- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.202
- 798
Sanmiyorum canimcanım bir test yapsaydın belli mi olur o kadar ilaca olmadıysan belki birşeyler vardır. bence ya başka bir doktora git ya kan testi yaptır tekrar
belli olmaz canım ya forumda okumuştum kadın 3 aylık olana kadar doktorlar hamile değilsin demiş 3 aylıkken ultrasonda görünmüş bebek olabiliyor böyle şeyler yoksa söktürücüyle adet olman lazım. başka doktora git başka bir sıkıntı olmasın brdeSanmiyorum canim
belli olmaz canım ya forumda okumuştum kadın 3 aylık olana kadar doktorlar hamile değilsin demiş 3 aylıkken ultrasonda görünmüş bebek olabiliyor böyle şeyler yoksa söktürücüyle adet olman lazım. başka doktora git başka bir sıkıntı olmasın brde
bide sorup olmuyomu yoksa diip daha cevap bile vermeden olur olur üzülme diyenler varaynı durumdayım canım berbat birşey insanalrdan kaçar oldum bayram gelecek diye korkuyorum artık o kadar kötü. bu yıl atlattım seneye de olmazsa bayramlarda yandım gün geçtikçe daha kötü oluyor daha çok soruyorlar
hayırlısı olsun o zaman canım inş olup rahatlarsın hemenyok canım ya cok sukur hormonlar falan normal bır sıkıntı yok ama ıste yumurta kılıfına sıvı dolup kıst olunca ondan adetım gecıkmıs 2-3 damla leke geldı sadece
aynen canım yaaaa ben kmsenn özel haytını merak etmiyorum niye merak ediyor insanlar hemen karnıma bakıyor hafif kilo alsam hayırdır dyo yordu beni bunlarrrrrbide sorup olmuyomu yoksa diip daha cevap bile vermeden olur olur üzülme diyenler varsinir oluyorummmmmm
bende normalde hep zayıftım.şimdi baya kilo aldm eski halime göre.göbek çıka benm hemen.dışardan biri bile görse hemen karnıma bakıo üzülüyorum. tanıyanlar sana nooldu hamilemisn yoksa dio..keşke öyle olsamda evet hamileym diyip sevnsemaynen canım yaaaa ben kmsenn özel haytını merak etmiyorum niye merak ediyor insanlar hemen karnıma bakıyor hafif kilo alsam hayırdır dyo yordu beni bunlarrrrr
amin amin amin amin amin amin aminnnnnnnnnŞu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur da kızlar bizde en kısa zamanda hamileyiz deriz
aynen canım hamile olsam karnımı çıkara çıkara gezerim zaten ama malesef nerde.bende normalde hep zayıftım.şimdi baya kilo aldm eski halime göre.göbek çıka benm hemen.dışardan biri bile görse hemen karnıma bakıo üzülüyorum. tanıyanlar sana nooldu hamilemisn yoksa dio..keşke öyle olsamda evet hamileym diyip sevnsem
canm dün adet günümdü olmadım :O vücut ısımı ölçüyorum sabagtan beri.gündüz 36.9 du şmdi tekrar ölçtüm 37.1 :/ hamilemiym acaba çokkk heyecanlıyımmmmmmmmaynen canım hamile olsam karnımı çıkara çıkara gezerim zaten ama malesef nerde.
Ayy hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin canımcanm dün adet günümdü olmadım :O vücut ısımı ölçüyorum sabagtan beri.gündüz 36.9 du şmdi tekrar ölçtüm 37.1 :/ hamilemiym acaba çokkk heyecanlıyımmmmmmmm
yaa bilmiyorummmmm çok merak ediyorummmmmmAyy hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin canım
baya yüksek canım olabilir inşallah hamilesindircanm dün adet günümdü olmadım :O vücut ısımı ölçüyorum sabagtan beri.gündüz 36.9 du şmdi tekrar ölçtüm 37.1 :/ hamilemiym acaba çokkk heyecanlıyımmmmmmmm
umutlanmak istemiyorummbaya yüksek canım olabilir inşallah hamilesindir
adete benziyor diyolar hamilelik te o yüzden belli olmaz mantar ilaçlarının var mıymış öyle etkisi.umutlanmak istemiyorummmantar olunca ilaçta kullandım ya o geciktiriyor olabilir kasıklarımda hafif hafif sancı oluyo sanki sökülmeye çalışıyorum adet olcak gibi
geçen ay kullandığımda tam gününde adet oldum. ama bundan önce ilk mantar olduğumda fitil kullanmıştım.7 gün gecikmişti.tabi stres te vardı oldumu olmadımı falan die belkide o etkili olmuştur.. kimi mantar ilacı geciktrmez diyor bilmiyorum hoffadete benziyor diyolar hamilelik te o yüzden belli olmaz mantar ilaçlarının var mıymış öyle etkisi.
Bende kullandim ilac canim geciktirmemisti benimkinigeçen ay kullandığımda tam gününde adet oldum. ama bundan önce ilk mantar olduğumda fitil kullanmıştım.7 gün gecikmişti.tabi stres te vardı oldumu olmadımı falan die belkide o etkili olmuştur.. kimi mantar ilacı geciktrmez diyor bilmiyorum hoff
hala olmadım adetBende kullandim ilac canim geciktirmemisti benimkini
çok büyük biizm sıkıntımızı çooookkkkkgeçen ay kullandığımda tam gününde adet oldum. ama bundan önce ilk mantar olduğumda fitil kullanmıştım.7 gün gecikmişti.tabi stres te vardı oldumu olmadımı falan die belkide o etkili olmuştur.. kimi mantar ilacı geciktrmez diyor bilmiyorum hoff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?