İnşallah düşmez ben de keçiboynuzu kuru ve vitaminlerle yukseltmistim sonra nedense çok düştü bi hastalığı da yok anlamadım inşallah isteyen herkesin duası kabul olur
İnşallah düşmez ben de keçiboynuzu kuru ve vitaminlerle yukseltmistim sonra nedense çok düştü bi hastalığı da yok anlamadım inşallah isteyen herkesin duası kabul olur
Evet canım 2 düşükten sonra genetik bölüme aldılar kanımda pıhtılaşma varmış vr ayrıyetten rahimdr minicik bir perde diğer doktorlar minicik bu etkilemez demişlerdi ama trabzondaki doktor sağolsun beni güzrlcr muayne edip tedavi etti
Canim bende de minicik bir perde olayı var.aşılama yaptırıyorum. Doktorum bu perdesi gebeliğe engel olmadığıni söyledi. .senin doktorun muayenesinde doktor bu perde ile ilgili neler yaptı doktorum araştırma hastanesinde.öyle parayla falan da işi olan biri değil.çok ısrar ettiysem de yapmadı
Canım bendede bu durum vardı her hastaneye gittim rahim filmi çektirdim bilmediler yaşlı bi çok eskilerin doktoruna gittim yana kaymış ondan olmuyor dedi karnına sıcak su torbası koy 15 gün boyunda sabah akşam sürekli yap inşşalh düzelir