Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

inanmıyorummmmmmmmm benimde adetim başladı.....
arıycam birazdan randevu alıcam....... beraberiz pınarrrrrrrrrr
ya arkadaşlar bu serüvenin çokkk uzun soluklu oyuncularından olmama rağmen bende ilk kez paylaşıyorum vallahi şimdi dankkk etti siz söyleyince.
önceden birşey sorup yada cevaplayıp kaçardım arada doktorlara küfürler ederdim falan :1:

ayyyyy şakkaaaaa gibiiiii harikaaaaa yıldızcımmmmmmm ya çok sevindim yaşasınnnn çokkk güzel olacak herşey beraber sevineceğizzz Allahın izniyle ve gerçekten hayatta hiçbişey tesadüf değildir bütün bunlar tesadüf değil mutluluk haberlerimizi paylaşıcaz Allahın izniyle :)))

yıldızcığımmmm pınarcığımmmm hayırlı olsun şimdiden ikinizede..adetler geldi bekleme süresi böylelikle sona erdi haydi bakalım tedaviye başlayında bir an önce halaylar çekelim 1 ay sonra inşşşşşşşşşşş...ohhh topiğimize neşe gelsin valla süper oldu :)))

e bende varım sizin devamınıza. ama nisanın ortası gibi co-cültür için parça alınacak.tedavi sürecine girmiş oluyorum yani:)

cnmmm şimdiden senin tedavinde hayırlı olsun vallahi bu topik uğurlu gelecek gibi hissediyorum inşşş :nazar: :emir_bebek:

Kızlar merhaba, topiği okudum maşallah hepiniz iyisiniz keyifler yerinde çok sevindim.Yıldızcım ve Pınarcım nihayet adet olmuşsunuz gözünüzaydın.Karamelitocum RABBİM gönlüne göre versin inşallah buradan hepinizin güzel haberlerinizi alırız.
Yıldızcım bebişlerin cinsiyetini yarın öğlen öğreneceğim inşallah bende istiyorum biri kız biri erkek olsun diyede bakalım eli ayağı düzgün olsunda RABBİM hepimizin herkesin gönlüne göre versin.

niluu cinsiyet öğrenme de nekadar uzun sürdü yahu :)) nese bebekler ii olsunda artık bekleyelim bakalım..bence senin bir kızın bir oğlun olacak :))) hadi hayırlsı..

yıldızcığımmmm pınarcığımmmm hayırlı olsun şimdiden ikinizede..adetler geldi bekleme süresi böylelikle sona erdi haydi bakalım tedaviye başlayında bir an önce halaylar çekelim 1 ay sonra inşşşşşşşşşşş...ohhh topiğimize neşe gelsin valla süper oldu :)))

cnmmm şimdiden senin tedavinde hayırlı olsun vallahi bu topik uğurlu gelecek gibi hissediyorum inşşş :nazar: :emir_bebek:

niluu cinsiyet öğrenme de nekadar uzun sürdü yahu :)) nese bebekler ii olsunda artık bekleyelim bakalım..bence senin bir kızın bir oğlun olacak :))) hadi hayırlsı..

canım teşekkür ederim. işallah bu sefer sırayla hepimizin yüzü güler...
niluya ben de dedim ama görmedi. kız olunca zor belli oluyor cinsiyet. sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez...

merhaba, topıc hareketlenmış ne güzel,

yıldızzz bak pozitif olunca ne güzel gelişiyor herşey,:))))),
sana ve pınara ve gabrieleeeeee hadi bakalım yolunuz açık olsun şansınız bol olsun diyor ve allaha emanet ediyorum hepiniziiii:))),

bende benımkını dondurttum, ve nisan reglimde gene deneyerek bakalım artık ya herro ya merro bellı olacak bende de :)), kısmetse oluruz anne artık ne dıyım demi?:),

sizlere cok sevgilerrrr, hep pozitif hareket edip inanın lütfennnnnnn anne olacağınıza,

heleki yıldız ben sende bir sorun görmüyrum bak görceksın hersey cok kolay olacak :))))

heheheh :) inşallahhhhhhh

hadi bakalım kızlar üçümüzde uzun aradan sonra paylaşarak uğur denemiş gibi olduk. Güzel günlerin başlangıcı olsun. Yarın yazarsınız artık g

Bu arada ben eskiden devamlı yazardım sadece tüpü değil, o zaman grupta herkes bebek için uğraşıyordu dr.a gitmeler gelmeler, kürler vs. sonra bir sinir anında üyelik iptali yaptırdım ( eski nicikime kavuştum ama eski mesajlar gitti tabi) tekrar dönüncede sadece tecrübelerimi paylaşacağım, birine faydam olacak şeylere cvp verdim. Durum budur :))))

gerçekten bu topik uğur getirecek bize ben buna çoookkk inanıyorum :))

e bende varım sizin devamınıza. ama nisanın ortası gibi co-cültür için parça alınacak.tedavi sürecine girmiş oluyorum yani:)

peşi peşine güzel haberler alacağımız anlamına geliyor bu gabriell ne güzel hayırlı osun tedavin arkadaşımm

Kızlar merhaba, topiği okudum maşallah hepiniz iyisiniz keyifler yerinde çok sevindim.Yıldızcım ve Pınarcım nihayet adet olmuşsunuz gözünüzaydın.Karamelitocum RABBİM gönlüne göre versin inşallah buradan hepinizin güzel haberlerinizi alırız.
Yıldızcım bebişlerin cinsiyetini yarın öğlen öğreneceğim inşallah bende istiyorum biri kız biri erkek olsun diyede bakalım eli ayağı düzgün olsunda RABBİM hepimizin herkesin gönlüne göre versin.

sağol annecik hadi haberlerini bekliyoruz ben 1 kız 1 erkek diyorum yine tabi bu işin şakası sağlıklı eksiksiz olsunlar yeter:))

sağol çiğdemcim inşallah çekicez halayları hep beraber inşallah

]

merhaba, topıc hareketlenmış ne güzel,

yıldızzz bak pozitif olunca ne güzel gelişiyor herşey,:))))),
sana ve pınara ve gabrieleeeeee hadi bakalım yolunuz açık olsun şansınız bol olsun diyor ve allaha emanet ediyorum hepiniziiii:))),

bende benımkını dondurttum, ve nisan reglimde gene deneyerek bakalım artık ya herro ya merro bellı olacak bende de :)), kısmetse oluruz anne artık ne dıyım demi?:),

sizlere cok sevgilerrrr, hep pozitif hareket edip inanın lütfennnnnnn anne olacağınıza,

heleki yıldız ben sende bir sorun görmüyrum bak görceksın hersey cok kolay olacak :))))

iyi dileklerin için sağol nazenin umarım senin tedavinde güzel sonuçlanır hep beraber seviniriz...

gerçekten bu topik uğur getirecek bize

peşi peşine güzel haberler alacağımız anlamına geliyor bu gabriell ne güzel hayırlı osun tedavin arkadaşımm

sağol annecik hadi haberlerini bekliyoruz ben 1 kız 1 erkek diyorum yine tabi bu işin şakası sağlıklı eksiksiz olsunlar yeter:))

sağol çiğdemcim inşallah çekicez halayları hep beraber inşallah

]

iyi dileklerin için sağol nazenin umarım senin tedavinde güzel sonuçlanır hep beraber seviniriz...

uğur getırcekse bende buradayım kızlarrr:)))) haydı artık lütfennnn olsunnn güzel şeylerrr :)

arkadaşlar hepiniz sağolun varolun, allah herkesin gönlüne göre versin. :71: :71: :71:

tedaviye umutlu başlıyorum, bu yolda çok acı çektim artık kadermi kısmetmi ne ise biraz yüzümü vede yüzümüzü güldürsün diyorum.

bu tedaviye gidişim bebeklerimi alıp gelicem şeklinde :112: ama dönüşüm ne olur bilinmez tabi :82:

tedavi süresinde aynı soğukkanlı ve inançlı halimi sürdüremezsem diye korkuyorum biraz :97:

Yıldız, ben farklı bir model oldum acayip korkuyorummm öyle böyle değil.

hişt pişttt ne oluyorrrr? korku falan yok :45:
korku endişe panik şuan annelerinin sımsıcacık yumuşacık rahmine yapışmış bebişleri rahatsız eder, onları umutla ve inançla beklemeye devam et, seninle olduklarına inan..... bunun aksini düşünerek içinde olumsuz enerjiler yaratma, hem neden aksini düşüneceksinki???? geçmiş yaşanmış tecrübelerinmi geldi aklına???? onlar yaşandı ve geçmişte kaldı, yepyeni bir sayfa açtın sen, o sayfada sadece ben hamileyim düşüncesi olsun ve kendini şımart bebişleri mutlu et. hadi sen güçlü bir kadınsın bunu kolaylıkla yaparsın.
hadi bak bu başlıkta ilk başaran sen olucan sana kupa vericez "mücadeleyi bırakmadı ve başardı" kupası. :65: ikiz olursa iki tane kupa vericez ona göre :65: :65:

"yaşamın ters esen rüzgarlarına karşı yürüyorum, bacaklarım titresede yüreğimdeki umudun sıcaklığından güç alıyorum ve yeniden hayalime uzanıyorum, biliyorum sadece bir adım kaldı, bir adım... o bir adım belki arkada bıraktığım son ayak izimdi. "

Arkadaşlar ne tuhaf birşey, bugün eski kitaplar satan bir dükkana gittim, ilk elime aldığım kitabın arka yüzünde bu cümle yazılıydı, bana beni anlattı sanki, kitabı 1 tl'ye aldım, satıcı dediki abla onun birçok sayfası eksik içindeki yazıları beğenince koparıp almışlar dedi, olsun dedim arkasındaki bu cümlede bana yeter.

Son düzenleme:
Yıldız, ben farklı bir model oldum acayip korkuyorummm öyle böyle değil.

şişşşt karamel çocuklarına şimdiden korkuyu öğretmek istemezsin onlar senin gibi cesur aklına koyduğunu yapan annenin çocukları. onların şuanda senden öğreneceği en güzel şey umut ve vazgeçmemek unutma. zor biliyorum ama lütfen rahat olmaya çalış günlük hayatına dön planlar yap listeler hazırla bebişlerin için ve dua et...göreceksin herşey çok güzel olacak Allahın izni ile.ve sonra gelsin kutlamalar halaylar:64::64::64::64:

hişt pişttt ne oluyorrrr? korku falan yok :45:
korku endişe panik şuan annelerinin sımsıcacık yumuşacık rahmine yapışmış bebişleri rahatsız eder, onları umutla ve inançla beklemeye devam et, seninle olduklarına inan..... bunun aksini düşünerek içinde olumsuz enerjiler yaratma, hem neden aksini düşüneceksinki???? geçmiş yaşanmış tecrübelerinmi geldi aklına???? onlar yaşandı ve geçmişte kaldı, yepyeni bir sayfa açtın sen, o sayfada sadece ben hamileyim düşüncesi olsun ve kendini şımart bebişleri mutlu et. hadi sen güçlü bir kadınsın bunu kolaylıkla yaparsın.
hadi bak bu başlıkta ilk başaran sen olucan sana kupa vericez "mücadeleyi bırakmadı ve başardı" kupası. :65: ikiz olursa iki tane kupa vericez ona göre :65: :65:

:)) ben zaten onları tek olarak sevmiyorum hep ikiz olduklarını düşünüyorum. Can dostumun bir lafı var aksi ispatlanana kadar onlar ikiz diye. Demek kupa haaaa süpper. Galatasarayımdan bir cacık olmadı bu sene bari kupayı ben alayım :60:

"yaşamın ters esen rüzgarlarına karşı yürüyorum, bacaklarım titresede yüreğimdeki umudun sıcaklığından güç alıyorum ve yeniden hayalime uzanıyorum, biliyorum sadece bir adım kaldı, bir adım... o bir adım belki arkada bıraktığım son ayak izimdi. "

Arkadaşlar ne tuhaf birşey, bugün eski kitaplar satan bir dükkana gittim, ilk elime aldığım kitabın arka yüzünde bu cümle yazılıydı, bana beni anlattı sanki, kitabı 1 tl'ye aldım, satıcı dediki abla onun birçok sayfası eksik içindeki yazıları beğenince koparıp almışlar dedi, olsun dedim arkasındaki bu cümlede bana yeter.

Demek sahaf, bayılırım sahafa hayalim bir sahaf dükkanımın olması. İçerisinde çok fazla masa olmasın 1-2 tane yeter sadece kahve ve bitki çayı. gelsinler otursunlar incelesinler kitapları sohbet edelim, müşteri değil misafirim olsunlar. Ben hep bebek isterken (bebeklerimi) kitaplarımı ona/ onlara emanet edeceğim diye istedim.

Kitaptaki cümle ise müthişmiş. Bayıldım vallahi.

şişşşt karamel çocuklarına şimdiden korkuyu öğretmek istemezsin onlar senin gibi cesur aklına koyduğunu yapan annenin çocukları. onların şuanda senden öğreneceği en güzel şey umut ve vazgeçmemek unutma. zor biliyorum ama lütfen rahat olmaya çalış günlük hayatına dön planlar yap listeler hazırla bebişlerin için ve dua et...göreceksin herşey çok güzel olacak Allahın izni ile.ve sonra gelsin kutlamalar halaylar:64::64::64::64:

Haklısın Pınar, sıpalar analarına çekerlerse korkusuz olurlar. Benden almalarını istediğim tek özellik dostlarını, arkadaşlarını kendilerinden önde tutsunlar, önce ben değil onlar desinler. Tabiki bu enayi olsunlar anlamında değil. Ne demiş Zekai Tunca hayat sevince, sevilince güzel.

Son düzenleme:
uğur getırcekse bende buradayım kızlarrr:)))) haydı artık lütfennnn olsunnn güzel şeylerrr :)[/QUOTE]

evet evet uğur getirecek her şey çok güzel olacak inşşşşşşş...sende burda kal :)))

gerçekten çok güzel çok anlamlı bir söz..bayıldım bizleri anlatıyor..bende bu sözü hemen çaldım :))

Kızlar merhaba nasılsınız şükür doktor kontrolüm iyi geçti.Bebişlerde iyiymiş benim sıpalar 1 hafta önden gidiyorlarmış burada teyzeleri benimkilerin ikiside erkekmiş evde 3 erkekle ne yapacağız:))))RABBİM hepinizin gönlüne göre versin bu arada sizlerden birinin kızı olsunda bende dünürcülüğe gelirim artık size.

Son düzenleme:
hahahahha nilu bildiğimin farkıdasın sanırım :))) Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah delikanlıları. :nazar::nazar:

Son düzenleme:
hahahahha nilu bildiğimin farkıdasın sanırım :))) Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah delikanlıları. :nazar::nazar:

Farkındayım canım benim sağol.İnşallah buradan seninde sizlerinde güzel haberlerini bir alsaydık hayırlıyısıyla daha bebişleri büyüteceğiz hep bereber:))))

Back
X