- Konu Sahibi YILDIZ1980
- #2.281
nöral terapi için Dr demet Erdoğan a gitmiştim sevgiler bakalım şimdi ne yapacağız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ,Donmuş embriyolarımla transfer yapılacaktı ancak transferden 1 hafta 10 gün önce rahim kalınlığı 6mm idi,1 hafta 3 gün arayla 3 seans nöral terapiyle 7.8 e çıktı ,tutunma oldu ancak bebek Gelişimi geriydi bebeğimi 8.hafta kaybettim .söylemek istedim sizlerede.
Arkadaşlar bebeğim doğdu 2 aylık maşallah..
Dondurulmuş embriyo tedavisinde gonalf lerden kullandım
Birde transfer günü gebelik aşısı yapıldı vaginadan ilaç verilen bişeydi
Nar suyunuda sabah akşam içtim...% 100 nar suyu yazsın ama kutuda nektar değil
Allah hepinize en kısa sürede nasip etsin işallah[/
çok çok sevimdim Maşallah Allah bağışlasın bebeğini.son durumunu çok merak ediyorduk hep.Bu arada senin dr kimdi bu gebelik aşısı bizim gibi birçok hastada kullanılmış işe yarayan çok kişi var.birde sana neupogen yapışmamıştı değil mi doğru hatırlıyorum
Ufak iğneler yapıyorlar karına ve sırta yada gerek gördükleri yerlere,kan akımınını artıyor sanırım,yumurta gelişiminede yardımcı oluyor.rahmide kalınlaştırıyor yani bende öyle oldu
Hrs ankara tarık aksu idi dr um..
Neugepen olmadım
Benim 6 yı geçmiyordu kalınlık
Ama yumurtlayıcı ilaçların çok etkisi var bence[/QUOTE
Bizlerde gonal f de işe yaramıyor gerçekten anlayamıyorum.Hiç bir ilaca cevap vermiyor rahim çok ilginç
Rahim kalinlasmama sorunu bende de var maalesef gecen ay histereskopi ile t rahim düzeltildi bu ay ilacsiz endometrium 5 oldu anca. Donmus embriyo var bir kalınlaşma olsa transfer olacagim bakalim bu adette estrofem e başlayıp bakacak doktor kainlasirsa transfer olacak. Ek olarak yapmam gereken varsa paylasirmisiniz
Nar suyu taze sikilmis gunde iki bardak icin transfere 10 gun kala
Saol ilgilendigin icin nar suyunu arastirdim bazilarina da iyi gelmiyormuş karar veremedim. Simdi benim reglinin 9. Gunu o kadar estrofem icmeme ragmen lekelenme basladi. Bugun 10. Gun sabah vardi suan yok gerci ama gelebilir dun kalinlik olculdu 6 cikti 9. Gun icin fena degil gibi ama bu lekelenme kotu oldu. Buna benzer durum yasayan var miNar suyu taze sikilmis gunde iki bardak icin transfere 10 gun kala
Nar suyu taze sikilmis gunde iki bardak icin transfere 10 gun kala
Ben 15 gündür içiyorum nar suyu estrofemle birlikte. Hiçbir işe yaramadı maalesef. Bugün 16. gün ve 5,5 çıktı.
Maşallah. Allah tamamına erdirdin. Benim sadece bir tane embriyom var. Allah büyük...Benim için dua eder misin?Ben 6.5 la ucuzlere hamile kaldim, rabbim isterse olur.
Allar yardımcın olsun canım benim. Şükretmelisinki en azından bir tane var.kiminin hiç olmuyor yumurtasınve bütün hayalleri yıkılıyor. RABBİM sana o bir yumurtayı verdiyse bile vardır bunda bir hayırMaşallah. Allah tamamına erdirdin. Benim sadece bir tane embriyom var. Allah büyük...Benim için dua eder misin?