- Konu Sahibi YILDIZ1980
-
- #1.001
pınarcım bu yazdıkların benim her transferden sonra beklediğim şeyler olmuştur, böyle diyenlerde genelde pozitifi müjdeliyor, çok umutlandıracağım belki ama ben bunları kesinlikle olumluya yoruyorum söylemeden duramadım ne yapayımmmm
cnm ALLAH dualarını kabul etsin inşş güzel haberler ver heycanla bekliyoruz
canım ne yalan söyleyeyim bende acayip pozitifim insanlara nasıl haber vereceğimi planlıyorum :))inşallah yanılmıyorumdur Rabbim dualarımı kabul eder inşallah(amin) kızlar dün akşam Eyüp Sultana gittim çok şükür 6 da çıktığımız yola ancak 8 de varabildik kaybolduk falan neyse bazı şeyler gerçekten vesile tam akşam ezanı saatinde ordaydım duamı bitirdim ezan okunmaya başladı.nasıl bi duyguydu anlatamam size bu topikteki tümmmmm arkadaşlarım için ve isteyen herkes için tabi kendim içinde dua ettim Meryem suresini okudum Rabbim inşallah kabul eder HEPİMİZİ ÇİFTER ÇİFTER ŞENLENDİRİR DİLERİM:))
cumartesiye az kaldı kızlar merkezden yarın yaptır dediler ama ben eşimle birlikte özellikle 23 nisanda yaptırmak istiyorum zaten acelem yok normalde panik olurdum ama bekleyeceğim cumartesi 11 de izmirde olurum o akşam annemde kalacağız cumartesi günü gidip testi yaptırırız diye düşünüyorum inşallaah mutlu haberlerle döneceğim Allahın izni ile dualarınızı iyi dilkeklerinizi eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim ne olur eksik etmeyin:)
sağol çiğdemcim inşallah güzel haberlerle döneceğim ve bayram yapacağız hepimiz 23 nisan bizim bayramımız olsun:))
canım ne yalan söyleyeyim bende acayip pozitifim insanlara nasıl haber vereceğimi planlıyorum :))inşallah yanılmıyorumdur Rabbim dualarımı kabul eder inşallah(amin) kızlar dün akşam Eyüp Sultana gittim çok şükür 6 da çıktığımız yola ancak 8 de varabildik kaybolduk falan neyse bazı şeyler gerçekten vesile tam akşam ezanı saatinde ordaydım duamı bitirdim ezan okunmaya başladı.nasıl bi duyguydu anlatamam size bu topikteki tümmmmm arkadaşlarım için ve isteyen herkes için tabi kendim içinde dua ettim Meryem suresini okudum Rabbim inşallah kabul eder HEPİMİZİ ÇİFTER ÇİFTER ŞENLENDİRİR DİLERİM:))
cumartesiye az kaldı kızlar merkezden yarın yaptır dediler ama ben eşimle birlikte özellikle 23 nisanda yaptırmak istiyorum zaten acelem yok normalde panik olurdum ama bekleyeceğim cumartesi 11 de izmirde olurum o akşam annemde kalacağız cumartesi günü gidip testi yaptırırız diye düşünüyorum inşallaah mutlu haberlerle döneceğim Allahın izni ile dualarınızı iyi dilkeklerinizi eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim ne olur eksik etmeyin:)
sağol çiğdemcim inşallah güzel haberlerle döneceğim ve bayram yapacağız hepimiz 23 nisan bizim bayramımız olsun:))
Günaydın ,
Pınar, Allah kabul etsin inşallah. Bende hep senden olumlu şeyler duyacağıma inanıyorum , inşallahta öyle olacak.
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap, güzel haber verde ne zaman olursa olsun.
önce kendin için sonra hepimiz için duaların kabul olur inşallah pınarcım.
23 nisana kadar sabredebilirim diyorsan en güzelini yaparsın...yazılarını okurken allah yüzünü güldürsün diyorum içimden .... senden müjdeyi alana kadarda hep iyi dileklerimle yanındayım. bu yoldaki savaşımızı birer birer tamamlayalım inşallah.....
pınarcığım allah kabul etsin tüm dualarını....şu sıralar nefeslerimizi senin için tuttuk...hep aklımda sen varsın...23 nisan günü sonucu merakla bekliyorum....ben de memlekette olacağım, orada annemlerde internet yok ama biryerlerden nete girip senden haber almayı çok istiyorum...sen sakin kalmaya ve dua etmeye devam et arkadaşım.
amin karamelcim inşallah herşey güzel olur hafta sonu eşim iş nedeni ile şehir dışına çıkacakmış cmrts günü o nedenle testi yarın akşam yapmaya karar verik sanırım 11 12 gibi yaptırabiliriz heberi alınca hemen yazacağım:))
demek büyük gün yarın , herşey güzel olsun.
arkadaşlarımmmm, hafif hafif regl geliyorum dedi, yani daha çok hafif hafif lekelenme varrrr , o bile beni sevindirmeye yetti, bu sefer çok bekletmeyecek.......... kendi kendime gülüyorum inanın.. artık neye sevindiğime bakarmısınız ? gebe kalsam sevinçten kesin ölürüm herhalde
pınar nefeslerimizi tuttuk bekliyoruz, uğur getir bize
arkadaşlarımmmm, hafif hafif regl geliyorum dedi, yani daha çok hafif hafif lekelenme varrrr , o bile beni sevindirmeye yetti, bu sefer çok bekletmeyecek.......... kendi kendime gülüyorum inanın.. artık neye sevindiğime bakarmısınız ? gebe kalsam sevinçten kesin ölürüm herhalde
pınar nefeslerimizi tuttuk bekliyoruz, uğur getir bize
sevgili yol arkadaşlarım teaviyle başladığımız bu yolculukta bir etap bu akşam bitioyr.şimdi önümüzde 9 aylık uzun bir yolculuk olacak inşallah sizlerle:))bazen diyorum ki içimden böyle yazıyosun ama ya olmazsa sonra susturuyorum o kötü sesi çünkü biliyorum hissediyorum herşey çok güzel olacak. aksini düşünmek istemiyorum eğer olumsuz bişey olursa yine yanımda sizler olacaksınız bunu çok iyi biliyorum.....
çok karmaşık hissediyorum aslında biliyo ama korkuyorum sadece ümit ve dua ediyorum bi aksilik olmasın diye korku heyecan endişe ve mutluluk çoşku hepsi bir arada :)) sanırım akşam sonucumu alana kadar yazamam birdaha bu 9 günlük macerada bana destek olduğunuz beni rahatlatıp şımattığınız için teşekkür ederim umarım 9 ay boyuncada bana katlanabilirsiniz:)) bugün lütfen kalbiniz dualarınız iyi dilekleriniz olumlu enerjileriniz benimle olsun
Yıldız, çok sevindim. artık neye sevineceğimizi şaşırdık bizde. Biliyorsun bende değer katlamasa bile ben tüplede hamile kalabiliyorum diye sevindim ya, değer düşünce iyi ki dış gebelik değil diye sevindim.
hadi pınar sen başar şu işi, sonra gerisi gelsin.
bu akşam topiğimizin miladı olacak Allahın izniş ile karamelcimmmm
canım merhaba,senin yazdıklarını takip ediyorum sürekli yazmak istedim şimdi.allahın izniyle inş hamilesin bence.genellikle takip ediyorum hamile kalanlar lekenlenme sorunu yaşıyorlar.ben 2 kez yaptırdım olmadı malesef şimdide 3. için dondurulmuşlarla tedavi görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?