- 6 Aralık 2016
- 618
- 478
- 103
- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #2.361
Bence et 20.gün daha önemli demişti doktor 8 e ulascak mı görmüş olursun.yumurtan kaç milim bu arada ?Kızlar geçen ay rahim kalınlaşmamıştı transferim iptal oldu. Geçen ay günde önce 3, sonra 4 estrofem kullandım 13. Gün kalınlık 5,7 idi. Bu ay hiç ilaç almadım arada bir arısütü ve bebe aspirini aldım aklıma geldikçe. 13. Gün kalınlık 6 mm. Ne anlamam lazım şimdi? Bu ay takibe devam edeyim mi sizce?
Ben yaza kadar ara verdim cnm belki ilerleyen zamanlarda normal kadın doğum doktoruna gider ölçtürebilirimNissara canım sen de dinlenme sürecindesin sanırım. Arada ölçtürüyormusun hiç?
Haftaya bugün tekrar ölçtüreceğim. Şu an belirgin yumurta yok dedi her ay olmak zorunda değilmiş.Bence et 20.gün daha önemli demişti doktor 8 e ulascak mı görmüş olursun.yumurtan kaç milim bu arada ?
Bence de ölçtür ben de normal kadın doğuma ölçtürdüm ama sonucu yorumlayamadım. Estrofem işe yaramıyor mu acaba bendeBen yaza kadar ara verdim cnm belki ilerleyen zamanlarda normal kadın doğum doktoruna gider ölçtürebilirim
Folikül gelişiminin oldugu aylarda rahim kalınlığı daha iyi olur demişti benim doktorBence de ölçtür ben de normal kadın doğuma ölçtürdüm ama sonucu yorumlayamadım. Estrofem işe yaramıyor mu acaba bende
Estrofem hala kullanıyormusun cnmBence de ölçtür ben de normal kadın doğuma ölçtürdüm ama sonucu yorumlayamadım. Estrofem işe yaramıyor mu acaba bende
Hayır canım sadece bu ay arada bir arısütü ve bene aspirini kullandım.Estrofem hala kullanıyormusun cnm
Kadın doğum doktorunda kaç ml çıktı kalınlık cnmBence de ölçtür ben de normal kadın doğuma ölçtürdüm ama sonucu yorumlayamadım. Estrofem işe yaramıyor mu acaba bende
6.4 mm dedi tüp bebek doktoruma gitmiyorum zaten şu ara.Kadın doğum doktorunda kaç ml çıktı kalınlık cnm
Estrofem kullanmadan bu kalınlığa gelmesi hiçte fena değil cnm estrofem kullanırken en son kaç oluyordu6.4 mm dedi tüp bebek doktoruma gitmiyorum zaten şu ara.
Geçen ay estrofemle 7 küsür olmuştuEstrofem kullanmadan bu kalınlığa gelmesi hiçte fena değil cnm estrofem kullanırken en son kaç oluyordu
7 ve üzerine transfer oluyor aslında ama yinede tutunma oranı düşük herşeyin hayırlısı olsun cnm geç olsun güç olmasınGeçen ay estrofemle 7 küsür olmuştu
Doktor transfer istemedi pas geçelim dedi. Rahim içine ilaç vereceğim dedi neupogen galiba ama onu da yaptırmayı düşünmüyorum şu ara. Estrofemle tekrar denemek istiyorum.7 ve üzerine transfer oluyor aslında ama yinede tutunma oranı düşük herşeyin hayırlısı olsun cnm geç olsun güç olmasın
Gözün aydın canım sonu da güzel olsun inşallahArkadaşlar benim histereskopiden sonraki ay düzeldi. Yapışıklık filan yokmuş ama doktor ne yaptı da düzeldi bilmiyorum. Bu ay reglimin 9. Günü 7 mm.
Sağolun inşallah inşallahGözün aydın canım sonu da güzel olsun inşallah
Neupogeni ben yaptırdım hiç faydası olmadı cnm yinede sen denetsen iyi olur çünkü çoğu kişide çok fayda ediyormuş iki günde 4 mm bile kalınlaşan var dedi ama yinede sen bilirsinDoktor transfer istemedi pas geçelim dedi. Rahim içine ilaç vereceğim dedi neupogen galiba ama onu da yaptırmayı düşünmüyorum şu ara. Estrofemle tekrar denemek istiyorum.
Histereskopi raporunda yazar ne yaptığı? Bakarsan biz de aydınlanmış oluruz.Arkadaşlar benim histereskopiden sonraki ay düzeldi. Yapışıklık filan yokmuş ama doktor ne yaptı da düzeldi bilmiyorum. Bu ay reglimin 9. Günü 7 mm.
Zoldex te lucrin grubu ilaç bu iğneler inceltici etki yapıyor maalesef.Bu grup iğneler tüp28 günde görüyordum ama, zoldex heralde ters etki etti, yada başka bişey. şimdi farklı bit protokol uygulayacak doktor (6mm den hiç yükselmedi bu arada kalınlık o süreçte)
Zoldex te Lucrin ile aynı grupta işleve sahip iğne.İncelik yapıyor bu iğneler maalesef , kendimde 3 kez deneyimleme gibi bir talihsizliğim oldu. Ve de bu iğneler eski protokolmüş ,bazı doktorlar ezberini bozamadığı için de bunları yaşıyoruz maalesef.28 günde görüyordum ama, zoldex heralde ters etki etti, yada başka bişey. şimdi farklı bit protokol uygulayacak doktor (6mm den hiç yükselmedi bu arada kalınlık o süreçte)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?