- Konu Sahibi YILDIZ1980
- #1.841
slm canlar nasılsınız bayadır sayfamız ilgisiz kalmış :))
pınar nasılsın tatlım gelişmeliri yaz bize...
pınar nasılsın tatlım gelişmeliri yaz bize...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım. hadi hayırlısı olsun inşallah ederim tabi etmemmi hiç inan her ezan aklıma geldikçe herkese ediyorum hep duapınarcım hadi gözün aydın acnım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.canım bende başladım burdaki herkese ve bana dualarını eksik etme duaya ihtiyacım var.allah meleğini sana bağışlasın.
Pınarcığım, tekrar hayırlı olsun.
Çiğdem sen neler yapıyorsun ? Var mı bir gelişme ?
Nilu'nun başını kaşıyacak vakti yoktur :)
arkadaşlarım sayfamızın bebeğinin kesesinide gördük çok şükür resmi bile var benim kuzumun artık:)) inşallah herkese nasip olsun..
ben kendi heyecanımdan sizi hiç soramadam affola inşallah herkes çok iyidir...
inşallah arkadaşım o denli içimden gelerek söylüyorum ki inşallah.....ahh cnm yaa ben bi dr a gittim film dedi ama bir türlü çekinemedim hep bir aksilik çıktı önümüzdeki ayı bekliyorum bakalım film için inşş sorun çıkmazda çekinir kurtulurum..
pınar çok sevindim inşşş hep böyle güzel haberler vereceksin bundan sonra sen şeytanın bacağını kırdın sayfa 200 olmadan hamile kaldın darısı bizlere inş :))))![]()
evet maalesef topiğimiz kimsesiz kaldı. Nedeni yok, herhalde kimsenin yazacakta bir şeyi yok. Duy bunları Yıldız.
guzel bir topik konusu bu dondurulmuslar transfer yaptiracaklar icinde normal tup bebek uygulamari icinde onemli...ben rehim kalinlasmasi asamasindayim estrofem kullanıyorum 1 haftadir yarin kontrolum var dilerim ideal seviyeye ulasiriz heyecanliyim transfer gunum artik biraz sekillenir heralde yarin....ar suyu ve adacayina devam ediyorum sizlerde ne var ne yok?
İnşallah güzel kalınlaşsın. Dr.dan sonra yazarsın
cok sukur ki 9 mm olmus gayet iyi buldu 2 aralik cuma olacak kismetse transferim....
tatlım maşşallah çok ii kalınlaşmış rahmin inşş bebeğine kavuşursun..
cok tesekkur ederim okuduklarima gore iyi sanirim kalinligim cok mutluyum :)tesekkur ederim
kızlar ne olur kendi derdine düşt bizi unutttu demeyin haftasonu çok kanamam oldu keyifsizdi inanın. ama kesildi çok şükür bu dün doktoa gittik kalp atışlarınıda gördük şükürler olsun kanama alanı içeride varmış hala kesin yatak istirahativerdi doktor.
bende yatıyorum evde..ne olur dualarınızı eksik etmeyin. ben hep dua ediyorummm.))
umarım herkesss çookk iyidir...