rahim filmi

Sanmiyorum canim
belli olmaz canım ya forumda okumuştum kadın 3 aylık olana kadar doktorlar hamile değilsin demiş 3 aylıkken ultrasonda görünmüş bebek olabiliyor böyle şeyler yoksa söktürücüyle adet olman lazım. başka doktora git başka bir sıkıntı olmasın brde

yok canım ya cok sukur hormonlar falan normal bır sıkıntı yok ama ıste yumurta kılıfına sıvı dolup kıst olunca ondan adetım gecıkmıs 2-3 damla leke geldı sadece

bide sorup olmuyomu yoksa diip daha cevap bile vermeden olur olur üzülme diyenler var sinir oluyorummmmmm

yok canım ya cok sukur hormonlar falan normal bır sıkıntı yok ama ıste yumurta kılıfına sıvı dolup kıst olunca ondan adetım gecıkmıs 2-3 damla leke geldı sadece
hayırlısı olsun o zaman canım inş olup rahatlarsın hemen

bide sorup olmuyomu yoksa diip daha cevap bile vermeden olur olur üzülme diyenler var sinir oluyorummmmmm
aynen canım yaaaa ben kmsenn özel haytını merak etmiyorum niye merak ediyor insanlar hemen karnıma bakıyor hafif kilo alsam hayırdır dyo yordu beni bunlarrrrr

aynen canım yaaaa ben kmsenn özel haytını merak etmiyorum niye merak ediyor insanlar hemen karnıma bakıyor hafif kilo alsam hayırdır dyo yordu beni bunlarrrrr
bende normalde hep zayıftım.şimdi baya kilo aldm eski halime göre.göbek çıka benm hemen.dışardan biri bile görse hemen karnıma bakıo üzülüyorum. tanıyanlar sana nooldu hamilemisn yoksa dio..keşke öyle olsamda evet hamileym diyip sevnsem

Şu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur da kızlar bizde en kısa zamanda hamileyiz deriz

aynen canım hamile olsam karnımı çıkara çıkara gezerim zaten ama malesef nerde.

aynen canım hamile olsam karnımı çıkara çıkara gezerim zaten ama malesef nerde.
canm dün adet günümdü olmadım :O vücut ısımı ölçüyorum sabagtan beri.gündüz 36.9 du şmdi tekrar ölçtüm 37.1 :/ hamilemiym acaba çokkk heyecanlıyımmmmmmmm

canm dün adet günümdü olmadım :O vücut ısımı ölçüyorum sabagtan beri.gündüz 36.9 du şmdi tekrar ölçtüm 37.1 :/ hamilemiym acaba çokkk heyecanlıyımmmmmmmm
Ayy hadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin canım

baya yüksek canım olabilir inşallah hamilesindir

baya yüksek canım olabilir inşallah hamilesindir
umutlanmak istemiyorumm mantar olunca ilaçta kullandım ya o geciktiriyor olabilir kasıklarımda hafif hafif sancı oluyo sanki sökülmeye çalışıyorum adet olcak gibi

umutlanmak istemiyorumm mantar olunca ilaçta kullandım ya o geciktiriyor olabilir kasıklarımda hafif hafif sancı oluyo sanki sökülmeye çalışıyorum adet olcak gibi
adete benziyor diyolar hamilelik te o yüzden belli olmaz mantar ilaçlarının var mıymış öyle etkisi.

adete benziyor diyolar hamilelik te o yüzden belli olmaz mantar ilaçlarının var mıymış öyle etkisi.
geçen ay kullandığımda tam gününde adet oldum. ama bundan önce ilk mantar olduğumda fitil kullanmıştım.7 gün gecikmişti.tabi stres te vardı oldumu olmadımı falan die belkide o etkili olmuştur.. kimi mantar ilacı geciktrmez diyor bilmiyorum hoff

Bende kullandim ilac canim geciktirmemisti benimkini

çok büyük biizm sıkıntımızı çooookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…