- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
karamell nasılsın nasıl gidiyo hamilelik alıştırmaları umarım iyisindirmeleklerine iyi bak olurmu
Kızlar merhaba nasılsınız hepinize iyi dilekleriniz için ayrı yarı teşekkür ederim.İzmirden misafirim geldiği için çok fazla giremiyorum.Okududuğum kadarıyla hepiniz iyisiniz.Hadi eliniz çabuk tutun benim minşlere arkadaş lazım.Öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın.Sakın moralinizi bozmayın özellikle karemelatocum sana diyorum.
Kızlar merhaba nasılsınız hepinize iyi dilekleriniz için ayrı yarı teşekkür ederim.İzmirden misafirim geldiği için çok fazla giremiyorum.Okududuğum kadarıyla hepiniz iyisiniz.Hadi eliniz çabuk tutun benim minşlere arkadaş lazım.Öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın.Sakın moralinizi bozmayın özellikle karemelatocum sana diyorum.
slm nilucum iyi olmana çok sevindim canım önce karemell sonra ben ve yıldız senin miniklere arkadaş getiricez hiç meraak etme:))
ıyı geceler ..yıldız nasılsın ....tedavıye baslaıdınmı ..gecen hafta ıbrahım saracoğlu bu rahım kalınlastırmak ıçın bır bılgı verdı dınledın mı ...dedıkı nar suyu ozellıkle rahım duvarı ınce olnlara cok faydalı dedı gun bıoyu ıçmeyı tavsıye ettı devamlı yapıldıgında yırmı gun sonra rahım duvarıkalınlasmaya baslıyomus......ılgınc geldı bana paylşmak ıstedım ......ve hamılelerın cok hatta hıc ıcmemesını soledı ve kendım geldm aklıma ya ben cok ıcmıstım son ayımda ve erken dogum yaptım gercekten aklınızda bulunsuın yınede .....opt ıyı geceler
canım benimNE VAKİT GELSEN AKLIMA BİR YILDIZ DÜŞER İÇİME...
tamam canım üstün gayret içerisindeyim inan. dün televizyonda ikizlerin muhabbetini izledim 2 velet da da da sohbet ediyorlar kesinlikle izle derim
slm nilucum iyi olmana çok sevindim canım önce karemell sonra ben ve yıldız senin miniklere arkadaş getiricez hiç meraak etme:))
inşallah canım ya.
yıldız yoğunsun sanırım.
ayy yıldızcımmm ve canım yol arkadaşlarım geri döndüm hemde bomba gibi hiçççç merak etmeyin adetim bitti ya neşem yerine geldi şimdi sabırsızlıkla miniklerimi bekliyorum bugün itibariyle cetrotide diye bi iğne daha vurulmaya başladımm şifa olsun inşş evlatlarıma yani keyfime diyecek yok neden çünkü çok kısa zaman sonra anne olucammmmmmmm evet olucammm ve karamelimmm ve yıldızımmmm sizde artık sıra bizde Rabbimin izniyle göreceksiniz herşey çok güzel olacak
Günaydın kızlar,
Hayırlı olsun iğnen Pınar, böyle keyifle tedaviye başlamana bayıldım vallahi. Benim hiç beceremediğim birşey.
Yıldız, bilmiyorum daha umutlumuyum, nötrmüyüm, öte tarafa mı kaçtım
bu sefer olacak hem de kasım doğumlu olacak yay burcu olacak.:)Günaydın kızlar, İşyerinde dönemsel yoğunluklar oluyor onlardan birindeydim, halada devam ediyor ya neyse. Pınar süperrr valla demek 2012 li yapacaksın benimkide SAT a göre 14 Aralık oluyor 15 gün önce olsa Kasım sonu oluyor. :)
ilk istenen hamileliği doğum günümde öğrendimdi devamı gelmedi, 2. ise devamı gelse babasıyla sanırım aynı aya denk gelecekti.Kısmet işte.
Günaydın kızlar, İşyerinde dönemsel yoğunluklar oluyor onlardan birindeydim, halada devam ediyor ya neyse. Pınar süperrr valla demek 2012 li yapacaksın benimkide SAT a göre 14 Aralık oluyor 15 gün önce olsa Kasım sonu oluyor. :)
ilk istenen hamileliği doğum günümde öğrendimdi devamı gelmedi, 2. ise devamı gelse babasıyla sanırım aynı aya denk gelecekti.Kısmet işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?