- Konu Sahibi YILDIZ1980
inanmıyorummmmmmmmm benimde adetim başladı.....
arıycam birazdan randevu alıcam....... beraberiz pınarrrrrrrrrr
ya arkadaşlar bu serüvenin çokkk uzun soluklu oyuncularından olmama rağmen bende ilk kez paylaşıyorum vallahi şimdi dankkk etti siz söyleyince.
önceden birşey sorup yada cevaplayıp kaçardım arada doktorlara küfürler ederdim falan![]()
ayyyyy şakkaaaaa gibiiiii harikaaaaa yıldızcımmmmmmm ya çok sevindim yaşasınnnn çokkk güzel olacak herşey beraber sevineceğizzz Allahın izniyle ve gerçekten hayatta hiçbişey tesadüf değildir bütün bunlar tesadüf değil mutluluk haberlerimizi paylaşıcaz Allahın izniyle :)))
yıldızcığımmmm pınarcığımmmm hayırlı olsun şimdiden ikinizede..adetler geldi bekleme süresi böylelikle sona erdi haydi bakalım tedaviye başlayında bir an önce halaylar çekelim 1 ay sonra inşşşşşşşşşşş...ohhh topiğimize neşe gelsin valla süper oldu :)))
e bende varım sizin devamınıza. ama nisanın ortası gibi co-cültür için parça alınacak.tedavi sürecine girmiş oluyorum yani:)
cnmmm şimdiden senin tedavinde hayırlı olsun vallahi bu topik uğurlu gelecek gibi hissediyorum inşşş

Kızlar merhaba, topiği okudum maşallah hepiniz iyisiniz keyifler yerinde çok sevindim.Yıldızcım ve Pınarcım nihayet adet olmuşsunuz gözünüzaydın.Karamelitocum RABBİM gönlüne göre versin inşallah buradan hepinizin güzel haberlerinizi alırız.
Yıldızcım bebişlerin cinsiyetini yarın öğlen öğreneceğim inşallah bende istiyorum biri kız biri erkek olsun diyede bakalım eli ayağı düzgün olsunda RABBİM hepimizin herkesin gönlüne göre versin.
niluu cinsiyet öğrenme de nekadar uzun sürdü yahu :)) nese bebekler ii olsunda artık bekleyelim bakalım..bence senin bir kızın bir oğlun olacak :))) hadi hayırlsı..