rahim filmi

cgdmDDE

hayırlı zamanda Allah'ım :)
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
44
16
13
36
kızlar bugün rahim filmi çekildim. tüplerim biraz darmış. doktor açtık dedi. küçük küçük polipler varmış onları temzledm dedi. böyle tüpleri dar olupta gebe kalan varmı acabaaaa?...

Son düzenleme:
Off bende ayın 14 de çekilcem çok korkuyorum hem acımasından hemde kötü bişey çıkmasından. Preseed jeli araştır bence sonuç alcaksn

çekildiniz mi hsg. korkulcak birşey yokmuş ama bende çok stres yapmştm. benm narkozlu oldu hemde ona rağmen korkmuştum ama şimdi adet ağrılarım falan azaldı çok rahatım. hala hamile değilim inş nasip olur birgün

Off bende ayın 14 de çekilcem çok korkuyorum hem acımasından hemde kötü bişey çıkmasından. Preseed jeli araştır bence sonuç alcaksn

çekildiniz mi hsg. korkulcak birşey yokmuş ama bende çok stres yapmştm. benm narkozlu oldu hemde ona rağmen korkmuştum ama şimdi adet ağrılarım falan azaldı çok rahatım. hala hamile değilim inş nasip olur birgün

kötü birşey çıkmaz Allah ın iznyle inş. hem tıkalıysa falan açıolar hemen. en azından bir umut oluyo insanın içinde. önceden tıkalıydı yada dardı ondan olmuyormuş diye.. hayırlısı olsun inşşşşş

ayın 10 da hasta oldum bu ay ve 12 de çekildim anastezili oldu tüplerim açık şükür bakalım ovi. ve preseed jelle yola devam:)

bide ben normal hayatımda çok mide bulantısı yaşayan bi insanım şuan bile 4 saatlik mide bulantısı kusmayla duruyorum doktor sebebi yok diyo küçüklükten beri böyle doktor hamile kaldığımda 4 aydan fazla daha şiddetli mide bulansı çekicegimi söyleyince bebek isteğim çok geriledi artık olması için kafama takmıyorum hatta istemiyorum diyeblrm (

istemiyorum deme. kafandan at bu süper ama istemiyorum deme bende kafama takmamaya çalılıyorum ama insan takıyor.çok üzülüyorum.vardır bundada bir hayır diyorum.sabretmeye çalışıyorum.. hiçbirşeyden korkma. Rabbim verir sabrını.. yeterki bebekte sende sağlıklı olun.Hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsn ALLAH inşaallah

Kizlar Merhaba bende dün cektirdim hsg anastezisiz cektirdim. İlaç verirken az ağrı oluyor sonra kalktim yürüdüm. Sonuçlarim da güzel cikti acikmis çok şükür. Üstümden bi yük kalkti aklimi kurcalayip duruyordu acaba bi sorun mu var diye. Eğer hsg cektircekseniz korkmayin çocuk için deger çünkü

benim çekildi anestezili oldu.şimdi adet ağrılarım falan azaldı çok rahatım.. ama şimdide mantar oldum onunla uğraşıyorum kaç haftadır.. gelince herşey üstüste geliyor resmen.. yoruldum artk :s

benim çekildi anestezili oldu.şimdi adet ağrılarım falan azaldı çok rahatım.. ama şimdide mantar oldum onunla uğraşıyorum kaç haftadır.. gelince herşey üstüste geliyor resmen.. yoruldum artk :s
Mantarda çok zor oluyor canim benimde arada kaşıntı olmaya başladı korkuyorum bende de başlayacak diye. Peki canım korundunuz mu doktorum korunun dedi bize ama korunmayi düşünmüyorum çünkü bir ay daha geçsin istemiyorum

canm mantar olmadan git doktora çünkü mantar hep tekrarlıyo kendini.ben bu ay ilaç kullandm mantar için.sonra adet oldum tabi mantar geçmemiş.adetim btti birlkte olamadk öyle can acısı yok yani tekrar gttm doktora yeniden ilaç tedavisine başladık.şimdi daha iyiyim. mantar için yada enfeksiyon için eğer doktor fitil verirse birlikte olamıosun zaten. mantar eşine geçmesn zaten bu sefer hiç kurtulamazsınz. o yüzden birlkte olmayn. bz olamadık artık bir dahaki aya kaldı bizim şmdi yumurtlama zamanm geçti çünkü

Ben geçen yil mantar olmuştum zor oluyor canım gerçekten fitil krem kullanmistim öyle geçmişti. Bu ay da krem kullandim doktora gitmedim geçti çok şükür bizim de öbür aya kaldi canim doktor rahim filmi cekinildigi için korunun dedi bende adetimi bekliyorum klomene basliycaz

ben rahim filmi çekindikten sonra kanamam oldu. doktorum adet gibi düşün dedi. kanaman bitince birlkte olabilrsnz dedi.senin doktorun nie korunun dedi ki.saçma bence

ben rahim filmi çekindikten sonra kanamam oldu. doktorum adet gibi düşün dedi. kanaman bitince birlkte olabilrsnz dedi.senin doktorun nie korunun dedi ki.saçma bence
Bencede saçma canım ama kaç kere sorduk hayir koruncaksiniz dedi bizde bu ayi est gectik hayirlisi olsun bakalim ama arada korunmadik. Nasip olursa belki olur

Bencede saçma canım ama kaç kere sorduk hayir koruncaksiniz dedi bizde bu ayi est gectik hayirlisi olsun bakalim ama arada korunmadik. Nasip olursa belki olur
valla bıraktm artk ben. o günmüş bugünmüş yumurtlama günüymüş falan sıkıldm artk.. üşengeçlik yapıyorum bide. öyle şu gün bugün olucak die şartlayncada hiç istemiyorum eziyet oluo bana resmen. o yüzden bıraktm akışına bakalm ne zaman olucak :)

En iyisi öyle olması canım yoksa stres yapıyoruz bu ay mi olcak falan diye ne zamandir istiyorsunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…