- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Canım benm bildiğim muayeneye adetn üçüncü günü gidilir geneldeTamam canm cok saol gidecem yeni hastalandim cikinca gidecem insalllah rabbim banada nasip eder hayirlisi saglikli bi sekilde
Insalllah bizede nasip olur ben beklemedim daha kotuyum canmilk 1 sene düşünmedik borçlar falan sonra 2 senem eşimi ikna etmekle geçti o hiç düşünmedi hemen olur sanıyordu beyfendi ama nerde bizde o şanş yaşta 29 oldu bir sürü problem çıkıyor Allah beterinden saklasın inşallah bizimde kısmetimizin geleceği gün yakındır
Spermler yavas canm asilama dedi olsun artik nasil olursa olsun hayirli bi sekilde kist icin ilac kullanacm aldim simdiÜzülme canım sperm azşığı için ilaç tedavisi uyguluyorlar düzeliyo kist içinde ilaç eritiyo yada adetle birlikte atılıyo bende de 1 bucuk santim kist olmuştu sonra adetle birlikte temizlenmişti devamlı kist olusup temizleniyodu çok önemli bi sıkıntı yokmuş allahtan bunların çaresi var bak
Evet canm oyle yaptim bugun gittim isteCanım benm bildiğim muayeneye adetn üçüncü günü gidilir genelde
Ne dedi canm doktor bir sıkıntı varmiymisEvet canm oyle yaptim bugun gittim iste
Ileri hiz yavas dedi isteNe dedi canm doktor bir sıkıntı varmiymis
Sonuç kağıdının resmini atsana canm aynı sorun benm esimdede vardı suan gectiIleri hiz yavas dedi iste
Nasil atacam iste ileri hizi yuzde yirmi senin esinin nasil duzeldi ne kullandiSonuç kağıdının resmini atsana canm aynı sorun benm esimdede vardı suan gecti
Eşine ilaç verilmedi mi canım reçete yazmadı mı ?Spermler yavas canm asilama dedi olsun artik nasil olursa olsun hayirli bi sekilde kist icin ilac kullanacm aldim simdi
Yok bu ay sadece kist ve alttan muayene edecekmis gelecek aya urolojiye gonderir esimiEşine ilaç verilmedi mi canım reçete yazmadı mı ?
Hayırlısı olsun canım bide böyle denensin bakalımYok bu ay sadece kist ve alttan muayene edecekmis gelecek aya urolojiye gonderir esimi
Zaten deney tahtasi olduk canm ne yapacaz deneyecez isteHayırlısı olsun canım bide böyle denensin bakalım
Aynen öyle canım herşeyi üstümüzde deniyorlarZaten deney tahtasi olduk canm ne yapacaz deneyecez iste
Bakalim bide bu ay tasiniyorum tedavi nasul olacak offf hayatim ne.kariaik bi duruma geldi ;(Aynen öyle canım herşeyi üstümüzde deniyorlar
Ayy hiç sor bende taşınalı 3 ay olcak ocağın 25 inde çok yorucu bir süreç allah kolaylığını versin canım yaBakalim bide bu ay tasiniyorum tedavi nasul olacak offf hayatim ne.kariaik bi duruma geldi ;(
Amin canm zor benim icin artik nasipAyy hiç sor bende taşınalı 3 ay olcak ocağın 25 inde çok yorucu bir süreç allah kolaylığını versin canım ya
Aynen canım nasipAmin canm zor benim icin artik nasip
Eşinizin değerleri nasıl düzeldi acaba bizim de aynı sıkıntı var neler yaptınızSonuç kağıdının resmini atsana canm aynı sorun benm esimdede vardı suan gecti
Benm esimde varikosel vardı ameliyat oldu sonuçlar önce düzeldi sonra ayni hale geldi bağlanmamış damarlar kalms olmalı dediler at kestanesi çayı icirdm keçi boynuzu kürü ve pekmezi icirdm sonra birde macun yaptm onuda yedi suan iyi inslh geri dusmez değerlerde yavrum gelirrEşinizin değerleri nasıl düzeldi acaba bizim de aynı sıkıntı var neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?