Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba!
Bir siteye denk geldim endometrium inceliği ile ilgili,alternatif-destekleyici çözüm yaklaşımlarına değinilmiş; paylaşmadan edemedim :kahve: ......

http://medadv.info/tr/pages/292956#

çeviri biraz sıkıntılı ama kök hücre fizyoterapi ve kil tedavisini ilaçlara ek olarak kullanılmalı demiş sanırım.Kök hücre kemik iliğininden alınıyordu galiba...Sen Nasılsın bu arada nasıl ilerliyor süreç

Merhaba arkadaşlar, ben de durumunu anlatayım . Sebep yok ne esimde ne bende. Bi aşılama iki tüp bebek olumsuz. İkincisi boş gebelik. 9 yumurtadan 4 u normal bölünmüştü. burada doktor döllenmeyi iyi bulmadı bi boş gebelik olunca genetik anormallikten şüpheleniyor muhtemelen. Ama benim aklımda başka birşey daha var. Adetlerim 4-5 yıl önceye göre az ve koyu renk sulu cansız kıvamda ilk tüp bebek sonrasında bile eskisi gibi olmadı kanamam. ikinci dondurulmuşla oldu. Transferden 5 gün önce 7.2 idi kalınlık . Okuduğum sayılara Gore iyi gibi duruyor ama ben kaliteli olmadığını bu yüzden embriyonun beslenemedigini düşünüyorum. yorumlarınızı nedir.

çeviri biraz sıkıntılı ama kök hücre fizyoterapi ve kil tedavisini ilaçlara ek olarak kullanılmalı demiş sanırım.Kök hücre kemik iliğininden alınıyordu galiba...Sen Nasılsın bu arada nasıl ilerliyor süreç
Estrofemler dengemi alt üst etti ben de İyice saldım ,yaz tatilinde transfer olacak şekilde tedavi olmayı umut ettikçe tersine gidiyor herşey yoruldum ve pes ediyorum sanıyorum artık .sen neler yapıyorsun ?

Endometrium inceliği yaşayan arkadaşlar libidolarında azalma var mı ? Soya lesitini ni ben de merak ediyorum ve dün forumlarda fertilaidi cm diye bir ürüne denk geldim bunu da araştıralım mı hep beraber arkadaşlar

Estrofemler dengemi alt üst etti ben de İyice saldım ,yaz tatilinde transfer olacak şekilde tedavi olmayı umut ettikçe tersine gidiyor herşey yoruldum ve pes ediyorum sanıyorum artık .sen neler yapıyorsun ?

Epeydir histeroskopi için gün bekliyordum hastaneden halen devam henüz haber gelmedi.Hiç mi kalınlaşma olmadı :( şaşırmamak lazım aslında tek başına esftrofemle çok nadir sonuç alınıyor onlarda ciddi problemi olayan hastalar.Dur bakalım hemen yorulmak yok hazır yaz git güzel bir tatil yap sonrasını sonra düşünürüz...

Endometrium inceliği yaşayan arkadaşlar libidolarında azalma var mı ? Soya lesitini ni ben de merak ediyorum ve dün forumlarda fertilaidi cm diye bir ürüne denk geldim bunu da araştıralım mı hep beraber arkadaşlar

evet var... azalan östrojen etkisi sanırım :( hemen bakıyorum fertilaidi cm ye bende bir arkadaşımda koenzim Qten kullandığını söylemişti onda da endometirım inceliği varmış kendiliğinden hamile kalmıştı.yine forumda gezinirken denk geldim forever diye bir markanın end.inceliği için kullanılan bir ürünü varmıs.Kullananlarda endometirum kalınlaşmış gebe kalanlarda var.Yeni birşey olarak duyduklarım bunlar benimde.

Kızlar boş gebelik yasadim. estrofemi bırakalı 4. Gün ama kanama başlamadı. Beklesem mi yoksa napsam

normalde hiç adet gecikmesi yaşamam 26.günde bir gelir ama esftrofemi yogun kullandığım iki döngüde de 60 küsür günde adet gördüm.Stres yapma gecikme oluyor yani

Epeydir histeroskopi için gün bekliyordum hastaneden halen devam henüz haber gelmedi.Hiç mi kalınlaşma olmadı :KK43: şaşırmamak lazım aslında tek başına esftrofemle çok nadir sonuç alınıyor onlarda ciddi problemi olayan hastalar.Dur bakalım hemen yorulmak yok hazır yaz git güzel bir tatil yap sonrasını sonra düşünürüz...
Canım 6,5 mm i geçmişti 7 ye yaklaşmıştı ancak biz de istemedik doktorda pek sıcak yaklaşmamıştı bu kalınlıkla transfer
evet var... azalan östrojen etkisi sanırım :KK43: hemen bakıyorum fertilaidi cm ye bende bir arkadaşımda koenzim Qten kullandığını söylemişti onda da endometirım inceliği varmış kendiliğinden hamile kalmıştı.yine forumda gezinirken denk geldim forever diye bir markanın end.inceliği için kullanılan bir ürünü varmıs.Kullananlarda endometirum kalınlaşmış gebe kalanlarda var.Yeni birşey olarak duyduklarım bunlar benimde.
Dafniyacım endometrium inceliği olan arkadaşın, fertilaidi cm ve coenzim Q 10 kullanarak mı kendilinden hamile kalmış ?
Benimde çevremde bizim durumumuzda olup ta kendiğinden gebe kalan var duyduğum.....Ben de femara kullanacağım estrofemle birlikte ...Bakalım femaraya nasıl cevap verecek bünyem ...Femarayı kullanmış mıydın ? Gelişmeleri yazarım,gelişecek bir şey olacak mı ondan da şüpheliyim ya neyse :KK47: yine de hayırlısı bakalım .....:dua:

Merhaba arkadaşlar, ben de durumunu anlatayım . Sebep yok ne esimde ne bende. Bi aşılama iki tüp bebek olumsuz. İkincisi boş gebelik. 9 yumurtadan 4 u normal bölünmüştü. burada doktor döllenmeyi iyi bulmadı bi boş gebelik olunca genetik anormallikten şüpheleniyor muhtemelen. Ama benim aklımda başka birşey daha var. Adetlerim 4-5 yıl önceye göre az ve koyu renk sulu cansız kıvamda ilk tüp bebek sonrasında bile eskisi gibi olmadı kanamam. ikinci dondurulmuşla oldu. Transferden 5 gün önce 7.2 idi kalınlık . Okuduğum sayılara Gore iyi gibi duruyor ama ben kaliteli olmadığını bu yüzden embriyonun beslenemedigini düşünüyorum. yorumlarınızı nedir.
6,5 mm ile gebe kalanlar var önemli olan zannediyorum sadece kalınlaşma değil endometriumun üç katmanlı yapı özelliğinde olması,2. derecede kalitede embriyoları tutan da var 1.derecede kalitede tutmayanlar da çok girift bir süreç....

arkadaşlar rahim kalınlığı problemi olan varmı? rahim kalınlığı 9. gün 5.1 olarak ölçüldü. tedavi iptal edilebilirmiş. rahim kalınlığını artırıcı bir öneriniz varmı?
tedavi iki gün daha sürecek. 2 günde ne kadar artabilirki? birden kalınlaşma ümidi varmı?
Benim doktorum progesteron 100mg sabah akşam kullandırılan. Ağız yoluyla aldığımda aşırı kanatlı tüm vücudum o yüzden alttan fitil şeklinde atıp yatıyorum. 7 ay kullandım.Rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyor ve düşük yapmamı önlüyordu

6,5 mm ile gebe kalanlar var önemli olan zannediyorum sadece kalınlaşma değil endometriumun üç katmanlı yapı özelliğinde olması,2. derecede kalitede embriyoları tutan da var 1.derecede kalitede tutmayanlar da çok girift bir süreç....
İbrahim Saraçoğlu soğan suyu ile tutunmayı engelleyen bi zar, yapı varsa gider diyor. Sanırım soylediginle alakalı. Şu Ayi atlatsam yapicam soğan suyunu :-(

Canım 6,5 mm i geçmişti 7 ye yaklaşmıştı ancak biz de istemedik doktorda pek sıcak yaklaşmamıştı bu kalınlıkla transfer

Dafniyacım endometrium inceliği olan arkadaşın, fertilaidi cm ve coenzim Q 10 kullanarak mı kendilinden hamile kalmış ?
Benimde çevremde bizim durumumuzda olup ta kendiğinden gebe kalan var duyduğum.....Ben de femara kullanacağım estrofemle birlikte ...Bakalım femaraya nasıl cevap verecek bünyem ...Femarayı kullanmış mıydın ? Gelişmeleri yazarım,gelişecek bir şey olacak mı ondan da şüpheliyim ya neyse :KK47: yine de hayırlısı bakalım .....:dua:

Aslında hiç fena değil 7 yaklaşmıssa sadece bant ve estrofemle.biraz destekle olur. :) Famerayı kullandım evettt 3.tüp tedavimde yumurta geliştirici ilaçlarla başlamıştım 5 gün kullandım.Östrojeni baskılıyor femara doğru mu biliyorum. sen bu sorunu çözeceksin gibi geliyor bana..ilaçlara cvp veriyor rahim sevindim hatta umutlandım.ben ilaçlı ilaçsız 6,1 in üzerine hiç çıkamadım kaldı ki 20.günden sonra 4,5 e düştü hep...Arkadaşım soğan kürü ve coenzim Q10 kullanmış.Soğan kürü yapamıyorum fibrokistlerimi çoşturuyor ama Q10 düşünüyorum ama güvenilir marka hangisi acaba:KK64::KK64::KK64::KK64:

Defne
boş gebelik yaşamışsın cok üzüldüm İnşallah yaşadığın son sıkıntı olur.Bu arada rahim kalınlığın gayet iyi boşuna endişelenme diye yazıyorum.Endometirumda enfeksiyon vs konusunu dr a sorabilirsin bende de böyle bir şüphe vardı gözardı edilmesin ki fazladan uğraşma ya da ilaç kullandığı için be gebelik oluştuğu için mi değişiklik oldu bilemiyorum ama dr un dediği gibi embriyo kaynaklı da olabilir gebeliğin devam etmemesi.Her embriyo kaliteli olmayabilir ama kaliteli bir embriyo da da benze şeyler olabilir.Çok hizlı yazdım çok karışık oldu kusuruma bakmazsın degil mi :KK48:

Aslında hiç fena değil 7 yaklaşmıssa sadece bant ve estrofemle.biraz destekle olur. :) Famerayı kullandım evettt 3.tüp tedavimde yumurta geliştirici ilaçlarla başlamıştım 5 gün kullandım.Östrojeni baskılıyor femara doğru mu biliyorum. sen bu sorunu çözeceksin gibi geliyor bana..ilaçlara cvp veriyor rahim sevindim hatta umutlandım.ben ilaçlı ilaçsız 6,1 in üzerine hiç çıkamadım kaldı ki 20.günden sonra 4,5 e düştü hep...Arkadaşım soğan kürü ve coenzim Q10 kullanmış.Soğan kürü yapamıyorum fibrokistlerimi çoşturuyor ama Q10 düşünüyorum ama güvenilir marka hangisi acaba:KK64::KK64::KK64::KK64:
Merhaba dafniyacım.....7 ye yaklaşan değerim sadece ilaçlarla oldu maalesef kendiğinden değil .İlaçsız emin ol benimde 6 yı bulmuyordur. ilk tüp denememizde 9 yakın bir değerdeydi endometrium, embriyoda 1. kaliteydi ama tutunamadı,bence sorun çok küçücük kısmının kalınlaşması ,küçücük tepeye embriyonun denk gelmesi güç ihtimal gibi duruyor....Soğan kürü inceltiyormuş diye yazılar da var kimi yerde de kalınlaştırır diyor ,bu internette bilgi çöplüğü maalesef doğruyu yanlış bilgiden ayırmak zor .
Coenzim Q10 önemli bir antioksidan ,vücudumuzda serbest radikaller birikiyor ve dokuların işlevini bozuyor;coenzimq10 bu toksik maddeleri uzaklaştırıyor .Yalnız bunu en az 2-3 ay kullanmak gerekiyor canım , coenzim olarak benim doktorum amerikan ürünü olan g%n#c yazmıştı; bir de n#a#t#u#r#e#s b%o&u&n%t$y var bu da amerikan bunu da eczacımız önerdi, mg ları da önemli .Bunu içerken zeytinyağına batırıp ta yutmanı öneririm .İlk kullandığımda müthiş bir baş ağrısı yaşadım ,daha sonra prof.dr.osman müftüoğlu nun yazısını okudum ,bu antioksidanın emilimi yağda oluyormuş ve zeytinyağına batırıp yutuyormuş ben de böyle yapınca baş ağrım kalmadı .
Benim bu sorunu çözeceğim izlenimine nasıl kapıldın canım :KK47:merak ettim doğrusu;belkide beraber çözeriz :KK50: belli mi olur .
femara uterusu uyardığını,desteklediğini,olumlu etkileri olduğunu söyledi doktorum .Benim anladığım ise klomen gibi etki yapıyor birden fazla yumurta üretimi sağlıyor .Yumurta üretimi arttıkça da daha çok östrojen salgısı oluştuğu için uterus üzerinde hücresel artış sağlıyor ki bu da kalınlaşma demek .Senin femara kullandığın denemende endo kalınlığın kaç olmuştu?
Sana fertil cm i yazmıştım ya bunun içeriğindeki çok önemli maddeler sarımsakta mevcut ,sarımsakla ilgili önemli bir makale okudum ,altı boş bilgi değil .Hergün bir iki diş çiğ sarımsak yutmanı da öneririm canım.

Çok uzun yazdım kusura bakma canım e katlancaksın artık napalım :işsiz:

Merhaba dafniyacım.....7 ye yaklaşan değerim sadece ilaçlarla oldu maalesef kendiğinden değil .İlaçsız emin ol benimde 6 yı bulmuyordur. ilk tüp denememizde 9 yakın bir değerdeydi endometrium, embriyoda 1. kaliteydi ama tutunamadı,bence sorun çok küçücük kısmının kalınlaşması ,küçücük tepeye embriyonun denk gelmesi güç ihtimal gibi duruyor....Soğan kürü inceltiyormuş diye yazılar da var kimi yerde de kalınlaştırır diyor ,bu internette bilgi çöplüğü maalesef doğruyu yanlış bilgiden ayırmak zor .
Coenzim Q10 önemli bir antioksidan ,vücudumuzda serbest radikaller birikiyor ve dokuların işlevini bozuyor;coenzimq10 bu toksik maddeleri uzaklaştırıyor .Yalnız bunu en az 2-3 ay kullanmak gerekiyor canım , coenzim olarak benim doktorum amerikan ürünü olan g%n#c yazmıştı; bir de n#a#t#u#r#e#s b%o&u&n%t$y var bu da amerikan bunu da eczacımız önerdi, mg ları da önemli .Bunu içerken zeytinyağına batırıp ta yutmanı öneririm .İlk kullandığımda müthiş bir baş ağrısı yaşadım ,daha sonra prof.dr.osman müftüoğlu nun yazısını okudum ,bu antioksidanın emilimi yağda oluyormuş ve zeytinyağına batırıp yutuyormuş ben de böyle yapınca baş ağrım kalmadı .
Benim bu sorunu çözeceğim izlenimine nasıl kapıldın canım :KK47:merak ettim doğrusu;belkide beraber çözeriz :KK50: belli mi olur .
femara uterusu uyardığını,desteklediğini,olumlu etkileri olduğunu söyledi doktorum .Benim anladığım ise klomen gibi etki yapıyor birden fazla yumurta üretimi sağlıyor .Yumurta üretimi arttıkça da daha çok östrojen salgısı oluştuğu için uterus üzerinde hücresel artış sağlıyor ki bu da kalınlaşma demek .Senin femara kullandığın denemende endo kalınlığın kaç olmuştu?
Sana fertil cm i yazmıştım ya bunun içeriğindeki çok önemli maddeler sarımsakta mevcut ,sarımsakla ilgili önemli bir makale okudum ,altı boş bilgi değil .Hergün bir iki diş çiğ sarımsak yutmanı da öneririm canım.

Çok uzun yazdım kusura bakma canım e katlancaksın artık napalım :işsiz:

Nasıl öyle bir hisse kapıldım çünkü rahim ilaçlara tepki vermiş demek ki daha stressiz bir dönemde daha iyi bir kalınlaşma olacak.Bende malesef 1mm dahi artıs olmuyor ilaçlı ilaçsız hep aynı 2012 de en yüksek ölçüm 6,1mm 2016 de da aynı 6,1mm :mad: femara yı yine 2012 yılındaki tedavimde kullandım daha az sayıda yumurta toplanmıştı şöyle ki 2011 de 16 yumurta 2012 de(femaralı tedavi) 6 yumurta ama femaralı tedavide ilkkez 4 embriyo blast oldu rahim duvarı o tedavide fizyoterapi de almış olmama ragmen yine yukarıda da anlattığım gibi 6,1mm den 4,5mm lere düştü... sorunun beraber çözmeyi çok isterim ama durum ortada baksana:KK66: coenzime gelince amerikan menşei olması biraz can sıkıcı yerlisi yok mu bunun.sarımsak yutarım birçok faydası var zaten..fertil cm dün baktım araya tlf görüşmeleri girdi yarım kaldı bugün mesai bitiminde sakin kafayla bakacağım.

Kizlar bende gecen sene tup bebek yaptirdim rahim kalinlasmasi.bendede sikinti onca estrogeme karsilik 7 mm kalinlasmadi tuttu ama sonra degerlerim düştü neyden kaynakli anlamadik bu senede deniyevez tebokan adli iac duydum kan akisini hizlandirdigi icin kalinlasmaya etki ediyormus bu ilacim bir vok.cesiti var fory ve special acaba hangisi etki ediyor duydunuz mu

Back
X