Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

arkadaşlar takip eden varsa diye yazıyorum.b vitamini ve b 12 vitaminin de fayda görenler olmuş.ayrıca a vitamini rahmi güçlendiriyormuş.bir de hint yağıyla rahme kan akımı artıyomuş.Yabancı sitelerden araştırın derim.Bi çok şey var...

Bu arada natürel fertilite enzim terapisi diye biseye rastladım yabancı sitelerde.destek tabletlerle enzimlerimizi aktive Edip hasarlı yerlerin onarımı saglaniyomus.ne kadar doğru bilemem ama denenebilir.kanser için bile kullananlar varmış.kurtajin yol açtığı hasarı düzeltir belki

estrofem kullanıyorum regl 14. gününde. doktorum biz kalınlaştırmaya çalışıyoruz oduvarı atmaya çalışıyor dedi. böyle bişey yaşayan varmı?

estrofem kullanıyorum regl 14. gününde. doktorum biz kalınlaştırmaya çalışıyoruz oduvarı atmaya çalışıyor dedi. böyle bişey yaşayan varmı?
Tam olarak ne demek istemiş doktorunuz anlayamadım.
Rahim duvarı kalınlaşır ,yumurtalıktan salgılanan östrojen hormonuna eşlik ederek.Ovulasyon sonrası yumurtalıktan progestron hormonu ile rahim duvarındaki kılcal damarlar genişler ,kanla dolar ,süngerimsi bir hal alır.28-30 günlük periyodun sonuna doğru da rahim duvarının kalınlaşan dokusu dışarı atılır ,bir miktar kanama ile beraber.Buna adet kanaması deniyor zaten.Yani kalınlaşan doku eninde sonunda dışarı atılacak.

estrofem kullanırken regl olunmazmış sanırım ama ben regl oldum, 15 gündür de kanama bitmedi, transfer öncesi kalınlaşmayı bekliyoruz, önümüzdeki cuma transfer yapılacak fakat regl sürüyor, küçük parçalar atıyorum bi yandan. doktorum da geçen salı demişti ki, biz duvar kalınlaştırmaya çalışırken, bi yandan regl ile duvarı atıyor, tabi bunun yaşımdan dolayı olduğunu da söyledi ki 42 yaşındayım

Evet östrofemler , progesteronla desteklenmedikçe kanamayı geciktirir .kaç günde bir adet görüyorsunuz ?

Kaç olduğunu hatırlamıyorum ama yeterli kalınlığa ulaşmamıştı eylül de yapıldı transferim o zmna kadar kullandım hep ilaçları.
Lucrin ,decapeptyl grubu ilaçların endomeriumu incelttiğini düşünüyorum.Benim her lucrin li tedaviside endometrium en ince değerini gördü.

BENİMDE ÖYLEYDİ 5,5 MM Dİ DOKTORUM ESTORFEM DİYE BİR İLÇA VERDİ 3 GÜNN ONU KULLANDIM BİRDE HERGÜN 2 BARDAK TAZE SIKILMIŞ NAR SUYU İÇTİM 1 AY SONRA 11 MM OLMUŞTU VE HAMİLE KALDIM ŞU ANDA 13 HAFTALIĞIM İNŞALLAH ALLAH DEVAMINI GETİRİR SAĞSALIM ALIRIM KUCAĞIMA .

Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.Siz şanslısınız ki nar suyu
Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla.Şanslısınız ki hem östrofem hem nar suyu işe yaramış siz de.Ben de ve bir çok kişide bunların ikisi de işe yaramıyor maaleasef
.Ama kadınların çoğunda nar suyu kuşkusuz kalınlaştırıyor.

Kızlar benim de sizin gibi rahim kalınlaşmadığı için transferim ertelendi. Birkaç ay ara vermek istiyorum. Bu arada neler yapabiliriz sizce

28 günde görüyordum ama, zoldex heralde ters etki etti, yada başka bişey. şimdi farklı bit protokol uygulayacak doktor (6mm den hiç yükselmedi bu arada kalınlık o süreçte)

Kızlar benimde transferim iptal oldu 7 mm di yumurta toplamadan 3 gün önce 3 gün sonra gittim rahim inceliği yüzünden tranfer edemeyiz dedi .Bu rahim inceliği değişken bisey mi her ay değişir mi nar suyu için denmiş reglin kaçıncı günü başlamak lazım mart ayında 2.tüp bebek tedavime başlayacağım. Bu arada yunurta toplafan sonra günde 3 kez estrafom progesteron iğne jel vermişti doktorum

Kızlar benim de rahim kalınlığı sorunum oldu.nar suyu ve bahsedilen çaya basladım bakalım.Aniden azaldı adetim anlayamadım

Kızlar geçen ay rahim kalınlaşmamıştı transferim iptal oldu. Geçen ay günde önce 3, sonra 4 estrofem kullandım 13. Gün kalınlık 5,7 idi. Bu ay hiç ilaç almadım arada bir arısütü ve bebe aspirini aldım aklıma geldikçe. 13. Gün kalınlık 6 mm. Ne anlamam lazım şimdi? Bu ay takibe devam edeyim mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…