• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

edora

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
6
2
6
34
Merhaba arkadaşlar.
Ben yaklaşık 9 ay önce bebeğimi aldırdım. Kalbi durmuştu... Özel hastanede tedavi olmuştum ama orası maddi olarak ağır gelince devlat Hastanesi'ne yöneldim. Çam sakuraya gitmiştim. Bende kan aldılar sonra rahim filmi istediler. Rahim filmi için de 1 yıl sonrasına gün verdiler. Özelde çektirsem 10-15bin lira civarı. Bi tanıdık beni Bağcılar devlet hastanesine yönlendirdi ama burası da direkt aşılama öneriyor tedaviyi bu şekilde başlatıyor.
Şimdi asıl sormak istediğim, bir kere hamile kaldım bu tüplerde bir sorun yok demekmiş rahim filmini çektirmeli miyim? Tedaviye nasıl başlamalıyım bilmiyorum kafam çok karışık. Bu arada kan sonuçlarım da gayet güzel çıkmış. Bana bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim. 💐

Devlette tedaviye başlanınca rahim filmi sperm testi vs istiyorlar mecbur zsten.
Devlette 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor bende 2 aşılama yaptırdım tutmadı şimdi evrakları halledip sıraya alınacağız

Devlette tedaviye başlanınca rahim filmi sperm testi vs istiyorlar mecbur zsten.
Devlette 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor bende 2 aşılama yaptırdım tutmadı şimdi evrakları halledip sıraya alınacağız
Devlet hastanesine gidip direk rahim filmi istesek yaparlar mı acaba

Kızlar merhaba. Tedavi sürecindeydim yazamadım. Bağcılar devlet hastanesine tedaviye başladım. Çam sakurada uzun uzun beklemenize gerek yok. Kan testi, rahim filmi, meme ultrasonu istediler benim şansıma mı bilmiyorum 1 hafta içinde hallettim. Eşimde. Sperm testi verdi. 1 Ekim'de dosyamız açılacak ona göre tedaviye başlanacak. Rahim filmi korkulacak bir şey değilmiş. 30 saniyede bitti çekimi. Merak eden aklına soru takılan varsa şu sürece kadar yaşadıklarımla ilgili yardımcı olurum.

Devlet hastanesine gidip direk rahim filmi istesek yaparlar mı acaba
Bağcılar devlet hastanesine gitmeden. Jinekoloji bölümünden randevu alıyorsunuz. Doktora anlattığınızda direkt infertilite bölümüne yönlendiriyor. Kan testi için adetinizin 3. Veya 4. Günü gelmeniz isteniyor. Yine o günlerde rahim filmi için gün alabiliyorsunuz. Meme ultrasonu spremiyogram testi de isteniyor. Bunların yanı sıra istenen belgelerde var. Onlar da tamamlanınca dosya açılıyor sonuçlarınızı göre tedaviye başlanıyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🤲🏻

Peki o süreç uzun mu sürüyor ne yapıyorlar hemen yapiyorlarmi
Çam sakurada uzun sürüyor. Bir sene sonrasıns gün vermişti bana rahim filmi için. Bağcılar devlet hastanesine gittim, gittiğimde adetimin 3. Günüydü hemen kan verip rahim filmi için gün aldım. Adetimin bittiği 10. Günde rahim filmi çekildim. O ara eşimde sperm testi verdi dosyamız hazır

Çam sakurada uzun sürüyor. Bir sene sonrasıns gün vermişti bana rahim filmi için. Bağcılar devlet hastanesine gittim, gittiğimde adetimin 3. Günüydü hemen kan verip rahim filmi için gün aldım. Adetimin bittiği 10. Günde rahim filmi çekildim. O ara eşimde sperm testi verdi dosyamız hazır
Hm anldm rabbim güzel haberlerle müjdelesin cümlemizi ins umarım bana da hemen yardımcı olurlar

Merhaba ben bugün doktora gittim hormon testi istedi yarın infertilite bölümüne gel dedi hormon testini sağlık ocağında mi vereceğim onlar mı yapacak sizde nasıl oldu

Yavrum Tabikide Hsg çekilmelisin düşük sonrası yada bir önceki gebelik sonlanması sonrası tüplerde yapışıktık olabiliyor o yüzden öneriyorlar zaten ben devlette oldum infertilite bölümüne yönlendirdi kadın doğum Ordan gerekli evrakları verip halledip sıra bulamadım 2 ay sonraya çekilebildim ama iyiki çekildim temiz çıktı belkide ufak bi tıkanıklık vardı açıldı onu bilemiyoruz ama sonuç temiz yani sende mutlaka git eğerki bulunduğun şehir 1 yıl sonraya atıyorsa özele git çünkü çocuk istiyorsan erteleme 15 bin lirayı gerekirse borç al ama bence git çocuk zaten masrafı olan birşey şimdiden bu miktarlar gözünüzde büyümesin çünkü aşılama tüp bebek bunların hepsi para zaten

Back
X