- 19 Aralık 2014
- 55
- 9
- 98
- Konu Sahibi merrywhite
-
Kızlar bende Ekim 2014 de oldum perde ameliyatı ve laporoskopi oldum ama tüpler tıkalı değilmiş öyle yanılma oluyormuş HSG de ve ameliyattan sonra bu ay tedavi oldum sonuç negatif henüz gebelik yok yani bende ameliyat olcamda çok gezdim sayfaları ,nasıpse bidaki hastlncamda aşılama olcam
Yok canım perde alındı tüplerde açıkmışımış adetlerim düzenli bi sorun yok eşimin sonuçlarıda iyi çok şükür nasip artıkBenimde tüpler tikali demislerdi ama hafif aciklik varmis.bendede ortada perde vardi.onu aldilar.canim sende başka bi rahatsizlik varmiydi.yumurtalarda hormonda falan.
Hayirlisi olsun inşallah.tez zamanda yavrularimiza kavusuruz inş.Yok canım perde alındı tüplerde açıkmışımış adetlerim düzenli bi sorun yok eşimin sonuçlarıda iyi çok şükür nasip artık
canim bi ara almis gitmism 90inda ustne ciktim sonra 8-9 kilo verdimÇok geçmiş olsun .en azindan git gel stresin olmamis.gaz sancisi bi kaç gün olur.benin karnim da hafif bi şişlik var hala.zamanla geçiyor.bendede kilo problemi var.özellikle son bi kaç ayda 4-5 kilo aldim.ilaçlarda aldiriyor sanirim.sormamsa sakinca yoksa kaç kilosun bende bazen kilo ya bagliyorum adet duzensizligini.bende yumurtalık tembelliği var.bakalim ocak aayinda gebelik sansim biraz daha fazla olacagini düşünüyorum.ilacta kullanıyorum esteofem ve duphaston.inşallah hayirlisi ile Rabbim güzel sonuclandirir
aynen oyle canim gel git ugrasmadim ve aklima takilcakti hep ameliyati dusuncektim gecti cok sukur.Çok geçmiş olsun .en azindan git gel stresin olmamis.gaz sancisi bi kaç gün olur.benin karnim da hafif bi şişlik var hala.zamanla geçiyor.bendede kilo problemi var.özellikle son bi kaç ayda 4-5 kilo aldim.ilaçlarda aldiriyor sanirim.sormamsa sakinca yoksa kaç kilosun bende bazen kilo ya bagliyorum adet duzensizligini.bende yumurtalık tembelliği var.bakalim ocak aayinda gebelik sansim biraz daha fazla olacagini düşünüyorum.ilacta kullanıyorum esteofem ve duphaston.inşallah hayirlisi ile Rabbim güzel sonuclandirir
Kızlar slm,ben 1düşük yaptım bu sırada doktor rahimde perde olduğunu farketti bebek düşünce beni araştırma hastanesindeki bir profa yönlendirdi,profa muayene olduğum gibi ameliyat için tahlillerim yapıldı ve çok kısa sürede ameliyat oldum.sadece histereskopi yapıldı.çıktığımda çok ağrım oldu rahim içine balon yerleştirdiklerini öğrendim ve 8gün balon durduktan sonra cıkartıldı.sonra rahim filmi istedi ve ameliyattan daha cok korkuttu beni ama sonuçta onuda anestezi ile yaptırdım ve kolay geçti.ve şimdi tekrar hamileyim testle öğrendimbiri güzel birşeyler yazsın demişsiniz o yüzden yazıyorum filmi 2ay önce cektirmiştim.tabi benimde endişelerim var doktora biraz geçsin öyle gideceğim filmde 1tüpüm tıkanığa yakın olabilir denmişti biraz net değildi sonuç ama perde büyük ölçüde gitmiş ve bebek için yeterli yer artık var demişti dr.inş bu sefer sonu iyi olur dualarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
canim gecmis olsun sanada sagol yazdigin icin. ne ilginc balon felan herkesinki birbirinden farkli oluyor demek ki. Rabbim gonlune gore versin insallah. perdenin cogu gitmis demissin o kismi anlamadim belirli bi kismi kaliyor mu?
Rabbim hepimizin hayirlisiyla gonlune gore versin insallah
sen normal yollarla mi hamile kaldin?
canim gecmis olsun sanada sagol yazdigin icin. ne ilginc balon felan herkesinki birbirinden farkli oluyor demek ki. Rabbim gonlune gore versin insallah. perdenin cogu gitmis demissin o kismi anlamadim belirli bi kismi kaliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?