- Konu Sahibi YILDIZ1980
- #1.121
4 kilo verdim canım ama vermem gereken tamm 13 kilo var ideal kiloma ulaşmak için zor olacak ama benden kaçmaz:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 kilo verdim canım ama vermem gereken tamm 13 kilo var ideal kiloma ulaşmak için zor olacak ama benden kaçmaz:))
Kızlar herkese merhaba....Herkes nasıl? Kaç gündür internete giremiyorum da...Ben işyeri değişikliği yapacağım da kaç gündür o işlerle uğraşıyorum...özledim sizleri..
Pınar
çiğdem
nilu
:92:
yıldızcım...... ne bileyim bişeyler yazıyorum olmuyo toparlayamıyorum sonra siliyorum ama en iyi siz anlıyosunuz beni.dedim ya anneler günü çarptı beni eşimde olmayacaak yanımda seyahati var zor geçecek sanki neyse hüzünlüyüm ama ümidimi kaybetmiyorum aslında kaybedemiyorum niye bilmiyorum inanıyorum işte anne olacağıma elimde olmadan iyimi kötümü bilmem ama elimde değil işte gazete okurken bi isim gördüm SARE die tabi biraz uzatarak söyleniyo iki gün o isim umut oldu bana eşimin başının etini yedim kız olursa sare koyalım çok değişik farklıymış die anlamını bilmiyorum ama hoşuma gitti sonra farkettim ki üzülüyorum hüzünleniyorum ama elimde olmadan küçücük bi isimle ümitleniyorum hayat işte...kimileri sokağa atıp terk ederken bizlerin anne olabilmek için verdği mücadele bazen şükrdediyorum inançlı insanlar olduğumuz için çünkü başka türlü baş edilmezdi bu acıyla gerçekten başedilemezdi.
yıldızz buralardayım cnm sınav öncesi tempo artı..offfffffff çok sıkıntılıyım bu sınavı kazanamamaktan çok korkuyorum( bebeğim olmadı inşşş bu bari olsun diyorum.. dua edin arkadaşlar..
Günaydın kızlar,
süper, müsait oolduğunda tüyoları verirsin.
pınarcım sare belki 9 ay sonra seninle olacak ve boşuna üzülmüşüm diyeceksin, ne hikayeler okuyoruz buradan değilmi ? sen de hikayeni yazacaksın. tabii bizlerde...
bak eşimle bir gün bir akrabamıza gidiyoruz, yeni bir yere taşındılar ara ara adresi bulamıyoruz. en sonunda tartışmaya başladık senin yüzünden kaybolduk falan... aaaa bir baktık önünde tesadüfen durduğumuz apartmanın adı umuthan biz bu ismi çok severiz ve oğlumuz olursa ismi hazır deriz. kavgayı bıraktık, hayallere daldık, dedikki bu bir işaret olmasın... :)
bu başlığın güzel hanımlarınınkaramsarlığını dağıtacak hamilelik haberlerine ihtiyaç var.
şimdi kimin vakti zamanı gelmişse müjdeyi patlatsın... :82:
ay yoksa ben miyim he heee ? :76:
pınarrr valla bu sene düşünmemeye çalıştığım bir konu anneler günü. Bu seneyi de anne olmadan yada hamile olmadan geçiriyoruz. İnşallah seneye herşey bambaşka güzellikte olur. En kötüsüde reklamlar![]()
pınarcığım seni tebrik ediyorumnasıl verdin bu kiloları birde bana anlat benimde 5 kilo vermem lazım
![]()
yıldızz buralardayım cnm sınav öncesi tempo artı..offfffffff çok sıkıntılıyım bu sınavı kazanamamaktan çok korkuyorum( bebeğim olmadı inşşş bu bari olsun diyorum.. dua edin arkadaşlar..
Günaydın kızlar,
süper, müsait oolduğunda tüyoları verirsin.
pınarcım sare belki 9 ay sonra seninle olacak ve boşuna üzülmüşüm diyeceksin, ne hikayeler okuyoruz buradan değilmi ? sen de hikayeni yazacaksın. tabii bizlerde...
bak eşimle bir gün bir akrabamıza gidiyoruz, yeni bir yere taşındılar ara ara adresi bulamıyoruz. en sonunda tartışmaya başladık senin yüzünden kaybolduk falan... aaaa bir baktık önünde tesadüfen durduğumuz apartmanın adı umuthan biz bu ismi çok severiz ve oğlumuz olursa ismi hazır deriz. kavgayı bıraktık, hayallere daldık, dedikki bu bir işaret olmasın... :)
hadi bakalım isimler hazır demek ki :)
Pınar'ın kızı Sare
Yıldız'ın oğlu Umuthan
benim erkek olursa Kerem , kızım olursa JR (kızıma teyzesinin adını koyacağım için jr)
amannn bazen diyorum ki oyna bakalım şu polyanacılığı oynayabildiğin kadar seneye herşey biter zaten, şimdi kur kurabildiğince hayal.
hahhaha çok güldüm yıldız aklıma bişey geldi dün akşam öyle bir geçer zamankide cemile hamileydi hemde bir tecavüzleo kurtarırmı şimdilik sonucuda 1400 dü
![]()
cemileye benden kocaman bir kupaaa![]()
![]()
çiğdem bunun şakasını sık yaparım şirketteki arkadaşta çok kızar tövbe de der.
Tecavüzlerde tek seferde hamile kalınıyor. Şöyle gece yarısı E5 de gezintiyemi çıksak hep birlikte![]()
hahhaha çok güldüm yıldız aklıma bişey geldi dün akşam öyle bir geçer zamankide cemile hamileydi hemde bir tecavüzleo kurtarırmı şimdilik sonucuda 1400 dü
![]()
cemileye benden kocaman bir kupaaa![]()
![]()
Tecavüzlerde tek seferde hamile kalınıyor. Şöyle gece yarısı E5 de gezintiyemi çıksak hep birlikte![]()
ay evet ya bendende valla ali kaptanı ayrıca tebrik ediyorum hehe
haha valla varım ben salalım kocalarıda karanlığa denk gelir belki bebişler bellimi olur:))
Tecavüzlerde tek seferde hamile kalınıyor. Şöyle gece yarısı E5 de gezintiyemi çıksak hep birlikte[/QUOT
bencede :))) ama kocalarımız çıksın karşımızao yönden cemilede şanslı sayılır :))
Kızlar, bu gece hıdırellez birşeyler yapacak olursanız bilginiz olsun. Ben düşünmüyorum yap yap şimdiye kadar hiçbirşey olmadı. İnşallah yapacaklar dileklerine kavuşurlar.