Rahimde Perde Ameliyatı..

kingpin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
482
5
316
Edirne
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık iki senedir evliyim 29 yaşındayım hiç korunmamamıza rağmen maalesef hamile kalamadım..Medicana'da Selman Bey'e gittik eşimle eşimin tahlilleri çok şükür çok iyi çıktı öyle ki eşimde tek taraflı inmemiş testis vardı o güne kadar hiç ameliyat olmamış dr a gitmemiş, biz hep korkuyorduk fakat sonuçları iyi çıktı..Dr bey benden kan sayımı,tsh,ft4 ve prolaktin testleri istedi başka hiçbir test istemedi onlarda iyi çıktı rahim filmi istedi rahim filmimi Fınfıkzadedeki Radyotom da yaptırdım orda teşhis olarak 'uteris unikornus' yani tek boynuzlu rahim - yarım rahim teşhisi kondu tabii sonucumu dr a gösterene kadar çok üzüldüm ağladım yıkıldım..sonucumu dr.a gösterdiğimde 'böyle birşey olsaydı benim görmem lazımdı olamaz' dedi beni tekrar ultrasona aldı ve iki tarafta da yumurtalıklarımı tüplerimi gösterdi ve dediki 'rahim filminde sağ taraf çıkmamış çünkü ortada 'septum' yani perde var ' dedi ameliyat olman lazım çok basit dedi.. Şimdi bu ameliyatı olan arkadaşlardan ya da benim gibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum neler yaşadınız hemen hamile kalabildiniz mi Selman Laçin çok iyi bir insan ona güveniyorum fakat aynı zamandada korkuyorum ameliyatta bir sorun olabilirmi daha kötü olabilir mi diye bir de böyle olup da hamile kalan ama düşüren çokmuş ama ben hiç hamile kalamadım..dr bey ilk ultrasonla baktığında sağda 3-4 adet solda 5-6 adet folikül var dedi sağ taraf sola göre daha az çalışıyor dedi..sağ taraf çok az daha küçük kalmış..

Son düzenleme:
merhaba seda ben bu ameliyatı gecen hafta oldum perde alındı..kist de alındı ama benden..perde gebeliğe engel mi bilmiyorum..tek sorunun bu oldugu için şanslısın histreskopiyle alıyorlar bence düşünme engelin buysa vakit kaybına gerek yok..soruların olursa merak ettiğin cevaplarım..

Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah tez vakitte şifa versin sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah..Şimdi nasılsın peki? Ameliyatını nerede oldun ve de kolay geçti mi..Şimdilik tek sorun bu gibi görünüyor bende ama bilemiyorum dr bana da histeroskopiyle olacak bir saatlik toplamda bir işlem dedi ama yine de hiç gebelik yaşamadığım için kafamda soru işaretleri var..

adanada seyhan başkentte bülent bey yaptı benim durumum farklıydı senden cok uzun sürdü laporoskopi de yapıldı bana histreskopiyle dolayısıyla ben 1haftada ayaga kalktım seninki cok daha basit diye biliyorum yani sen 2 günde iyileşirsin diye tahmin ediyorum..doktorunu iyi seç araştır ama bir de sana güven vermesi lazım gördüğünde..hangi şehirdesin bilmiyorum iyice sorup ol..geçmiş olsun şimdiden gercekten hiç korkma cok basit bi işlem seninki .rahimden yapılıyor kısa sürüyor gebe kalıp düşük yapmandan iyidir..

Özel mesajın için çok teşekkür ederim canım ama ben sana gönderemiyorum mesaj sayım 17 miymiş :-(
Çok teşekkür ederim arkadaşım moral verdin bana sana da çok geçmiş olsun bir sürü işlemden geçmişsin ya insan başına gelmeden anlamıyor bilmiyor ne çok problem ayrıntı varmış çok şükür ama iyisin şimdi darısı başıma olsun inşallah..dr um prof. hatta dalında çok iyi bir dr Selman Laçin belki duymuşsundur ben istanbul beylikdüzünde oturuyorum hastanede de hemen burada Beylikdüzü medicana hastanesi..Birde sen bu kadar ameliyatı ne kadara oldun benim sadece perde ameliyatı için benden 3.750 - 4.000 civarı ücret çıkarttılar şimdi korkuyorum başka birşey de çıkarsa ücret dahada artarsa diye daha yolun başında bu kadar ücret vermek çok geliyor inşallah başka birşey çıkmaz..sen daha önce düşük yapmışmıydın ben yapışıklık düşükle oluyor zannediyordum bak bilmediğim birşey daha öğrendim tekrar geçmiş olsun ve çok teşekkür ederim ilgilendiğin için senelerdir bu forumu takip ediyorum ama kısmet yeni yazmakmış.. Allah bizleri bekletmesin inşallah tez vakitte sağlıklı hayırlı bebeklerimiz olsun inşallah canım benim..

ben d eyapışmanın kürtaj veya bir ameliyat sonrası oldugunu sanıyordum oysaki biz farkında olmadan geçirilen bir enfeksiyon bile yapıyormuş yapışıklığı..kistler de etkili olmuş bende..ben cok uzun ve zor bir laporoskopi geçirdim histreskopi ve bir gece özel oda dahil 745 tl ödedim..sence fiyat biraz abartı değil mi daha yolun basındayken .sigortalı değil misiniz?hiç indirim yok mu bana soygun gibi geldi dediğin ücret..

canım mesaj sayımı doldurmaya çalışıyorum ama daha çok var evet eşimden ssk var ama bu fiyat ssk görmüş hali herhalde benimde senin gibi laparoskopi filan da olsa 10 milyar ancak yeter burada...bende şuan araştırıyorum canım bakalım inşallah hayırlı haberler veririm inşallah sen de bana hayırlı haberlerini verirsin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah senin de tüp bebeğe kalmadan kendi kendine olur onca zahmete girmeden kolaycacık olsun inşallah...

evet ben de bayagı beklemiştim mesaj sayımı doldurmak için hatta kısa kısa yorumlar yapmıştım özel mesaj atabileyim diye:)
güzel dileklerin için sağ ol inş.dediğin gibi olur..

kizlar selam bu konu onceden acilmis ama umraim bebekleriniz olmustur ben ikiy arayala iki dusuk yasadim ilkinden snra hemen genetik test yaptirdim ve pihtilasma cikti ikincide igne olfugum halde yine gelismedi ve dustu ikiside 4. haftada kaldi 6. haftada dustu bnde bu perde olayindan korkuyirum sizce olabilir mi hami kaldiniz mi ameliiyattan snra lutfen cvp verin kayiplarim cok uzdu beni

Benim ilk bebeğimi kürtajla aldırdım kalp atışı yoktu ikinci bebeğimi 3 kasımda doğurdum... Doktor sezeryandayken bana dedi ki istesen de normal doğmazmış rahminde perde var dedi ( çünkü ben sabah 7 den gece 12 ye kadar sancı çektim hiç açılma olmadı bebek aşağıya inmemişti)... Yani sonra hiç peşine düşmedim perde nasıl bişi neden olmuş, nasıl gebe kalmışım s. Şimdi araştırınca görüyorum da tuhaf oldum ben de .. Doktor da sezeryan olmasa görmeyecekti sanırım ultrasonda hiç mi görünmez... İkinci bebeği düşündüğümüzde bakalım neler olur.. Rabbim kucağını boş bırakmasın canım

Ah cnm ya geçmiş olsun ya bak rabbim nasip edince nasıl oluyormuş ama perdede olsa hiç sıkıntı yapma kismette varsa o doğuyor her şekilde ınş banada nasip.eder.allah iki kayıp yaşadım ınş üçüncü olmaz doktorlar ısrarla korunma hemen yap diyor bakalim cnm hayirlis

Araştırınca bu perde olayının sıkıntılı bişi olduğunu gördüm normalde hiç önemsememiştim.. Şimdi tekrar gebe kalmaya korkuyorum... Korunma süresi vermemişlerse korunma Rabbim hayırla nasip etsin inşallah sana da bir melek..

Sağol cnm tsk ederim hayırlısı oldun artık

Selam kızlar bu ameliyatı olanlar süreç nasıl ilerledi anlatır mısınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…