Rahim Yeterli Kalınlığa Ulaşmıyorsa Ne Yapmalı?

Kizlar bende gecen sene tup bebek yaptirdim rahim kalinlasmasi.bendede sikinti onca estrogeme karsilik 7 mm kalinlasmadi tuttu ama sonra degerlerim düştü neyden kaynakli anlamadik bu senede deniyevez tebokan adli iac duydum kan akisini hizlandirdigi icin kalinlasmaya etki ediyormus bu ilacim bir vok.cesiti var fory ve special acaba hangisi etki ediyor duydunuz mu[/QUO

tebokan fort kullanılıyor canım bende kullanmıştım daha önce ama bende işe yaramadı İnşallah sen faydasını görürsün ama kullanıp sonuç alanları okumuştum bende o yüzden kullandım denemekte fayda var tabi karar senin yinede.

Tüp bebek masraflari özelde nekadar arkadaslar deneyimi olanlar paylasirmisiniz devlet biraz daha uygun.ama islerini cok titizlikle yapmiyorlar tabiki islem.ve ilaclar icin yine bir miktar gidiyor

Tüp bebek masraflari özelde nekadar arkadaslar deneyimi olanlar paylasirmisiniz devlet biraz daha uygun.ama islerini cok titizlikle yapmiyorlar tabiki islem.ve ilaclar icin yine bir miktar gidiyor

5000-6000 civarı merkeze göre değişiyor ama ilaçlarla 7000 i buluyor tabi o da değişken kimin ne kadar ilaç kullanacağı yumurtaların gelişimine bağlı soruna göre eşinin sperm durumuna göre ek maliyetler çıkabiliyor net birşey söylemek biraz zor.Devlet hastanelerinde işler biraz ağır ilerliyor iyi bir Dr bulduysan titiz çalışır.Özellerde de malesef Dr larımızı zan altında birakmak istemeyiz tabiki ama işini titizlikle yapmayanlar var.

Kızlar merhaba ....
Benim gibi endometrium inceliğine amansızca çözüm arayan arkadaşlara bir nebze de olsa umut olsun diye yazmak istedim hemen...Femara+estrofem birlikte bende işe yaradığını belirtmek isterim ..İnşallah benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarıma umut olur...

Kızlar merhaba ....
Benim gibi endometrium inceliğine amansızca çözüm arayan arkadaşlara bir nebze de olsa umut olsun diye yazmak istedim hemen...Femara+estrofem birlikte bende işe yaradığını belirtmek isterim ..İnşallah benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarıma umut olur...

canım özeline de yazdım ama burdan da yazayım benim gibi merak edenler için..öncelikle işe yaradığına çok çok sevimdim inşallah daha birçok arkadaşımıza da umut olur.Nasıl kullandın günde kaç adet kaç mm den kaç mm çıktı kalınlık bunlarla ilgili basın açıklaması bekliyoruz senden en kısa zamanda :KK71:

İyiyim canım sağol. Tatildeyim kafa dinliyorum. Herşeyden uzak bu günümün tadını çıkarıyorum. Ama bebek den vazgeçmek yok. Eylül ekim gibi yine girişecez. :)[/QU

çok iyi yapmışsın yarasın.Bende eylülden itibaren başlayacağım inşallan herşey yolunda gider hepıimiz için

Merhaba endometrium inceliği olan arkadaşlar !Olur ya yeni bilgiler edinebiliriz birbirimizden ,lütfen bizim gibi mücadele eden arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Merhaba arkadaslar hep hayalimdi birgün cocugum olsun bende ihtiyacı olan insanlara tavsiyede bulunıym diyodum ki oldu hamd olsunnn... ben tüp bebek tedavisi görüyodm rahmim 6 mm di we kalınlasması lazımdı birgn kadınlar kulubünü arastırırken bi arkadas ermiş hüseyn aktr diye birinden çay aldıgnı yazmstı bende internetten buldm numarasnı we kuzenimi gönderip aldırdm üstne günde 2 kere nar suyu iciodm ve benm rahim duvarim 11 mm olmstu Snrasnda dondurulmusmla denedm tuttu darısı bebek isteyen herkesn basınaaa...anlatılmıcak yaşanınca tadılcak bir duygu

Merhaba arkadaslar hep hayalimdi birgün cocugum olsun bende ihtiyacı olan insanlara tavsiyede bulunıym diyodum ki oldu hamd olsunnn... ben tüp bebek tedavisi görüyodm rahmim 6 mm di we kalınlasması lazımdı birgn kadınlar kulubünü arastırırken bi arkadas ermiş hüseyn aktr diye birinden çay aldıgnı yazmstı bende internetten buldm numarasnı we kuzenimi gönderip aldırdm üstne günde 2 kere nar suyu iciodm ve benm rahim duvarim 11 mm olmstu Snrasnda dondurulmusmla denedm tuttu darısı bebek isteyen herkesn basınaaa...anlatılmıcak yaşanınca tadılcak bir duygu

ne kadar bir süre kullandınız bu çayı ve nar suyunu

Bu topik altına yazan arkadaşlar!Bu güne kadar incelik konusunda neler değişiklikler yaşadınız ,endometriumu kalınlaştırabildiniz mi ?Neler yaptınız?Paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Bu topik altına yazan arkadaşlar!Bu güne kadar incelik konusunda neler değişiklikler yaşadınız ,endometriumu kalınlaştırabildiniz mi ?Neler yaptınız?Paylaşımlarınızı bekliyoruz.

sevgili anatolya9 sanırım eskilerden bir biz kaldık herkes sorununu çözdu ya da pes etti.:KK43:

İşallah pozitif olur...
Şöyle söyleyim arkadaşlar 10. Denemeydi benim sanırım..saymayı unuttuğum yoksa eğer..ve 40 yaşındayım...eminim daha gençsiniz...ümitsizliğe kapılmayın...herkese dua ediyorum...

Sizin bur mesajinizi gormustum rahim kalinligi icin bir ilac ismi yazMistiniz ,transfer asamasindayim ve 13.gunde rahim kalingi 6.3,e2 77, e2 yukselmiyor sizin gebelik gerceklestimi,olmasi gereken degerleri belki siz biliyorsunuzdur diye yazdim umarim cevap verirsiniz ve sizin icin hersey yolundadir...

elifdemirelif mgmg uzun zamandır yok cevabı merakla beklediğni bildiğim için yazayım dedim.Sanırım sorduğun ilaç neopogen mgmg nın kullanmasına gerek kalmadı düşük doz gonalf ile yanlış hatırlamıyorsam 11mm e ulaştı ve sonucu pozitifti eminin bebeğini kucağına almıştır bile darısı hepımizin başına bu arada neupogen ile ilgili PirilK isimli üyeye ulaşmaya çalış istersen o kullandı bu ilacı

Cnm mrb yeni gördm sadce 1 ay kullandm birde bnlarn yannda nar ın kabuklarnı soy kaynat suda we o suyu ic

teşekkür ederim cevapladığın için denemekte fayda var.daha önce kullandım ama o dönemde rahimde ciddi yapışıklıklar varmı belki bu sefer işe yarar.sen hamile kalmıştın değil mi

elifdemirelif mgmg uzun zamandır yok cevabı merakla beklediğni bildiğim için yazayım dedim.Sanırım sorduğun ilaç neopogen mgmg nın kullanmasına gerek kalmadı düşük doz gonalf ile yanlış hatırlamıyorsam 11mm e ulaştı ve sonucu pozitifti eminin bebeğini kucağına almıştır bile darısı hepımizin başına bu arada neupogen ile ilgili PirilK isimli üyeye ulaşmaya çalış istersen o kullandı bu ilacı

Tesekkur ederim arkadasim ilgilenip cvp verdigin icin,bizde cozduk sukur sorunu,pazartesi allahin izniyle transfer olucak hepimize naaip etsin allahim...

Merhabalar ,Donmuş embriyolarımla transfer yapılacaktı ancak transferden 1 hafta 10 gün önce rahim kalınlığı 6mm idi,1 hafta 3 gün arayla 3 seans nöral terapiyle 7.8 e çıktı ,tutunma oldu ancak bebek Gelişimi geriydi bebeğimi 8.hafta kaybettim .söylemek istedim sizlerede.

Back
X