merhaba seda ben bu ameliyatı gecen hafta oldum perde alındı..kist de alındı ama benden..perde gebeliğe engel mi bilmiyorum..tek sorunun bu oldugu için şanslısın histreskopiyle alıyorlar bence düşünme engelin buysa vakit kaybına gerek yok..soruların olursa merak ettiğin cevaplarım..
adanada seyhan başkentte bülent bey yaptı benim durumum farklıydı senden cok uzun sürdü laporoskopi de yapıldı bana histreskopiyle dolayısıyla ben 1haftada ayaga kalktım seninki cok daha basit diye biliyorum yani sen 2 günde iyileşirsin diye tahmin ediyorum..doktorunu iyi seç araştır ama bir de sana güven vermesi lazım gördüğünde..hangi şehirdesin bilmiyorum iyice sorup ol..geçmiş olsun şimdiden gercekten hiç korkma cok basit bi işlem seninki .rahimden yapılıyor kısa sürüyor gebe kalıp düşük yapmandan iyidir..
canım mesaj sayımı doldurmaya çalışıyorum ama daha çok var evet eşimden ssk var ama bu fiyat ssk görmüş haliherhalde benimde senin gibi laparoskopi filan da olsa 10 milyar ancak yeter burada...bende şuan araştırıyorum canım bakalım inşallah hayırlı haberler veririm inşallah sen de bana hayırlı haberlerini verirsin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah senin de tüp bebeğe kalmadan kendi kendine olur onca zahmete girmeden kolaycacık olsun inşallah...
kizlar selam bu konu onceden acilmis ama umraim bebekleriniz olmustur ben ikiy arayala iki dusuk yasadim ilkinden snra hemen genetik test yaptirdim ve pihtilasma cikti ikincide igne olfugum halde yine gelismedi ve dustu ikiside 4. haftada kaldi 6. haftada dustu bnde bu perde olayindan korkuyirum sizce olabilir mi hami kaldiniz mi ameliiyattan snra lutfen cvp verin kayiplarim cok uzdu beni
Ah cnm ya geçmiş olsun ya bak rabbim nasip edince nasıl oluyormuş ama perdede olsa hiç sıkıntı yapma kismette varsa o doğuyor her şekilde ınş banada nasip.eder.allah iki kayıp yaşadım ınş üçüncü olmaz doktorlar ısrarla korunma hemen yap diyor bakalim cnm hayirlis
Benim ilk bebeğimi kürtajla aldırdım kalp atışı yoktu ikinci bebeğimi 3 kasımda doğurdum... Doktor sezeryandayken bana dedi ki istesen de normal doğmazmış rahminde perde var dedi ( çünkü ben sabah 7 den gece 12 ye kadar sancı çektim hiç açılma olmadı bebek aşağıya inmemişti)... Yani sonra hiç peşine düşmedim perde nasıl bişi neden olmuş, nasıl gebe kalmışım s. Şimdi araştırınca görüyorum da tuhaf oldum ben de .. Doktor da sezeryan olmasa görmeyecekti sanırım ultrasonda hiç mi görünmez... İkinci bebeği düşündüğümüzde bakalım neler olur.. Rabbim kucağını boş bırakmasın canım
Ah cnm ya geçmiş olsun ya bak rabbim nasip edince nasıl oluyormuş ama perdede olsa hiç sıkıntı yapma kismette varsa o doğuyor her şekilde ınş banada nasip.eder.allah iki kayıp yaşadım ınş üçüncü olmaz doktorlar ısrarla korunma hemen yap diyor bakalim cnm hayirlis
Sağol cnm tsk ederim hayırlısı oldun artık
Araştırınca bu perde olayının sıkıntılı bişi olduğunu gördüm normalde hiç önemsememiştim.. Şimdi tekrar gebe kalmaya korkuyorum... Korunma süresi vermemişlerse korunma Rabbim hayırla nasip etsin inşallah sana da bir melek..
Canim ben de bu ay ameliyat olacagim. Cok kolay ve rahat gectigini soyluyor herkes. Perde mi var sende dekızlar bende pazartesi hitereskopi olacam...anlayan bırı warsa anlatrmı
ne olduğunu bılmıom düşük yaptım doktor ıncelıcem..bı sorun varsa amalıyat olacan dedıCanim ben de bu ay ameliyat olacagim. Cok kolay ve rahat gectigini soyluyor herkes. Perde mi var sende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?