Allah razı olsunMerhabalar çok geçmiş olsun size dua edeceğim belki yardım eden birileri olur diye yorum yazdım
Allah'ta sizden razı olsun bende smear verdim belirtileriniz nelerdi acabaAllah razı olsun
Ara kanamalar karında sıslık cınselıkten sonra kanama başka bısey yoktuAllah'ta sizden razı olsun bende smear verdim belirtileriniz nelerdi acaba
Cok geçmiş olsun Allah sizi korusun inşallah umarım güzel sonuçlar alırsınızAra kanamalar karında sıslık cınselıkten sonra kanama başka bısey yoktu
Smear de nasil tani konuluyor? Tarama testi o. Biyopsi almadilar mi? Ne yaziyor smear sonucunuzdaAra kanamalar karında sıslık cınselıkten sonra kanama başka bısey yoktu
Pap smear testıydı endonetroıd korsıom fıgo 1 yazıyodu bugünde pet cekıldı yarn onkolojıyle goruscem CD verdıler bakalm o ne dıcekSmear de nasil tani konuluyor? Tarama testi o. Biyopsi almadilar mi? Ne yaziyor smear sonucunuzda
Evetçekildimi pet , taramaya göre nasıl tanı koydular
Kadın doğum dırek kanser dedı bana inşallah öyle degıldır bugün pet cekımı de yapıldı inşallah başka bısey çıkar smear testınde endometroid karsıom grade 1 yazıyo herşey yarn onkolojı doktoruyla görüştüğmde tam bellı olurSmear de nasil tani konuluyor? Tarama testi o. Biyopsi almadilar mi? Ne yaziyor smear sonucunuzda
Ara kanamalar karında sıslık cınselıkten sonra kanama başka
Gercekten cok gecmis olsun. Benim smearimde de atipik glanduler hucreler/ neoplastik lehine yaziyordu. Kansere cok benzeyen hucreler gorduk kanalda demekmis. Biyopsi de kanal temiz cikti ama rahim agzinda cin3 varmis leep ile aldilar. Smearim kadar kotu gelmedi sonucum. Insallah sizinde kotu cikmazKadın doğum dırek kanser dedı bana inşallah öyle degıldır bugün pet cekımı de yapıldı inşallah başka bısey çıkar smear testınde endometroid karsıom grade 1 yazıyo herşey yarn onkolojı doktoruyla görüştüğmde tam bellı olur
Smear kesın tanı koyuyomus onkoloji doktoru da aynısını soyledı hakketen kansersn dedı akşam pet raporu geldi onda da kanser sonuç olarak ya rahim alıncak ya da yayılma rıskını göze alıp ilaç tedavısı olcam kafam karma karısık yemın Le şuan hç bısey düşünemiyorum bı tane evladım var herkes ameliyat ol dıyo onu düşünmek zorundaym biliyorum ama bu yaşta da rahımı aldırmak çok ağrıma gıdıyoGercekten cok gecmis olsun. Benim smearimde de atipik glanduler hucreler/ neoplastik lehine yaziyordu. Kansere cok benzeyen hucreler gorduk kanalda demekmis. Biyopsi de kanal temiz cikti ama rahim agzinda cin3 varmis leep ile aldilar. Smearim kadar kotu gelmedi sonucum. Insallah sizinde kotu cikmaz
Cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Benimde smear sonucum sizinkine yakin cikmisti(kansere cok benzeyen hucreler tarzi) ama biyopsim o kadar kotu gelmedi. Bu surecte sonuc beklerken falan tum senaryolari dusunmustun. Rahim aldirma senaryosu dahil. Facebookta serviks kanseri grubu var. Orda 3. Ve 4. Evre diger organlara metastaz yapan cok kadin var. Evre 1 ise gercekten hastaligin cok basi. Bir cocuk daha dusunmuyorsaniz uzulmeyin. Allah sizi yavrunuza bagislamis smearle farketmissiniz. Bu kanser 3.ve 4. Evre de belirti verirmis. Ya smear vermeseydiniz ve belirtilerinizle gitseydiniz oyle dusununSmear kesın tanı koyuyomus onkoloji doktoru da aynısını soyledı hakketen kansersn dedı akşam pet raporu geldi onda da kanser sonuç olarak ya rahim alıncak ya da yayılma rıskını göze alıp ilaç tedavısı olcam kafam karma karısık yemın Le şuan hç bısey düşünemiyorum bı tane evladım var herkes ameliyat ol dıyo onu düşünmek zorundaym biliyorum ama bu yaşta da rahımı aldırmak çok ağrıma gıdıyo
Cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim,inşallah korkulan değildirKadın doğum dırek kanser dedı bana inşallah öyle degıldır bugün pet cekımı de yapıldı inşallah başka bısey çıkar smear testınde endometroid karsıom grade 1 yazıyo herşey yarn onkolojı doktoruyla görüştüğmde tam bellı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?