Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Hadi hayırlısı vnm inş güzel sonuçlar alırsın... bende adet olmayı bekliyorum bu ay kismetse dondurulmuş embriyo transferim yapılacak bugün yarın adet olurum.... heycanla bekliyorum....:KK49:

Ben kendim sıkıyorum şu dönem mevsimi diye kendim sıkmayi tercih ettim....

inşallah hayırlı sonuç alırız be defa :)

Kızlar napiosunuz....
kimsenin sesi çikmiyo..
benim yarın kontrolum var ilk kez transfer ihtimaliyle gidiyorum ...
Cok heycanliyim...
Sizler neler yapiosunuz...

Kızlar napiosunuz....
kimsenin sesi çikmiyo..
benim yarın kontrolum var ilk kez transfer ihtimaliyle gidiyorum ...
Cok heycanliyim...
Sizler neler yapiosunuz...

çok şükür birinizden güzel haber var.Cok sevindim Allahım 12 günün sonunda da güzel haber alabilmeyi nasip etsin.Kaç mm oldu canım. ve neler yaptın anlat bakalım :)

canım hadı hayırlısı transferınmı olucak yoksa hazırlıklaramı
[/OUOTE]

çok şükür birinizden güzel haber var.Cok sevindim Allahım 12 günün sonunda da güzel haber alabilmeyi nasip etsin.Kaç mm oldu canım. ve neler yaptın anlat bakalım :)

Hazırlık kızlar bantlara başladım... ağustostan beri histeroskopi oluyorum rahim hep inceydi... 4 histeroskopi oldum şükür artık transfer aşamasına gelebildim..
İnş hersey yolunda gider...
Şu mübarek günde emeklerimiz boşa çıkmasin inş.....
Allah im bizede o güzel günleri yaşatsin....

Arkadaşlar ben ermiş aktar diye birini okudum burdaki forumlardan birinde. İki başarısız deneme sonrasında bir ay kadar düzenli rahim kalınlaştırıcı kürü uyguladım. Üçüncü denemede pozitif sonucu aldık çok şükür. Etkisi nedir bilmiyorum ama önceki denemelerde estrofem, bant ne varsa hepsini maksimum dozlarda kullandım.
Bitkisel tedavileri es geçmeyin derim.
canım uyguladığın kürü anlatabilir misin?

canım uyguladığın kürü anlatabilir misin?
Uyguladığım kür bitkisel karışım ve hazır macundan oluşuyor. Transfere dek düzenli ve tam ölçüsünde uyguladım. Çayı tarifte kaç dakika kaynatmam gerekiyorsa zaman tutarak kaynattım. Macunun ışık görmemesi gerekiyor karanlık bir yerde muhafaza edip kendi kaşığıyla kullandım. Çok şükür dördüncü denememizde pozitif sonucu aldık. Ben kürü rahim inceliği ve yumurta sayısını arttırması için hazırlattmıştım. Eşim içinde sperm sayısını arttırsın diye ayrıca birşeyler hazırlattım. O sadece macun kullandı. İnşallah sizlerede şifa olur. Bebişlerinizi kucağınıza almak nasip olur.

Uyguladığım kür bitkisel karışım ve hazır macundan oluşuyor. Transfere dek düzenli ve tam ölçüsünde uyguladım. Çayı tarifte kaç dakika kaynatmam gerekiyorsa zaman tutarak kaynattım. Macunun ışık görmemesi gerekiyor karanlık bir yerde muhafaza edip kendi kaşığıyla kullandım. Çok şükür dördüncü denememizde pozitif sonucu aldık. Ben kürü rahim inceliği ve yumurta sayısını arttırması için hazırlattmıştım. Eşim içinde sperm sayısını arttırsın diye ayrıca birşeyler hazırlattım. O sadece macun kullandı. İnşallah sizlerede şifa olur. Bebişlerinizi kucağınıza almak nasip olur.
canım sen bu macunu nerde hazırlattın, aldın? bende istesem olabilir mi? bulabilir miyim

canım sen bu macunu nerde hazırlattın, aldın? bende istesem olabilir mi? bulabilir miyim
Canım google da ermiş aktar diye aratırsan numarası çıkıyor. Telefonla sipariş verip hesaplarına havale yapmıştım. Kargoyla adresime göndermişlerdi.
İnanırmısınız bilmem ama 41 tane acve hurmasına meryem suresinide okuttum. Transfere kadar her gece hurmalardan birini eşimle bölüşerek yedik. O kadar umutsuzdum ki ne duyduysam yaptım. 41 hurmayı 41 farklı kişiye dağıtıp okuttum. Biraz uzun ve yorucu ama yapan pekçok kişi duydum. Allahtan umut kesilmiyor. Benimde transfer gününe dek rahmimin kalınlığının uygun olup olmayacağı belli değildi. Çok şükür bugünlerimize. Darısı sizlerin başına inşallah. Rabbim isteyip çabalayan kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çifter çifter gelsin inşallah.

Canım google da ermiş aktar diye aratırsan numarası çıkıyor. Telefonla sipariş verip hesaplarına havale yapmıştım. Kargoyla adresime göndermişlerdi.
İnanırmısınız bilmem ama 41 tane acve hurmasına meryem suresinide okuttum. Transfere kadar her gece hurmalardan birini eşimle bölüşerek yedik. O kadar umutsuzdum ki ne duyduysam yaptım. 41 hurmayı 41 farklı kişiye dağıtıp okuttum. Biraz uzun ve yorucu ama yapan pekçok kişi duydum. Allahtan umut kesilmiyor. Benimde transfer gününe dek rahmimin kalınlığının uygun olup olmayacağı belli değildi. Çok şükür bugünlerimize. Darısı sizlerin başına inşallah. Rabbim isteyip çabalayan kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çifter çifter gelsin inşallah.
canım Allah sağlıcakla bebişlerine kavuştursun , güzel haberler verdin , yüzümüzü güldürdün , teşekkürler canım hayırlısı ile kavuşursun inşallah AMİN

Cnm ben bu bitkileri aldım ama kullanmadım ilaçlarla bi yan etki oluşturur diye korktum sadece nar suyu içiyorum...
Umarim doğru yapiyorumdur:110:

Slmmm kızlar bugün kontrolüm vardı rahim 6.4 şuanda.... Bugün bantların yanında estrofeme de başladım.... Çarşamba tekrar kontrol var....

Sizlerde durum ne...

Ben de dün bebislerimi aldım evimize geldik.. rahim 8 olmuştu doktor çok beğendi inşallah bu sefer tutacak inanıyorum :)

Back
X