Merhaba dafniyacım.....7 ye yaklaşan değerim sadece ilaçlarla oldu maalesef kendiğinden değil .İlaçsız emin ol benimde 6 yı bulmuyordur. ilk tüp denememizde 9 yakın bir değerdeydi endometrium, embriyoda 1. kaliteydi ama tutunamadı,bence sorun çok küçücük kısmının kalınlaşması ,küçücük tepeye embriyonun denk gelmesi güç ihtimal gibi duruyor....Soğan kürü inceltiyormuş diye yazılar da var kimi yerde de kalınlaştırır diyor ,bu internette bilgi çöplüğü maalesef doğruyu yanlış bilgiden ayırmak zor .
Coenzim Q10 önemli bir antioksidan ,vücudumuzda serbest radikaller birikiyor ve dokuların işlevini bozuyor;coenzimq10 bu toksik maddeleri uzaklaştırıyor .Yalnız bunu en az 2-3 ay kullanmak gerekiyor canım , coenzim olarak benim doktorum amerikan ürünü olan g%n#c yazmıştı; bir de n#a#t#u#r#e#s b%o&u&n%t$y var bu da amerikan bunu da eczacımız önerdi, mg ları da önemli .Bunu içerken zeytinyağına batırıp ta yutmanı öneririm .İlk kullandığımda müthiş bir baş ağrısı yaşadım ,daha sonra prof.dr.osman müftüoğlu nun yazısını okudum ,bu antioksidanın emilimi yağda oluyormuş ve zeytinyağına batırıp yutuyormuş ben de böyle yapınca baş ağrım kalmadı .
Benim bu sorunu çözeceğim izlenimine nasıl kapıldın canım

merak ettim doğrusu;belkide beraber çözeriz

belli mi olur .
femara uterusu uyardığını,desteklediğini,olumlu etkileri olduğunu söyledi doktorum .Benim anladığım ise klomen gibi etki yapıyor birden fazla yumurta üretimi sağlıyor .Yumurta üretimi arttıkça da daha çok östrojen salgısı oluştuğu için uterus üzerinde hücresel artış sağlıyor ki bu da kalınlaşma demek .Senin femara kullandığın denemende endo kalınlığın kaç olmuştu?
Sana fertil cm i yazmıştım ya bunun içeriğindeki çok önemli maddeler sarımsakta mevcut ,sarımsakla ilgili önemli bir makale okudum ,altı boş bilgi değil .Hergün bir iki diş çiğ sarımsak yutmanı da öneririm canım.
Çok uzun yazdım kusura bakma canım e katlancaksın artık napalım