Rahim filmi çekildiyse eğer rahminizde eğrilik olması imkansız bu rahim filminde net bir şekilde gözükürdü demek ki yok. Biraz bitkisel çözümler denemelisin kendine bence birde tiroitine baktır çünkü o yüksek yada düşük olunca çocuk olmuyo ilaç kullanman gerekiyo tiroiti çok önemsemiyoruz ama biz kadınlarda böyle bir etkisi var işteCanim hsg cektirdim bisey yok hersey normal denildi bide alttan falan bakmadi esimde yapti canm 5 lik bi spermde ileri hareketlilik vardi oda ilac kullandi uc ay sonra duzeldi sukur
Bitkiselde kullaniyorum hayit otu altim sogan kuru incir kuru yaptim baska onereceginiz var mi canim yarin gidecem baktirmaya ama adetliyken fark etmez dimi yada belli gunu var miRahim filmi çekildiyse eğer rahminizde eğrilik olması imkansız bu rahim filminde net bir şekilde gözükürdü demek ki yok. Biraz bitkisel çözümler denemelisin kendine bence birde tiroitine baktır çünkü o yüksek yada düşük olunca çocuk olmuyo ilaç kullanman gerekiyo tiroiti çok önemsemiyoruz ama biz kadınlarda böyle bir etkisi var işte
Bana adetimin bittiği zaman gitmemi söylemişlerdi adetim biter bitmez gittim ve rahim filmi çektiler. Bitkisel olarakta biberiye otu kullan kaynamış suya bir tutam at bir fincanda öyle iç her gün bir bardak bir de eşinle birlikte olmadan hemen önce vücudunun dayanabileceği sıcaklıkta kasıklarına sıcak su tut 15-20 dakika rahmin gevşesin yumuşasın ki sperler o sıcaklıkta kolay hareket eder ve hemen ulaşırlar gitmesi gereken yere belinede yastık koy faydasını göreceğine eminimBitkiselde kullaniyorum hayit otu altim sogan kuru incir kuru yaptim baska onereceginiz var mi canim yarin gidecem baktirmaya ama adetliyken fark etmez dimi yada belli gunu var mi
Cok tesekkur ederim canim bunlari bu ay uygulayacam insallah faydasi olur bana bunlari yapip mi hamile kaldinizBana adetimin bittiği zaman gitmemi söylemişlerdi adetim biter bitmez gittim ve rahim filmi çektiler. Bitkisel olarakta biberiye otu kullan kaynamış suya bir tutam at bir fincanda öyle iç her gün bir bardak bir de eşinle birlikte olmadan hemen önce vücudunun dayanabileceği sıcaklıkta kasıklarına sıcak su tut 15-20 dakika rahmin gevşesin yumuşasın ki sperler o sıcaklıkta kolay hareket eder ve hemen ulaşırlar gitmesi gereken yere belinede yastık koy faydasını göreceğine eminim
Evet canım bende bu sıcak su olayını deneyerek hamile kaldımCok tesekkur ederim canim bunlari bu ay uygulayacam insallah faydasi olur bana bunlari yapip mi hamile kaldiniz
Insallah bende jalirim bu ay 2.5 sene sonra oldu dimi canmEvet canım bende bu sıcak su olayını deneyerek hamile kaldım
Evet canım 2.5 sene dile kolay valla allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bundan önce 2 düşüğüm oldu bideInsallah bende jalirim bu ay 2.5 sene sonra oldu dimi canm
Sen ne kaar sure bekledin hamile kalabilmek icinEvet canım bende bu sıcak su olayını deneyerek hamile kaldım
2 bucuk sene canımSen ne kaar sure bekledin hamile kalabilmek icin
Amin canim benim rabbim sana bagislasin insallah ama bende hic gebelik bile gerceklesmediEvet canım 2.5 sene dile kolay valla allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bundan önce 2 düşüğüm oldu bide
Olsun sonunda mucizene kavusmussun ne guzel. Allah'im kucagina alip o mis kokusunu icine cekmeyide nasip etsin. Bu arada dusukelrinin sebebi var mi?? Kan pihtilasmasi falan2 bucuk sene canım
Yaain kac senin cnmAmin canim benim rabbim sana bagislasin insallah ama bende hic gebelik bile gerceklesmedi
28 canimYaain kac senin cnm
İnan bende hiç gebelik yaşamadan önce kafayı yemek üzereydim hep ağlıyodum doktor sebepsiz infertilite yani sebepsiz kısırlık dedi dünyam yıkılmıştı ama pes etmedim çok uğraştım doktorlar birşeyin yok dedikçe ben daha çok üstüne durup farklı farklı doktorlara gittim en son trabzonda süleyman güven prof. Sağolsun onun sayesinde oldu aAmin canim benim rabbim sana bagislasin insallah ama bende hic gebelik bile gerceklesmedi
Evet canım 2 düşükten sonra genetik bölüme aldılar kanımda pıhtılaşma varmış vr ayrıyetten rahimdr minicik bir perde diğer doktorlar minicik bu etkilemez demişlerdi ama trabzondaki doktor sağolsun beni güzrlcr muayne edip tedavi ettiOlsun sonunda mucizene kavusmussun ne guzel. Allah'im kucagina alip o mis kokusunu icine cekmeyide nasip etsin. Bu arada dusukelrinin sebebi var mi?? Kan pihtilasmasi falan
Bende suan oyleyim canm inan benim tarif etmissin. Doktor nasil bi tedavi uyguladi sekerine falan bakti mi yada baska seylereİnan bende hiç gebelik yaşamadan önce kafayı yemek üzereydim hep ağlıyodum doktor sebepsiz infertilite yani sebepsiz kısırlık dedi dünyam yıkılmıştı ama pes etmedim çok uğraştım doktorlar birşeyin yok dedikçe ben daha çok üstüne durup farklı farklı doktorlara gittim en son trabzonda süleyman güven prof. Sağolsun onun sayesinde oldu a
Taramalı testler yapıldı sonra bugüne kadar ne kadar doktora gittiysem onlardan aldığım sonuç kağıtları falan hrm rşimin hemdr benim hrpsini gösterdim saklamıştım çünkü sonra elimde olan rahim filmi cd si vardı yarım çekilmiş onu gösterdim ona göre yol izlendi canım direk ameliyat etti peşine hamile kaldım çok şükür birçok şehirden hastası vardı vr hepsi çok memnundu hiç olmayacakların bile tedavisini yapıyo eğer durumun varsa ve gidebiliyorsam sana kesinliklr tavsiye ederim trabzon farabi hastahanesinde süleyman güven aklında bulunsun canımBende suan oyleyim canm inan benim tarif etmissin. Doktor nasil bi tedavi uyguladi sekerine falan bakti mi yada baska seylere
Canim cok gelmek isterdim ama uzak ben dogunun dogusundayim yaTaramalı testler yapıldı sonra bugüne kadar ne kadar doktora gittiysem onlardan aldığım sonuç kağıtları falan hrm rşimin hemdr benim hrpsini gösterdim saklamıştım çünkü sonra elimde olan rahim filmi cd si vardı yarım çekilmiş onu gösterdim ona göre yol izlendi canım direk ameliyat etti peşine hamile kaldım çok şükür birçok şehirden hastası vardı vr hepsi çok memnundu hiç olmayacakların bile tedavisini yapıyo eğer durumun varsa ve gidebiliyorsam sana kesinliklr tavsiye ederim trabzon farabi hastahanesinde süleyman güven aklında bulunsun canım
Onlari ozel hastaneden isteyebilirmiyim meselaCanim cok gelmek isterdim ama uzak ben dogunun dogusundayim yaameliyat rahimle ilgilimiydi canm simde ozel doktora gidiyorum ama soniclarim hepsi bilgisayarinda yanimda olan sadece hsg cd si bska bisey yok yanimda
Rahim perdesi (septum) ameliyatı canım küçücük bi perde varmış onu aldılar . doktorun bilgisayarındaysa doktordan isteyebilirsin hepsini canım veriyorlarCanim cok gelmek isterdim ama uzak ben dogunun dogusundayim yaameliyat rahimle ilgilimiydi canm simde ozel doktora gidiyorum ama soniclarim hepsi bilgisayarinda yanimda olan sadece hsg cd si bska bisey yok yanimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?