- 11 Aralık 2011
- 82
- 17
- 288
- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #2.341
benim gecen ay histereskopi yapildi cizik atildi. aedindan lucrin igneye basladim. bugun adetimin 3. gunu. dun estrofemede basladim. ayin 13 unde kontrolum var insallah hersey guzel gider
Tam olarak ne demek istemiş doktorunuz anlayamadım.estrofem kullanıyorum regl 14. gününde. doktorum biz kalınlaştırmaya çalışıyoruz oduvarı atmaya çalışıyor dedi. böyle bişey yaşayan varmı?
Evet östrofemler , progesteronla desteklenmedikçe kanamayı geciktirir .kaç günde bir adet görüyorsunuz ?estrofem kullanırken regl olunmazmış sanırım ama ben regl oldum, 15 gündür de kanama bitmedi, transfer öncesi kalınlaşmayı bekliyoruz, önümüzdeki cuma transfer yapılacak fakat regl sürüyor, küçük parçalar atıyorum bi yandan. doktorum da geçen salı demişti ki, biz duvar kalınlaştırmaya çalışırken, bi yandan regl ile duvarı atıyor, tabi bunun yaşımdan dolayı olduğunu da söyledi ki 42 yaşındayım
Lucrin Den itibaren Endometrium kalınlığınız kaç mm oldu ?benim gecen ay histereskopi yapildi cizik atildi. aedindan lucrin igneye basladim. bugun adetimin 3. gunu. dun estrofemede basladim. ayin 13 unde kontrolum var insallah hersey guzel gider
Lucrin Den itibaren Endometrium kalınlığınız kaç mm oldu ?
Transferiniz olduğuna göre yeterli kalınlık oluşabildi.Neler kullandınız transfere kadar?Kaç olduğunu hatırlamıyorum ama yeterli kalınlığa ulaşmamıştı eylül de yapıldı transferim o zmna kadar kullandım hep ilaçları.
Lucrin ,decapeptyl grubu ilaçların endomeriumu incelttiğini düşünüyorum.Benim her lucrin li tedaviside endometrium en ince değerini gördü.Kaç olduğunu hatırlamıyorum ama yeterli kalınlığa ulaşmamıştı eylül de yapıldı transferim o zmna kadar kullandım hep ilaçları.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.Siz şanslısınız ki nar suyuBENİMDE ÖYLEYDİ 5,5 MM Dİ DOKTORUM ESTORFEM DİYE BİR İLÇA VERDİ 3 GÜNN ONU KULLANDIM BİRDE HERGÜN 2 BARDAK TAZE SIKILMIŞ NAR SUYU İÇTİM 1 AY SONRA 11 MM OLMUŞTU VE HAMİLE KALDIM ŞU ANDA 13 HAFTALIĞIM İNŞALLAH ALLAH DEVAMINI GETİRİR SAĞSALIM ALIRIM KUCAĞIMA .
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.Şanslısınız ki hem östrofem hem nar suyu işe yaramış siz de.Ben de ve bir çok kişide bunların ikisi de işe yaramıyor maaleasefBENİMDE ÖYLEYDİ 5,5 MM Dİ DOKTORUM ESTORFEM DİYE BİR İLÇA VERDİ 3 GÜNN ONU KULLANDIM BİRDE HERGÜN 2 BARDAK TAZE SIKILMIŞ NAR SUYU İÇTİM 1 AY SONRA 11 MM OLMUŞTU VE HAMİLE KALDIM ŞU ANDA 13 HAFTALIĞIM İNŞALLAH ALLAH DEVAMINI GETİRİR SAĞSALIM ALIRIM KUCAĞIMA .
Merhaba ben transfere kadar nar suyu, arı sütü bal denemeyi düşünüyorum benim de Rahim kalınlığım çok iyi değil.Kızlar benim de sizin gibi rahim kalınlaşmadığı için transferim ertelendi. Birkaç ay ara vermek istiyorum. Bu arada neler yapabiliriz sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?