- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
Yıldız ne güzel kendi kendine moral vermen tek ihtiyacımız olan şey moral ve göreceksinki rahimin çok güzel kalınlaşacak.
Pınar, dua için sağol yanılmıyorsam Meryem suresinden. Hayal işine gelince kim seni yanlış anlayabilir ki? Benimde hayallerimin sonu yokbu ara hep muzur yaramaz kıçının üstünde oturmayan bebe düşlüyorum. Teyzemiz kızıyor öyle çağırıyorsun öyle gelecek diyor :))
Nilu senin da da da lar ne alemde
Gabi, geliyorlar diyorsun yani hadi bakalım inşallah. Peşimede sizler inşallaj
arkadaşlar rahim kalınlığı problemi olan varmı? rahim kalınlığı 9. gün 5.1 olarak ölçüldü. tedavi iptal edilebilirmiş. rahim kalınlığını artırıcı bir öneriniz varmı?
tedavi iki gün daha sürecek. 2 günde ne kadar artabilirki? birden kalınlaşma ümidi varmı?
karamelito canım test zamanı gelmedimi yoksa benmi kaçırdım inşallah pozitiftirde ben kaçırmış olayım
ayy slm arkidişler ben burdayım biraz koşuştrmalı geçti cuma cmrts neyse sakinleştik artık pzrts kontrolüm va r yumurtaların durumuna bakılcak valla kendimi tavuk gibi hissediyorum bazen:))neyse ben eminim herşeyin iyi olduğuna ama bide doktor görsün bakalım:))valla ben hesap yaptım son adetimden hesaplayınca doğum tam 31 aralık oluyo ayy yeni yıl hediyem pamuğum benim ama biz karar verdik kocişimle 1 ocak 2012 yazdırcaz bebeğimizin doğum tarihini sene kaybı olmasın diye ayyyy hayal etmesi bile harrika yumuk yumuk elleri missss gibi cennet kokusu tenini yumuşaklığı herşeyi hayalimde az kaldı bebeğim kavuşmamıza çookkk azzz..biliyorum seçtin bu sefer bizi biliyorum geleceksin bu defa bana kollarıma özlem hasret coşkuyla bekliyoruz seni Allahın izniyle az çok az kaldı ANNECİMMMM
günaydın kızlar,
Mai'ciğim hatırladığın için çok sağol test yarın ve ilk kez 12. günü beklediğim bir süreç oldu. Bu sefer ısrarla yaptırmadım :)
Rüyamda Gonal F yaptılar hayır ben bunu olmayacağım bitti yaptırmayacağım, tüp yaptırmıyorum diyordum :) Popo açık kalmış herhalde
Kızlar merhaba nasılsınız şehir dışından misafirim geldiği için hepinize ayrı ayrı cevap yazamıyorum kızlar kusura bakmayın ama dualarım sizinle.Karamelitocum inşallah güzel haberlerini alacağız canım.Hepinizi öpüyorum kızlar kendinize dikkat edin ve üzmeyin kendinizi.
yarın karemelito içinde büyük gün...
pınarcımmm sen ne durumdasın???
Kızlar merhaba nasılsınız şehir dışından misafirim geldiği için hepinize ayrı ayrı cevap yazamıyorum kızlar kusura bakmayın ama dualarım sizinle.Karamelitocum inşallah güzel haberlerini alacağız canım.Hepinizi öpüyorum kızlar kendinize dikkat edin ve üzmeyin kendinizi.
ben gelllldiimmm herşey güzeldi arkadaşlar yumurtaların durumu gayet iyiymişyarın tekrar kontrolüm var sanırım opu tarihi belli olacak belki prşmb belki cmrts olabilir dediler ayyy çok heyecanlıı yalnız şimdi yazarken aklıma geldi rahim kalınlığını hiç ölçtürmedim yarın bi baktırayım bari yada baktırıp hiç canımı sıkmasammı nasılsa bu transfer öyle yada böyle yapılacak ayy bilemedim şimdi ...
karamelcim herşey çok güzel olacak Allahın izni ile bütün dualarım seninle yarın hayırlı haberlerle dön inşallah
yıldızcımmmm sen nasılsın hadi bakalım yarın belli olsun tarihlerimiz hayırlısı ile inş ben nar suyunu pek içemedimmidemi bulandırıyo diye
ve sevgili annecik iyi olmana çok sevindim bize dua etmeyi unutma olurmu şuanda buna çooookkk ihtiyacımız var
günaydın kızlar,
ilbatum, teşekkürler bilgiler için
pınar, hadi inşallah güzel şeyler olur kafan karışacaksa hiç sorma yada sadece rahim kalınlığı iyi mi dersin mm lere takılmazsın. Kaç yumurta almayı planlıyorlar aman boşverr kaç tane alırlarsa alsınlar kaliteli bir tane sana yetiyor.
Benim test, Yıldız'ın kontrol çakışıyor inşallah güzel haberlerle döneriz.
nar suyu denmiş ama ben nar suyunu rahmi inceltir diye biliyorum hatta düşüğe bile sebep olurmuş ki ben 3 aylık hamişken yediğimin ertesi günü dr gittim 1-2 damlada olsa kanamam olmuştu ve aklım gitmişti... bence iyi araştırın ne olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?