Pınar aynen katılıyorum, Yıldız topicte toparlayıcı unsur.
Nazenin hayırlısı olsun arkadaşının 2. değeri.
Bu arada eşine de bravo, o kadar emin ki hamile kalacağından yaz hamileliği sorun olmazsa diyor, bayıldım inancına. Yoksa sen zaten tüm zorlu tarafları geçtin ne var ki transferde yaz olsa ne olur, kış olsa ne olur.
merhaba karamelito,
ne eşim ne ben böyle bir durumdan emin olamayız herhalde değil mi? ne de başka birisi, ama eşim , sevginin durumuna çok özendin kendin gibi yaşadın çok sevindin heveslendin diyor, yaz zor olmazsa dediği , benim hiç bir yere gidemeyecek olmam, çünkü benim şu an için elimdeki proje yazın olması ve ekimde bitmesi gereken bir proje, o yüzden zaten tatile haziran da hemen seçimden sonra çıkıyorum,
sanırım siz benim sevgiyi fazla abartmamdan dolayı kendimi yazdıgımı ve durumu sizden yada buradaki sanal kişilerle paylaşmadığımı felan düşündünüz, ben o şekilde düşünenide biliyorum ama hiç sorun değil,
eğer beni bu duruma layık gördüyseniz ne güzel ne mutlu bana , ama yediğinzi içtiğiniz ayrı gitmeyen 20 kusur senelik can dostunuz varsa hayatınızda sizde böyle hisseder paylaşırsınız, yada paylaşmazsınız onu da bilemem herkes biz gibi olcak değil,
dostluk dediğinzi şey böyle birşey dir benim için , herneyse açıklama yapmam bile gereksiz aslında , neye inanmak istiyorsanzı ve ne yorum yapmak istiyorsanız yapın burası öyle bir yer isteyen istediğini yazar çizer,
herzaman sevgiyle kalın, şunu da belirteyim eğer birgün hamile kalırsam bunu büyük bir mutlulukla kocamn kocamn buraya yazarım çizerim topicler açarım , ama şu haldeyken böyle garip ve anlamsız yorumlarınız hayli üzücü ve kırıcı ,
dediğim gibi herneyse, herkes kendi hayatını yaşıyor, sevgiyle kalın, hoşçakalın,