cnm sen kendini çok kasıyosun bende rahim filmi çekildim hiç acı olmadı kendini kasma rahat ol hiç acısıda yok yerimsenibenarkadaşlar dün rahim filmim çekilecekti, sabah gittim annemle birlikte, acılı olacağını biliyordum zaten herşeye hazırlamıştım kendimi, çok soğukkanlı bir şekilde girdim odaya.
o kadar acı ve eziyet çektikten sonra filmin çıkmadığını, daha doğrusu rahim ağzının çok dar olduğu için içeriye doğru giremediklerini öğrendim. Rahime zarar vermemek için çok zorlamamışlar, Diğer ay tekrar çekilmem gerekiyor, birgün öncesinden kas gevşetici bir ilaç vereceklermiş, inşallah bu sefer olur,
arkadaşlar böyle birşey yaşayan var mı aranızda, şu an çektiğim acıların zerresi yok, hiçbirşey hissetmiyorum, bir yandan kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum, bir defa yaptın, bir defa da yapabilirsin diye, diğer yandan yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, bu arada hsg çektiren arkadaşlar, antibiyotiğe biten kadar devam etmem gerekiyor değil mi? bir de hsg den kaç gün sonra eşinizle ilişkiye girdiniz?
CANIM sen kendını kastığın için muhtemelen içeriye spekulum tam girmemiştir yada yine kastığın için içeri kontrası verememışlerdir.antıbıyotiğini yine doktoruna danısarak kullan.
kendını kasma.normalde biz çekilmeden yarım saat once buscopan gibi ilaçlar vuruyoruz.hastamızın sakinleşmesi için.tabi yerine göre değişir. geçmiş olsun bu arada nerde çekim yapıldı..
cnm sen kendini çok kasıyosun bende rahim filmi çekildim hiç acı olmadı kendini kasma rahat ol hiç acısıda yok yerimseniben
ayy canım benim yaa bende çektirdim çok zor oluyor gerçekten. benim rahim ağzıda biraz darmış ama bana film çekmeden 10 dk . önce kas gevşedici iğne vurdular.
ayşegülcüm ne diyorsun canım, tansiyonum 8e düşmüş, adam götürdü beni soyunma odasına sonra annemi çağırın dedim, ben kalkamıyorum, giyinemiyorum diye, annecim geldi ağlaya ağlaya o giydirdi beni, yeminler etmişim o an, bir daha çektirmem diye, 2 saat müşaedede kaldım, film çekilirken hüngür hüngür ağladım, benden sonra çekilen kadının çığlıkları dışarıya kadar geldi. duyanlar içeride ne oluyor diye soruyordu.
ama yine de kaçış yok, rabbim sabrını versin bize, çektirmesi gereken arkadaşlar da hiç geciktirmeden çektirsin bence. o kadar acı çektim ama bir an önce öbürü de çekilsin de kurtulayım hayırlısıyla diyorum şimdi.
cnm cidden çok hassas bir olay hsg seni çok ii anlıyorum..
Ben film öncesinde kendimi hazırlamıştım,metanetliydim ama sıranın bana gelmesi beklerken içeriden bağırma sesleri duyunca stres yaptım biraz.Galiba sandığımdan ciddi diye düşündüm. saolsun eşim beni rahatlatmaya çalıştı..
Sıra bana geldiğinde içeri bayağı korkarak girdim hazırlandım .İşleme başlayacağı sırada dr uma _Ben çok gerginim dedim o da _korkulacak hiç bir şey yok dışarıda anlatıldığı gibi acı verici bi durum değil dedi..
Sonra kas gevşetici iğne vurdu .Ben hem bunun etkisiyle hem dr umun anlayışlı davranışları sayesinde rahat atlattım sayılır .Çok kibar davrandı nerede ne olacağını söyledi.Aynen dedikleri oldu.En fazla adet sancısı gibi bir acı duyuluyor o kadar arkadaşım.Yalnız benim başımdan kürtaj ameliyatı geçtiği için darlık gibi bi problemim yoktu.
Yinede korkma arkadaşım anlayışlı bir dr un ellerine kendini bırak .Sonunda olacak bişey.Stres daha çok acı verebilir .Allah yardımcın olsun.
açıkcası o günümü ve acıları hatırlamak istemiyorum.ne kas gevşeticisi,ne antibiyotik ne başka birşey kullanılmadı bende.zaten ssk da olmuştum..
çok kolaymış gibi gittim.bende de evet rahim darlığından zorluk çıktı.film çekim odasında o kadar uğraşıp olmayınca başka bir odaya yürütüp...vidalarla açıp.hem o VİDALArı DA HİÇ UNUTMUYCAM...........BAĞIRIŞLARIMI ANLATAMAM.............yalvardım bitirin vazgeçtim diye...............yok yok bir daha istemem..........üç kere denendi............ne dr.un tatlılığı ne başka birşey o acıyı unutturamaz bana................
merhaba aşina bende çekindim ama aneztezi ile çekildim benden önce yeğenim çekilmişti anestezisiz bende gitmiştim onunla çok zor demişti ve bende normalde muayenede bile korktuğum için dr.rum
anestezi ile çekicez rahme zarar vermekten korkarım sen sakin olmuyosun dedi ve bende zaten başka
türlü istemem dedim ve oldu bitti bişey duymadım allah yardımcın olsun cnm aslında rahim ağzı dar olmasa ağrı vermiyormuş herkes bu acıyı duymuyormuş cnm inşallah kas gevşetici işe yarar ve ağrı
duymassın cnm görüşmek üzere
arkadaşlar dün rahim filmim çekilecekti, sabah gittim annemle birlikte, acılı olacağını biliyordum zaten herşeye hazırlamıştım kendimi, çok soğukkanlı bir şekilde girdim odaya.
o kadar acı ve eziyet çektikten sonra filmin çıkmadığını, daha doğrusu rahim ağzının çok dar olduğu için içeriye doğru giremediklerini öğrendim. Rahime zarar vermemek için çok zorlamamışlar, Diğer ay tekrar çekilmem gerekiyor, birgün öncesinden kas gevşetici bir ilaç vereceklermiş, inşallah bu sefer olur,
arkadaşlar böyle birşey yaşayan var mı aranızda, şu an çektiğim acıların zerresi yok, hiçbirşey hissetmiyorum, bir yandan kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum, bir defa yaptın, bir defa da yapabilirsin diye, diğer yandan yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, bu arada hsg çektiren arkadaşlar, antibiyotiğe biten kadar devam etmem gerekiyor değil mi? bir de hsg den kaç gün sonra eşinizle ilişkiye girdiniz?
Bana da 2 kez yaptılar. İlkinde içeriye girdim çok paniktim zaten ,iğneyi gördüm daha da korktum ve yapılırken canım çok acıdı, çıkarken ağlayarak bebekten vazgeçtiğimi ve bir daha asla bir daha hsg çektirmem diye düşündüm.Bana hiç bir ağrı kesii vermediler.Ertesi gün doktor telefon etti ve ne desin! hemen tekrar gelebilir misiniz yeniden çekmemiz gerekiyor çünkü sanırım çok kastığınızdan net çıkmamış dedi.Şok oldum.Yine gittim tabi ağlayarak girdim çocuk gibi.Yine çok acıdı.Sanırım dar olduğundan bu kadar zor oldu.Sonra birkaç gün kanamam oldu.1 hafta da ilişki yasak dedi.
Yok ilk gidişimde de ağrı kesici vermedi dr amca.Bana sen korktuğun için acıyor yoksa pek acımaz demişti.Ben de ''siz kaç kere yaptırdınız ki'' diyecektim ama tuttum kendimi.Söylemesi kolay tabii.peki canım ikinci kez gittiğinde ilaç vermediler mi sana ya da iğne yapmadılar mı? ben de kastım galiba kendimi bir de benim adetimin bitişinin 4.günü vermişlerdi randevuyu, doktor biter bitmez gelseydin rahim ağzı biraz daha açık oluyor, daha rahat olabilirdin dedi, önümüzdeki ay biter bitmez gidicem, İnşallah kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?