- 17 Ekim 2024
- 80
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi merveceseyler
-
Ben martta rahim filmi çekildim nisanda hamile kaldımArkadaşlar iki kez çatlatma iğnesi ovitrelle denedim fakat gebelik oluşmadı bu ay rahim filmi çektirdim ve şuan beklemedeyim yumurtlama günlerini değerlendiriyorum rahim filmi ve sonrası için çok güzel yorumlar gördüm rahim filmi çektirip ilk aylarda hamile kalanlar yada şuan rahim filmi çektirip bekleyenler varmı hem bilgi edinelim hemde birlikte bekleyelim
Yaaa cokk güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bunları duymak bizi unutlandiriyorBen martta rahim filmi çekildim nisanda hamile kaldım
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinBen de ekimde çekildim, ocakta hamile kaldım. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bende çektirdim ve çekimden sonra bugün itibariyle adet gördüm artık gelecek yumurtlama gününü degerlendirecem hayırlısını nasip etsin Allah isteyen herkeseArkadaşlar iki kez çatlatma iğnesi ovitrelle denedim fakat gebelik oluşmadı bu ay rahim filmi çektirdim ve şuan beklemedeyim yumurtlama günlerini değerlendiriyorum rahim filmi ve sonrası için çok güzel yorumlar gördüm rahim filmi çektirip ilk aylarda hamile kalanlar yada şuan rahim filmi çektirip bekleyenler varmı hem bilgi edinelim hemde birlikte bekleyelim
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ilk 4 ay diyorlar bekleyelim bakalım inşallah güzel haberler alirizBende çektirdim ve çekimden sonra bugün itibariyle adet gördüm artık gelecek yumurtlama gününü degerlendirecem hayırlısını nasip etsin Allah isteyen herkese
MerhabaArkadaşlar iki kez çatlatma iğnesi ovitrelle denedim fakat gebelik oluşmadı bu ay rahim filmi çektirdim ve şuan beklemedeyim yumurtlama günlerini değerlendiriyorum rahim filmi ve sonrası için çok güzel yorumlar gördüm rahim filmi çektirip ilk aylarda hamile kalanlar yada şuan rahim filmi çektirip bekleyenler varmı hem bilgi edinelim hemde birlikte bekleyelim
İnslh canım hayirlisiyla hepimize nasip olur bekleyelim bakalım bat kaç seninMerhaba
Bende bu ay çektirdim değerlendirdim. inşallah güzel sonuç alirizzartık çok ihtiyacım var bebeğime .
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar. Bende çektirdikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Eylülde doğum var inşallah
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almaMerhabalar. Bende çektirdikten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Eylülde doğum var inşallah
İnşallah canım inşallah benim sekiz gün var daha2 kaldı canımbenim 1 tüpüm var diğerini kaybettim dış gebelik de şükür kalan tüp açık çıktı umudum bı geliyor bı gidiyor .Rabbim imtihan ediyor inşallah kazanırız imtihanimiza bizde seviniriz .senin kaç kaldı bat a
HoşgeldinBende burada yerimi alayım. Bu ay çektirdim yumurtam pazar pik salı catlama oldu. Hayırlısı olsun inşallah
Hosbuldum Amin inşallahHoşgeldinhadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah hepimizin duaları kabul olur
6 gün var benimde inşallah güzel haberler tez zamanda bizimle olur gercekten süreç bekleyiş zor canım2 kaldı canımbenim 1 tüpüm var diğerini kaybettim dış gebelik de şükür kalan tüp açık çıktı umudum bı geliyor bı gidiyor .Rabbim imtihan ediyor inşallah kazanırız imtihanimiza bizde seviniriz .senin kaç kaldı bat a
Ben mart ayında hsg çekildim nisanda gebelik olmadı bu ay heyecanla bekliyorum rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah bekleyen herkeseArkadaşlar iki kez çatlatma iğnesi ovitrelle denedim fakat gebelik oluşmadı bu ay rahim filmi çektirdim ve şuan beklemedeyim yumurtlama günlerini değerlendiriyorum rahim filmi ve sonrası için çok güzel yorumlar gördüm rahim filmi çektirip ilk aylarda hamile kalanlar yada şuan rahim filmi çektirip bekleyenler varmı hem bilgi edinelim hemde birlikte bekleyelim
Bende Mart 15 de çekildim ilk 6 ay önemli diyorlar tıkanıklık yapışıklık hiç bir şey çıkmadı çok şükür sadece rahmim tersmis bakalım bekliyoruz inşallah güzel haberleri alırızBen mart ayında hsg çekildim nisanda gebelik olmadı bu ay heyecanla bekliyorum rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah bekleyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?