rahimde perde ameliyati

amin canim. aynen ole dua ile hayirlisiyla isteyelim.Rabbim her isteyene hayirli saglik sihhatli nasip etsin insallah. yasimi sordun herhalde yasim 26, 1 kasim dogumgunum vardi valla yillar ne cabuk gecio yasimi bile unutuyorum hala 22-23 yasnda kalmisim :)
senin ?

Evet canim yasini sormuştum.telefondan girdigim için bazen farkinda olmadan yanlis yazip gönderiyorum.bende 29 yasindayim canin

canim hemen bugune ameliyat randevusu verdi muayene icin elim bos gittgm ankarada beni hemen yatirdi sagolsun. ve korktugumuz olmadi cok sukur rabbime iki ayri rahim varmis ole birakmislar sadece on perdeyi almislar ama dikis atilmis. uyandigmda sancim vardi igne verdiler zor geldim kendime uyanma odasnda ama suan iyiyim hatta otobusle samsuna gidiorum yoldayim cok sukur. afedersin sadece gaz sancim var.smdilik boyle.tskler sordugun icin. gecti gitti bitti hamd olsun Rabbime

Kızlar bende Ekim 2014 de oldum perde ameliyatı ve laporoskopi oldum ama tüpler tıkalı değilmiş öyle yanılma oluyormuş HSG de ve ameliyattan sonra bu ay tedavi oldum sonuç negatif henüz gebelik yok yani bende ameliyat olcamda çok gezdim sayfaları ,nasıpse bidaki hastlncamda aşılama olcam

gecmis olsun sanada Rabbim her isteyene hayirlisiyla hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah canim. bana artik engel yok cocuk sahibi olabilirsiniz dedi bir ay sonra calismalara baslayabilirmisiz. pko var bende fazla kilom var 15kilo vermem lazim adet goremiorum duzenli tek o kaldi insallah fazla ugrasmadan olur hayirlisyla

Çok geçmiş olsun .en azindan git gel stresin olmamis.gaz sancisi bi kaç gün olur.benin karnim da hafif bi şişlik var hala.zamanla geçiyor.bendede kilo problemi var.özellikle son bi kaç ayda 4-5 kilo aldim.ilaçlarda aldiriyor sanirim.sormamsa sakinca yoksa kaç kilosun bende bazen kilo ya bagliyorum adet duzensizligini.bende yumurtalık tembelliği var.bakalim ocak aayinda gebelik sansim biraz daha fazla olacagini düşünüyorum.ilacta kullanıyorum esteofem ve duphaston.inşallah hayirlisi ile Rabbim güzel sonuclandirir

Benimde tüpler tikali demislerdi ama hafif aciklik varmis.bendede ortada perde vardi.onu aldilar.canim sende başka bi rahatsizlik varmiydi.yumurtalarda hormonda falan.

Benimde tüpler tikali demislerdi ama hafif aciklik varmis.bendede ortada perde vardi.onu aldilar.canim sende başka bi rahatsizlik varmiydi.yumurtalarda hormonda falan.
Yok canım perde alındı tüplerde açıkmışımış adetlerim düzenli bi sorun yok eşimin sonuçlarıda iyi çok şükür nasip artık

canim bi ara almis gitmism 90inda ustne ciktim sonra 8-9 kilo verdim
aynen oyle canim gel git ugrasmadim ve aklima takilcakti hep ameliyati dusuncektim gecti cok sukur.
bi ara kilo yurumus gitmis 90in ustune bile ciktim sonra kilo verdim 84 indm yine aldim suan 87 ama ideal kilo 72mis. bence 80altina dussem adet gormeye baslarim duzenli. metforminde iciyorum. boyum oldgu icin o kadar gostermiyorum kiloyu ama tabi fazlaligim oldygu cok belli. diyetisyene gidecegim insallah Rabbim yardimcimiz olsun insallah

Ozelden de yazdim ama burayi simdi gördüm.verirsin inşallah verirken de gebe kalirsin belki.benim bi tanidigim öyle olmuştu. 5 6 kilo verdi diyete devam ediyordu o ara hamile kalmis.

yani verilir Allahin izniyle. iste Rabbim nasip etcek ki olacak bebegimiz, o istese hemen verir.takdir Allahin

Kızlar slm,ben 1düşük yaptım bu sırada doktor rahimde perde olduğunu farketti bebek düşünce beni araştırma hastanesindeki bir profa yönlendirdi,profa muayene olduğum gibi ameliyat için tahlillerim yapıldı ve çok kısa sürede ameliyat oldum.sadece histereskopi yapıldı.çıktığımda çok ağrım oldu rahim içine balon yerleştirdiklerini öğrendim ve 8gün balon durduktan sonra cıkartıldı.sonra rahim filmi istedi ve ameliyattan daha cok korkuttu beni ama sonuçta onuda anestezi ile yaptırdım ve kolay geçti.ve şimdi tekrar hamileyim testle öğrendimbiri güzel birşeyler yazsın demişsiniz o yüzden yazıyorum filmi 2ay önce cektirmiştim.tabi benimde endişelerim var doktora biraz geçsin öyle gideceğim filmde 1tüpüm tıkanığa yakın olabilir denmişti biraz net değildi sonuç ama perde büyük ölçüde gitmiş ve bebek için yeterli yer artık var demişti dr.inş bu sefer sonu iyi olur dualarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

canim gecmis olsun sanada sagol yazdigin icin. ne ilginc balon felan herkesinki birbirinden farkli oluyor demek ki. Rabbim gonlune gore versin insallah. perdenin cogu gitmis demissin o kismi anlamadim belirli bi kismi kaliyor mu?
Rabbim hepimizin hayirlisiyla gonlune gore versin insallah
sen normal yollarla mi hamile kaldin?

Yeni üyeyim ve msjları karıştırdım kusura bakmayın.evet canım gerçekten insan başına geldikçe öğreniyor gittiğim prof işinin ehli balonu rahimin şeekli oparasyon sonrası düzgün kalsın ve yapışıklık olmasın diye taktı.ben bikaç saat kalacak sanmıştım fakat 8gün sonra çıkardılar.rahimdeki perdeyi sadece kesiyolar cok diplere gitmiyolar rahimin delinme riski olduğu için bu sebeple aynı ameliyatı 2kez olanlar var bazen 1seferde yeterli olmadığını rahim filminde görüp tekrar edebiliyolar çok şükür benim başıma gelmedi 1defada oldu yeni ameliyat olacaklar mutlaka dr seçimine dikkat etmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…