aslında biz 2013 ağustosta karar verdk denedk ama eşim askere gtti o ay. sonra ben yanına gittim falan ama düzenli değildi.kısa dönem askerlik yaptı.2014 şubatta geldi askerden.şubattan beri deniyoruz 2 yıl oluyo nerdeyse yani.hayırlısı bakalm bekliyoruz.siz?En iyisi öyle olması canım yoksa stres yapıyoruz bu ay mi olcak falan diye ne zamandir istiyorsunuz canım
Bizde 2013 temmuzda evlendik 2013 eylulde bir aylikken bi düşük yaptim sonra 2014 subata kadar korundum subattan beri bizimde bir yil oluyor isteyeli canım. Artik çok istiyorum olsun diye benimle evlenenler dogum bile yapti bende hala bisey yokaslında biz 2013 ağustosta karar verdk denedk ama eşim askere gtti o ay. sonra ben yanına gittim falan ama düzenli değildi.kısa dönem askerlik yaptı.2014 şubatta geldi askerden.şubattan beri deniyoruz 2 yıl oluyo nerdeyse yani.hayırlısı bakalm bekliyoruz.siz?
ay pardon 1 yıl oluyo bizimde demek istedm 2 yazmışım...Bizde 2013 temmuzda evlendik 2013 eylulde bir aylikken bi düşük yaptim sonra 2014 subata kadar korundum subattan beri bizimde bir yil oluyor isteyeli canım. Artik çok istiyorum olsun diye benimle evlenenler dogum bile yapti bende hala bisey yok
Bende bugün adet oldum canım öbür aya kaldi hayaller inşallah sen guzel haberler verirsin. Iki gün sonra klomen basliycam bi dört ay kullaniyim olmazsa tüp bebek yaptiriyim diyorumay pardon 1 yıl oluyo bizimde demek istedm 2 yazmışım...
canm düşük yapmana çok üzüldümvardır her şerde bir hayır.. buda bizim sınavımız bakalm.. ben mantar olmuştum ya. o süreçte adet oldum sonra mantarım geçmedi ilaç tedavisine devam ettim falan. o arada hep kontrol ettim kendimi yumurtlama belirtisi akıntı oluyormuş ya.hiç olmadı benm dedm heralde olmııcak.doktorun bana hep önerdiği günler geçmişti çok moralim bozulmuştu. adetin 19. günü benden o akıntı geldi nasıl sevindim. birlkte olduk ama tuttumu bilmiyorum pazar günü adet günüm inşaallah olmam göğüslerimde acı yok normale göre çok az acıo ve şişmedilerde.hafif hafif kasıklarımda bişeler oluyo..ümitlenmek istemiyorum ama ne biliyim
biz doktora ağustos gbi gittk.serephone kullandm ilk ay.sonra yine aynı ilaç artı çatlatma iğnesi yaptı. oda olmaynca ben sıkıldm dedm raihm filmim çeklsn. film çekldkten sonra devam etmek istersenz iğneyle tedaviye devam edicez dedi. bende istemiyorum dedm. ekim ayından beri birşey kullanmıyorum.aralıkta bana inofolic verdi onu içiyorum şmdi. sadece o kadar bakalm bekliyorumBende bugün adet oldum canım öbür aya kaldi hayaller inşallah sen guzel haberler verirsin. Iki gün sonra klomen basliycam bi dört ay kullaniyim olmazsa tüp bebek yaptiriyim diyorum
Ben de geçen ay ilk klomeni kullandim canım bu ay da doktor aşılama yapalim isterseniz dedi ben daha erken oldugunu düşünüyorum aşılamanin bi dört ay klomen ve catlatma ignesine devam ediyim diyom inşallah en kisa zamanda bizlerde hamiş oluruz herkes soruyor bebek yok mu diyebiz doktora ağustos gbi gittk.serephone kullandm ilk ay.sonra yine aynı ilaç artı çatlatma iğnesi yaptı. oda olmaynca ben sıkıldm dedm raihm filmim çeklsn. film çekldkten sonra devam etmek istersenz iğneyle tedaviye devam edicez dedi. bende istemiyorum dedm. ekim ayından beri birşey kullanmıyorum.aralıkta bana inofolic verdi onu içiyorum şmdi. sadece o kadar bakalm bekliyorum
valla ya gören herkes karnıma bakıp yokmu bişey dio sinirleniyorumBen de geçen ay ilk klomeni kullandim canım bu ay da doktor aşılama yapalim isterseniz dedi ben daha erken oldugunu düşünüyorum aşılamanin bi dört ay klomen ve catlatma ignesine devam ediyim diyom inşallah en kisa zamanda bizlerde hamiş oluruz herkes soruyor bebek yok mu diye
merhb. ben kütahyada bir özel hastanede çekildim hsg yi. 250 tl ydikizlar hsg fiyati nedir
canım bende 3 ay klomen kullandım ,3. ay hamile kaldım. ilk 2 ayda ztn anca adetlerim düzeldiBen de geçen ay ilk klomeni kullandim canım bu ay da doktor aşılama yapalim isterseniz dedi ben daha erken oldugunu düşünüyorum aşılamanin bi dört ay klomen ve catlatma ignesine devam ediyim diyom inşallah en kisa zamanda bizlerde hamiş oluruz herkes soruyor bebek yok mu diye
Iyiymis canim 500 tl falan diyorlarda anestezili yaptiricam ben ne olir bilmiyorummerhb. ben kütahyada bir özel hastanede çekildim hsg yi. 250 tl ydi
Benim cektirdigim hastanede de anastezili 500 du canımIyiymis canim 500 tl falan diyorlarda anestezili yaptiricam ben ne olir bilmiyorumrabbim insallah faha fazla bekletmez bizleride bebislerimiz gelir
Benimde canım adetim düzeldi o hapin etkisi mi ben normalde 30 günü gecince adet olurdum simdi 28 gunde oluyorum. Sence klomene devam ediyim dimi canım daha bir ay klomen kullandim doktorum aşılama yaptiralim diyo bence erken daha asilamayacanım bende 3 ay klomen kullandım ,3. ay hamile kaldım. ilk 2 ayda ztn anca adetlerim düzeldi
Aynen canım bide elliyorlar karnimi yok diyom inanmiyorlar galibavalla ya gören herkes karnıma bakıp yokmu bişey dio sinirleniyorum
klomenın etkısı cnm kist yapmadığı sürece adetleri düzenliyor.ben ilk ay 30 günde 2. ay 28 günde adet oldum 3. ay ztn hamileydim....2. kullanışımdan sonra başka doktora gittiğimde rahim filmi çekil dedi ama ben çekilmedim 1 ay daha ilaca dewam ettimBenimde canım adetim düzeldi o hapin etkisi mi ben normalde 30 günü gecince adet olurdum simdi 28 gunde oluyorum. Sence klomene devam ediyim dimi canım daha bir ay klomen kullandim doktorum aşılama yaptiralim diyo bence erken daha asilamaya
Ben çekildim canım doktor tüpler kapaliysa olmaz zaten dedi ondan cekin dedi cekildim bişey cikmadi şükür. Klomene basliycam işte iki gün sonra inşallah benim bebiste gelir hemenklomenın etkısı cnm kist yapmadığı sürece adetleri düzenliyor.ben ilk ay 30 günde 2. ay 28 günde adet oldum 3. ay ztn hamileydim....2. kullanışımdan sonra başka doktora gittiğimde rahim filmi çekil dedi ama ben çekilmedim 1 ay daha ilaca dewam ettim
endekizlar hsg fiyati nedir
aynı durumdayım canım berbat birşey insanalrdan kaçar oldum bayram gelecek diye korkuyorum artık o kadar kötü. bu yıl atlattım seneye de olmazsa bayramlarda yandım gün geçtikçe daha kötü oluyor daha çok soruyorlarvalla ya gören herkes karnıma bakıp yokmu bişey dio sinirleniyorum
Kuzum ya bende enteresan durum var benim gece ay adetim gecikti gittim yumurta catlamis kalan kilifa sivi dolmus dedi sokturucu verdi 3 gun once hafif leke basladi pembemsi 3 kere geldi dahasi yok ki artsin diye sogan suyu ve yesil cay ictim bugunde atesimi olctum 36.3 ve goguslerim cok agriyorende
canım bende geçen yıl özel hastanede 200 tl ye çekildim ama anestezili değildi.
canım bir test yapsaydın belli mi olur o kadar ilaca olmadıysan belki birşeyler vardır. bence ya başka bir doktora git ya kan testi yaptır tekrarKuzum ya bende enteresan durum var benim gece ay adetim gecikti gittim yumurta catlamis kalan kilifa sivi dolmus dedi sokturucu verdi 3 gun once hafif leke basladi pembemsi 3 kere geldi dahasi yok ki artsin diye sogan suyu ve yesil cay ictim bugunde atesimi olctum 36.3 ve goguslerim cok agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?