rahim filmi

İdrarda hemen çıkmayabilir canım üzülme bekle bakalim
valla moralim bozuldu ama biz aralık 30 da ve ocak 2 de birlkte olduk.yani tuttuysa 10 günlük falan die düşünüyorum.o yüzden idrarda çıkmamıştr die umutlanıyorum..hala adet olmadm

valla moralim bozuldu ama biz aralık 30 da ve ocak 2 de birlkte olduk.yani tuttuysa 10 günlük falan die düşünüyorum.o yüzden idrarda çıkmamıştr die umutlanıyorum..hala adet olmadm
Sen bence bir iki gün daha bekle yine adet olmazsan bi kanda baktir canim idrarda cikmayabilir morelini bozma

Istersen canım yarin yada cuma günü bi kan testi yaptir kanda cikar
korkuyorum sonuçtan dün erken gebelik testi yaptım. olsa onda çıkardı heralde.yani bilmiyorum ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmez haldeym.sabahları vücut ısım 36.5 36.4 çıkıo.akşamları 36.8 39.9 çıkıo.anlamıyorum

O zaman bir hafta daha bekle canım hamil degilsen adet olursun hamileysen test yaptirinca çıkar inşallah da güzel haberler verirsin canım bekliyorum

O zaman bir hafta daha bekle canım hamil degilsen adet olursun hamileysen test yaptirinca çıkar inşallah da güzel haberler verirsin canım bekliyorum
bende hala tık yok napıcaz böyle :) çatlııcam ben ama :) göğüslerim feci şeklde acımaya başladıııı

Ay yaptir tabi canım. misafirlikteyiz de yeni gördüm msjini . Naptin yaptirdin mi test
negatif çıktı canm.nasip artk napalım.. bundan sonra da sitelerde gezinmeyeceğim. böyle orayı oku burayı oku hiç kafamdan atamıyorum.. bıraktım akışına.umarım güzel haberlerle yazışırız bir dahakine..desteğin içn çok teşekkr ederm. Rabbim hayırlı zamanda sizede nasip etsn sağlıklı bir evlat inşaallah canm.çok memnun oldum.görüşmek üzere

Bende çok memnun oldum canım nasip tabi bu işler kendine iyi bak inşallah güzel haberle yine yazışırız

Arkadaşlar 1,5 yıldır Junyır istiyoruz. Ama sanırım daha gelmeye niyeti yok. Dr. yol haritası çizelim dedi. Rahim filmi bunların içinde ve ben korkuyorum. daha önce bir arkadaşım çok ağırdığını söyledi ve benim acı eşiğim çok düşük. Özellerde ne kadardır. Neye göre anestezi yapıyorlar isteğe göre mi? Çanakkale olanlar varsa ve yaptıranlar çok sevinirim cevap verebilirlerse. Çünkü her yerde değişiyor bu uygulama ve fiyatı

valla benm acı falan olmadı. çoğu yer anestezili yapıyor canm.. doktoruna ne kadar olduğunu sor sen. anestezili istediğini söyle. hiçte korkma sakın.korkmaya hiç gerek yok güven bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…