arkadaşlar merhaba.2015 yılında tüp bebeğe başlamadan önce rahim filmi ile işe başladım.rahim filmim de herşey temizdi.bir doktor tavsiyesi üzerine antalya da prof mehmet emin sosyala gitmeye başladım kendisi kasap olduğunu sonra duydum.brnim hamile kalabileceğimi fakst çikolata kistleri tutunmaya engel hatta düşükle sonuçlanabilir bun kistlei alalım demesi üstüne ameliyat oldum laproskopi ile göbek üstünden.neyse sonrası da tüp bebekle 3 sy sonra denedik ikiz gebe kaldım.sonrasında 4 ay sonra çocuk düştü ve kürtajla aldırmak zorunda kaldım.sonrasında 3 ay ardından bu sefer antalya gelecel tüp bebek merkezinde doktor mete ışıkoğluna tüp bebek denemesi yaptırmaya başladım.yumurtslsr toplandı 2 tane dondurdum 2 si transfer oödu.sonuç negatif.sonrasın da herşey normal desi rahim süper dedi 3 ay sonra dondurulmuşlzrı denedik yine elde var sıfır.sonrasında bu hocaya da kızdım rahim filmi çektirdim.sonuç hüsran.2015 yılında ki rahim filmi ile 2017 çekilen arasında dağlar kadar fark var.yapışıklık oluşmuş ve göre göre bana 2 kez boşa transfer yaptı.bu işlemleri farkeden de antalya da kemla özgür hoca.şimdi durum şu rahim yapışıl ve yüksek derece de.kanamam da geliyor işin ilginci.ne yapmalıyım kemal hoca histereskopi ile açtım dedi az da olsa ama rahimi ve kanalları göremiyorum dedi.ne yapmalıyım.böyle bir durumla karşılaşan var mı.rahim de yapışıklık var.ya da doktor tavsiyesi var mı.ankara da recai pabuçcu hocayı duydum bu konu da çok iyimiş histereskopi ve laproskopi alanında.sonuçta bu alan da branşlaşmış hocalar var yardımlarınızı bekliyorum.