Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

pınarcım, seni yeniden böyle cıvıl cıvıl hissetmek hoşuma gitti, sonuçta test tarihine de az kaldı, hayırlı sonuçlar alacaksın inşallah. sen de benim gibisin, pozitifse biran önce sevineyim, negatifse bir an önce savaş baltamı elime alıp yola koyulayım modunda olurum, şimdi hemen adet gelsinde yeniden başlayayım diyorum. sonuçta hemen başlama kararı aldım, eşimide ikna ettim, doğru olanın bu olduğunu düşünüyorum.
ama geçen sefer her nedense adetim çok gecikmeli geldi, estrofemi yarıda kesince acaba kalınlaşma yeterli olmayıncamı öyle oldu diye düşünüyorum. şimdi yine estrofem yarıda kesildi, acaba çok beklermiyim kestiremiyorum.
bir yerde okudum, yoğun östrojen takviyesinden sonra vücut progesterona da ihtiyaç duyuyormuş, bunların arasındaki dengesizlik adet gecikmesi yapıyormuş.
başka bir yerde ise progesteron verildikten sonra rahim kalınlaşmaz ve o kalınlığın korunması sağlanır yazıyordu.

yıldızcım seni yanıltmak istemem ama yalnış hatırlamıyosam benim dondurulmuş tedavim iptal edildiğinde doktorum bana dengelemek için beyazlardan içirmişti galiba sonra adet olmuştum seni yanıltmak istemem ama bi doktorunla konuş istersen devam etmene çok sevindim yıldızcım neyse o olacaksa olsun olmayacaksa olmasın gözüyle bakıyorum sonraki tedavide neler yapabilirim onu hesaplıyorum olmayacak biliyorum ama eğer aksilik olursa hemen diyet güzel bi tatil eylülde gelsin yeni tedavi:)))))
ay çok ayıp olacak ama tabiri caizzse yalama olduk gari:))))))
gerçi benim kuzucuklar bu sefer tama eylülde ben 5 aylık hamiş olucammm
içime bişey kaçmış gibi hissediyorum valla yıldızcım çok mutluyum ne hikmetse Allahım nşallah bebişlerime sebeptir:))

yıldız çok sevindim cnm tedaviye başlama kararına inşş bu son olacak..

güldürdün beni yaa gerçekten yalama olduk :)))
pınar içine bişey kaçtı 2 tane bebiş:)))) inşşşşş mutluluğun daim olur cnm yaa çok az kaldı valla burda hep birlikte kutlayalım bayramı:)

içine birşey kaçtı senin, 9 ay sonra çıkarıcaklar :))))) mutluluğun hiç bozulmayacak inşallah pınarcımm.
canım beyazlar östrojen oluyor zaten, eğer dengelemek içinse kahve rengi olanlardan (progesteron) vermiş olabilir mi?
sende mi estrofem kullanmıştın iptal edildiğinde?

çiğdemcim hepimiz için son tedaviler olsun, gelsin gari bebekler gelsinnnnn

haha herçekten doğru diyosunuz içime bişeyler kaçtı inşallah bu bayram şenleneceğiz Allahın izniyle:))

ay evet yıldızcım zaten beyaz içiyoruz demi karıştı kafam sonra kahverengi almıştım doktor sayıyla vermiştiimutlaka doktoruna danış bence...
9 ay sonra bi çıkarayım onları ayyyy mıncıklıcaz hep beraber TEYZELERİ:)))

kızzlar biz gidiyoruz Allahın izni ile bu kadar sık olmasada akşamları bilgi veririm size benim kuzular ne yapıyo istanbullarda bugün Allahın izni ile Eyüp Sultana gideceğim kuzucuklarımla hepimiz için dua edeceğim yol arkadaşlarım Allaha emanet olun ve ne olur benim ve kuzucuklarım için dualarınızı eksik etmeyi. bu 23 nisan benim bayramım olsun:))))

günaydın kızlar,

Az kaldı pınar çok az kaldı güzel haberler vermene :) Yalama olduk ha, bu topicte kıdemli yalama benim, rekor bende :) kimsenin kırmayacağı bir rekor olsun son olsun herkesin ki

Son düzenleme:

hayırlı yolculukların olsun canım, bizi habersiz bırakma.
bende gitmeyi çok istiyorum eyüp sultana, duaların kabul olsun, bizleride unutma.. :)

doktora sormak içimden gelmesede sorucam artık canım, geçen sefer stres yapma gelir gelir dedi adet tarihim 2 hafta geçmişti, bu kadar beklemek istemiyorum, maden östrojen depoladık, tedaviye bu maktıkla gidiyoruz, tedavinin arası çok açılmamalı.... ben stresler yaşadıma ama adetim gecikmezdi, hep estrofemin yarattığı dengesizlik bu.

miss capraz ismini gördüm, nerelerdesin ?

kızlar baktım 100. sayfamız olmuş, dileim 200 olmazzzzzz, kendimize yeni bir başlık açarız... sonunda hamileyim falan gibi

Son düzenleme:
kızlar baktım 100. sayfamız olmuş, dileim 200 olmazzzzzz, kendimize yeni bir başlık açarız... sonunda hamileyim falan gibi

hahahaha, valla benim kurabiyenin anasının öyle bir planı vardı " 40 yaş üstü hamileler anneler " diye bir topic açmak ama benim güzel kalpli arkadaşım topic açmak için seni bekleyeceğim diye tutturunca açamadık, açamıyoruz :))))))

Tabi sizler yaş ortalamasını düşürdüğünüz için öyle bir ad koymayız. Şöyle fiyakalı bir ad koyarız. "Peşini bırakmadılar, boklu bez kazandılar" :)

Son düzenleme:

herşey o boklu bezler için zatennnnn :))

kılar ben ve kuzucuklarım sağsalim geldik istanbula ama aklım kalbim hep evlatçıklarımda:)) inşallah sarsılmamışlardır sıkılmamışlardırda beni bırakıp gitmezler bomboş bol bol dua ettim gelirken inşallah Rabbim kabul ederde korur meleklerimi 9 ay sağlıkla sımsıkı tutunurlar anneciklerine ne olur dualarınızı eksik etmeyin...

günaydın kızlar,

Az kaldı pınar çok az kaldı güzel haberler vermene :) Yalama olduk ha, bu topicte kıdemli yalama benim, rekor bende :) kimsenin kırmayacağı bir rekor olsun son olsun herkesin ki

ayy karamelcimmm ağzından bal damlıyor inşallah cmrts hep beraber seviniriz biliyorum Rabbim nasip edecek inşallah..sizin böyle olumlu yorumlarınızı görünce içimi bi sıcak kaplıyo bi heyecn geliyo bana anlatamam:)))

canım arkadaşım bu akşam gidemiyorum ama Allah izin verirse yarın akşam gideceğim Eyüp Sultana hiç dualarımdan eksik edermiyim sizi hepimiz için dua edeceğim Allah kanbul eder inşallah(amin)

aayyy karamelcimm bayıldımmm çok hoşuma gitti bu isim gerçekten açalım inşallah böyle bi başlık:))

Günaydın kızlar,

günaydınnnnnnn

pınarcım çok az kaldı, senin için güzel umutlarla, dualarla yanındayım, yanındayız...
yolculukların çok yorucu ve sarsıntılı olmadığı takdirde hiç bir zararı yok derler, merak etme.

günaydın arkadaşlar toplantı başladı şükür çok yoğun değil dün 6. günümdü çok minik iki damla kahverengi bişeyler gelmiş sabahta 1 damla daha gece karnım çok ağrıdı bide yandı bunların olumlu gelişmler olduğunu düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur:))akşam için organizasyonu yaptım Eyüp Sultana gidiyorum hepimiz için dua edeceğim Rabbim kabul etsin inşallah(amin)sizde eksik etmeyin dualarınızı öptümmmmm

pınarcım bu yazdıkların benim her transferden sonra beklediğim şeyler olmuştur, böyle diyenlerde genelde pozitifi müjdeliyor, çok umutlandıracağım belki ama ben bunları kesinlikle olumluya yoruyorum söylemeden duramadım ne yapayımmmm

cnm ALLAH dualarını kabul etsin inşş güzel haberler ver heycanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…