Üzerinde uzun zaman geçmiş ama bizimle aynı durumda olupta açılan bu konulardan faydalanmak isteyen arkadaşlar için yazmak zorunda hissettim kendimi
Bende Halil ibrahim Tekin hastasıyım fizyoterapiyi bende aldım..ilaçsız adetin 14.günü 6mm olan rahim duvarı fizyoterapiye ragmen kalınlaşmadı hatta 10 gün estroferm ve bant kulladığım ay başka dr de 6,1mm ölçülen endoyu Hit 4,5mm dedi 2 gün sonra.. bence fizyoterapi tamamen ticari endo ya hiçbir etkisi yok..klinikte farklı yaş gruplarında birçok hasta var ve Hit in hemen hemen bütün hastaları aynı işleme (fizyoterapiye ) alınıyor hepsinin mi rahim duvarı ince?...
Bundan kesinlikle eminim çünkü aynı alet bir yakınımda var denemek için aynı süreli seans yaptı bana ama rahim duvarı her zamankinden farklı değildi.Bu sorunla 3 yıldır uğraşan biri olarak bitkiselleri kesinlikle yabana atmayın derim peyroni çayını buradan okuyup 10-15 gün kadar kullandım tesadüfen adetin 21 günü muayenem vardı aklıma biranda geldi dr a sordum endometirum inceliği var bende durum nasıl diye gayet iyi dedi..ve yıllar sonra öğrendim ki benim rahim duvarımın % 30 u tamamen yapışıkmış..taransferden önce Hit e defalarca sordum hocam iyi kalite embiryo ya ragmen ile 2 başarısız denemem var rahim duvarım ince histeroskopi yaptırmam gerekir mi diye her seferinde hayır rahim daha da kötüye gider kesinlikle yaptırma dedi.Kan pıltılaşması için test gerekir mi dedim hayır dedi dinlemedim ne kaybederim dedim veee pıltılaşma sorunum olduğunu öğrendim.Hit
tüp bebek konusunda çok başarılı bir hekim kesinlikle kabul ediyorum ama hastayı tüp bebeğe hazırlamakta bir o kadar önemli bir konu..