Devlet hastanesine gidip direk rahim filmi istesek yaparlar mı acabaDevlette tedaviye başlanınca rahim filmi sperm testi vs istiyorlar mecbur zsten.
Devlette 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor bende 2 aşılama yaptırdım tutmadı şimdi evrakları halledip sıraya alınacağız
Bunu bende merak ediyorum arkadaşlar bize yardımcı olacak kim varDevlet hastanesine gidip direk rahim filmi istesek yaparlar mı acaba
kadın doğum uzmanı infetilite bölümüne yönlendiriyor ancak öyle yanı ben istedim yapmadılarDevlet hastanesine gidip direk rahim filmi istesek yaparlar mı acaba
Peki o süreç uzun mu sürüyor ne yapıyorlar hemen yapiyorlarmikadın doğum uzmanı infetilite bölümüne yönlendiriyor ancak öyle yanı ben istedim yapmadılar
1 sene sonrasına randevu veren hastanelerde var yanı bilmiyorum belli olmazPeki o süreç uzun mu sürüyor ne yapıyorlar hemen yapiyorlarmi
Yaa çok geç olur öyle de yani ben en kısa zamanda çektirmek istiyorum teşekkür ederim yinede bilginiz için1 sene sonrasına randevu veren hastanelerde var yanı bilmiyorum belli olmaz
Bağcılar devlet hastanesine gitmeden. Jinekoloji bölümünden randevu alıyorsunuz. Doktora anlattığınızda direkt infertilite bölümüne yönlendiriyor. Kan testi için adetinizin 3. Veya 4. Günü gelmeniz isteniyor. Yine o günlerde rahim filmi için gün alabiliyorsunuz. Meme ultrasonu spremiyogram testi de isteniyor. Bunların yanı sıra istenen belgelerde var. Onlar da tamamlanınca dosya açılıyor sonuçlarınızı göre tedaviye başlanıyor.Devlet hastanesine gidip direk rahim filmi istesek yaparlar mı acaba
Hakkınızda hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallahDevlette tedaviye başlanınca rahim filmi sperm testi vs istiyorlar mecbur zsten.
Devlette 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor bende 2 aşılama yaptırdım tutmadı şimdi evrakları halledip sıraya alınacağız
Çam sakurada uzun sürüyor. Bir sene sonrasıns gün vermişti bana rahim filmi için. Bağcılar devlet hastanesine gittim, gittiğimde adetimin 3. Günüydü hemen kan verip rahim filmi için gün aldım. Adetimin bittiği 10. Günde rahim filmi çekildim. O ara eşimde sperm testi verdi dosyamız hazırPeki o süreç uzun mu sürüyor ne yapıyorlar hemen yapiyorlarmi
Hm anldm rabbim güzel haberlerle müjdelesin cümlemizi ins umarım bana da hemen yardımcı olurlarÇam sakurada uzun sürüyor. Bir sene sonrasıns gün vermişti bana rahim filmi için. Bağcılar devlet hastanesine gittim, gittiğimde adetimin 3. Günüydü hemen kan verip rahim filmi için gün aldım. Adetimin bittiği 10. Günde rahim filmi çekildim. O ara eşimde sperm testi verdi dosyamız hazır
Merhaba ben bugün doktora gittim hormon testi istedi yarın infertilite bölümüne gel dedi hormon testini sağlık ocağında mi vereceğim onlar mı yapacak sizde nasıl olduÇam sakurada uzun sürüyor. Bir sene sonrasıns gün vermişti bana rahim filmi için. Bağcılar devlet hastanesine gittim, gittiğimde adetimin 3. Günüydü hemen kan verip rahim filmi için gün aldım. Adetimin bittiği 10. Günde rahim filmi çekildim. O ara eşimde sperm testi verdi dosyamız hazır
Sonra hsg günü verilecekmişMerhaba ben bugün doktora gittim hormon testi istedi yarın infertilite bölümüne gel dedi hormon testini sağlık ocağında mi vereceğim onlar mı yapacak sizde nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?