pınarrrrrrrrrr hadi çok geçmişolsun, atlattın gerilim bitti gitti canım .. bundan sonrası daha güzel olacak , bu adım senin hayatına olumlu şeylere vesile olacak inşallah.... doktorlar konusunda yorum yapmıyım şimdi, direk küfür kelam geliyor içimden valla.....
şimdi plan nasıl? ne zaman tüp müp olayı? ne kadar zaman önce histeroskopi olmuştun?
duaların kabul olsun amin diyelim sağolasın.
yıldızcım sağol iyi dileklerin için Allah razı olsun doktorlar konusunda bende muzdaribim Allaha havale ediyorum ben onları neyse plana gelince ben doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım ama bu operasyondan sonra doktor cyclo prognova verdi iyileşmeye yardımcı olacakmış 21 gün sonra bittiğinde mikro enjeksiyona başlarız dedi yani iğnelere sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yine iğneler ama yeni heyecan yeni başlangıç

seviniyorum aslında ya ben artık çıkardım bebek olayını hayatımın orta yerinden eşimi o kadar çok seviyorum ki şu anda bebeğim olmadan nefes alabiliyorum ama eşim olmadan, onsuz nefes alamayacağımı biliyorum bu nedenle eşimle beraber herşeyin hayırlısını diliyoruz vazgeçecekmiyim hayır bu son tedavi bebeğimi alacağım Allahın izniyle kucağıma ama olmadı aksilikmi oldu yine denerim yine denerim yine denerim anlık üzüntülerin anlık bunalımların dışındada artık ne kendimi nede eşimi üzmem çünkü ben hem kendime hem eşime çok haksızlık ettim çok üzdüm istemeden ama baktım ki üzdüğüm insan benim yaralarımı sarmak için parçalanıyor onada banada yazık bu nedenle sıkmıyorum kendimi bebek olmazsa olmaz demiyorum kendimce bebeğim olursa bir başka güzel olur diyorum

herşeyin hayırlısını diliyorum hayırlısıyla kucağıma almayı diliyorum bebeğimi herkez gibi