat ayında hsg çektireceğim... daha öncede çektirdim geçen sene ama çok ağrılı olmuştu... bu seferkinide genel anesteziyle çektirmek istiyorum...
sizler nasıl çektirdiniz... anesteziyle olan var mı?? sizce gereklimi anestezi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?