Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Merhaba canlar. Benim rahim kalinlasmasi ilgi problemim yok ama sivi balik yagi ve akapunktur rahim kalinlastirmaya yardim eder. Tabiki öncelik hersey Allahtan geliyor ama denemeye tavsiye ederim ❤️

Bayadır incelik problemi ile uğraşıyorsunuz siz de hatırladıım kadarıyla. İnce endometriyumlarda da tutunma olabiliyor. Benim de yeterli kalınlığa ulaşmadığı için transfer yapıyor drlar. Darısı başımıza. Allah devammını ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Aynen canım.1,5 yıldır uğraşıyorum ancak transfer yaptırabildim. Gebeliğin gelişiminde rahim kalınlığı ne kadar önemli bilmiyorum. Doktorla görüşemedim henüz. Ancak bu değerlerde de tutunma olabiliyormuş çok şükür 🙏

Nar suyu için arkadaşımda incelik problemi vardı hep hatta son transferi de iptal edilmişti bu yüzden nar suyu içti transfere bir süre kala yeterli kalınlığa ulaştı ilk tüp bebeği tuttu şuan 5 ay bitmek üzere

Bende estrofem kullanıyorum günde 2 kere. Bakalım kalinlas ma olucakmi

Benim de rahim kaljnlasma problemim var iki kurtajdan sonra oldu iki aydir 7.5 kaliyo progestan igneye baslayinca dusuyirda kalınlık pazartesi kontrolum var bakalim artma olmusmu 15 gundur nar suyu iciyorum insallah ise yarar.sizler baska neler yaptinuz kalınlaşması için

Benim de rahim kaljnlasma problemim var iki kurtajdan sonra oldu iki aydir 7.5 kaliyo progestan igneye baslayinca dusuyirda kalınlık pazartesi kontrolum var bakalim artma olmusmu 15 gundur nar suyu iciyorum insallah ise yarar.sizler baska neler yaptinuz kalınlaşması için
7.5 kalınlık güzel canım ama niye düşüyor onu anlamıyorum benimde kalınlaşma sonrası düşüyor zaten zor kalınlaşıyor.doktora söyleyince kanam olmadıkça düşmez kalınlık diyor ama düşme oluyor kanamasız maalesef :(

7.5 kalınlık güzel canım ama niye düşüyor onu anlamıyorum benimde kalınlaşma sonrası düşüyor zaten zor kalınlaşıyor.doktora söyleyince kanam olmadıkça düşmez kalınlık diyor ama düşme oluyor kanamasız maalesef :KK43:
Progestan iğneye başlayınca cikmiyo neyse orda kaliyo bilmiyirum hayirlisi

Back
X