Evet canım isteyebilirsin sonucta bu sisteme giriliyo hangi doktora gitsrn sistemdr çıkar diye biliyorumOnlari ozel hastaneden isteyebilirmiyim mesela
Allah ne muradin varsa versin canm cok saol ya valla cok moral verdin tanimiyorum ama cok cana yakinsin sevdim seni ;*)Rahim perdesi (septum) ameliyatı canım küçücük bi perde varmış onu aldılar . doktorun bilgisayarındaysa doktordan isteyebilirsin hepsini canım veriyorlar
Ben ne yaptım ki canım sadece yaşadıklarımızı paylaştık bi faydam olduysa ne mıtlu bana allah sanada ne muradın varsa versin rabbim sana cenneyinden en salih kullarından bi evlat nasip etsin inşallah bende sevdim seni rabbim karşına iyi insanlar çıkarsınAllah ne muradin varsa versin canm cok saol ya valla cok moral verdin tanimiyorum ama cok cana yakinsin sevdim seni ;*)
Burdaki ilk arkadasim sensin canim insallah sohbetimiz daim olur cunku beni anliyorsun saol bende sana guzel haber veririm insallah ;*)Ben ne yaptım ki canım sadece yaşadıklarımızı paylaştık bi faydam olduysa ne mıtlu bana allah sanada ne muradın varsa versin rabbim sana cenneyinden en salih kullarından bi evlat nasip etsin inşallah bende sevdim seni rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumBurdaki ilk arkadasim sensin canim insallah sohbetimiz daim olur cunku beni anliyorsun saol bende sana guzel haber veririm insallah ;*)
Amin amin insallah yarin gideyim hormon testi falan yapacam sonra digerlerini ilk haber sana verecem canm ;*)İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Yap bakalım canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin :)Amin amin insallah yarin gideyim hormon testi falan yapacam sonra digerlerini ilk haber sana verecem canm ;*)
Amin canim insallah gorusuruz sonraYap bakalım canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin :)
Gorusuruz canım .Amin canim insallah gorusuruz sonra
Slm canm doktora gityim tatil yarina ac gitmedigim icin bide ozel hastaneye gittim doktorumu degistirdim buda esimin spermi az dedi direk asilama dedi kist vardi 4 cm dedi ilac verdi pazartesi gel alttan muayene edelim diye boyle valla canmGorusuruz canım .
Valla ne yaptigimi bilmiyorum bende yok canm hsg de cikmadi sadece merak iste doktorumu degistirdim bugun hormon testi yaptim temiz cikti oyle ya bide sperm yavas dedi asilama dedidoktor mu söyledi sizde rahim kayması olduğunu yoksa siz duyup acaba bende var mı diyorsunuz? neden yapıyorsunuz bunu kendinize daha neler neler duyarsınız benimde rahmim ters hadi buyrunher duyduğunuzu kafanıza takıp acaba bende var da ondan mı hamile kalamıyorum derseniz kalacağınız varsa da kalmazsınız.. rahat olun sabredin her duyduğunuza acaba bende var mı demeyin.. hormonlarınıza baktırın.. mutlaka vajinal muayene olun ki içiniz rahat etsin.. inşallah hayırlı zamanlarda kavuşuruz evlatlarımıza
ah canım valla her ihtimali düşünüyoruz bir ara bende rahim tersliğini çok kafama takmıştım ama alıştım tersse ters hamile kalanlar var ben de kalırım elbet dedim. sonra bu ayda yumurtlama tembelliğim olduğunu öğrendimValla ne yaptigimi bilmiyorum bende yok canm hsg de cikmadi sadece merak iste doktorumu degistirdim bugun hormon testi yaptim temiz cikti oyle ya bide sperm yavas dedi asilama dedi
Pekmez aldim kullanmiyor canm yaah canım valla her ihtimali düşünüyoruz bir ara bende rahim tersliğini çok kafama takmıştım ama alıştım tersse ters hamile kalanlar var ben de kalırım elbet dedim. sonra bu ayda yumurtlama tembelliğim olduğunu öğrendimeşinin sperm hareketliliği için bitter çikolata ve türk kahvesi ilişki öncesi yesin içsin.. burdaki kızlardan duyduğum kadarıyla.. birde keç boynuzu pekmezi yesin her gün bir kaşık sperm kalitesini arttırıyor
4 sene olucak canım 6 aydır istiyoruz bebek.. bende kist yok ama polip var hamileliğe engel değil dedi doktorlar ama 1 sene içinde olmazsa onlarıda aldırıcam gerçi tekrardan çıkıyorlarmış aldırmakta çözüm değil amaPekmez aldim kullanmiyor canm yavalla aynen bende oyleyim bisey duysam acaba bende de mi var da olmuyor diye arastirma yapiyorum simdi ise kist var bu ay yine bos gececek ne yapayim bilemedim canim sende var mi yada kac yillik evlisin
Dertler bitmiyor anam valla hep sorun hep sorun ben evlendigimden beri istiyorum ama nasip sen niye ara verdin istemedin mi4 sene olucak canım 6 aydır istiyoruz bebek.. bende kist yok ama polip var hamileliğe engel değil dedi doktorlar ama 1 sene içinde olmazsa onlarıda aldırıcam gerçi tekrardan çıkıyorlarmış aldırmakta çözüm değil ama
ilk 1 sene düşünmedik borçlar falan sonra 2 senem eşimi ikna etmekle geçti o hiç düşünmedi hemen olur sanıyordu beyfendi ama nerde bizde o şanş yaşta 29 oldu bir sürü problem çıkıyor Allah beterinden saklasın inşallah bizimde kısmetimizin geleceği gün yakındırDertler bitmiyor anam valla hep sorun hep sorun ben evlendigimden beri istiyorum ama nasip sen niye ara verdin istemedin mi
Üzülme canım sperm azşığı için ilaç tedavisi uyguluyorlar düzeliyo kist içinde ilaç eritiyo yada adetle birlikte atılıyo bende de 1 bucuk santim kist olmuştu sonra adetle birlikte temizlenmişti devamlı kist olusup temizleniyodu çok önemli bi sıkıntı yokmuş allahtan bunların çaresi var bakSlm canm doktora gityim tatil yarina ac gitmedigim icin bide ozel hastaneye gittim doktorumu degistirdim buda esimin spermi az dedi direk asilama dedi kist vardi 4 cm dedi ilac verdi pazartesi gel alttan muayene edelim diye boyle valla canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?