- 19 Aralık 2014
- 55
- 9
- 98
- Konu Sahibi merrywhite
-
canım merhaba. bende de aynı durum var merak ettm seni çok ameliyat oldun mu ? durumun ne şu an ? umarım buradasındırMerhaba herkese,
yeni uye oldum desteginize ihtiyacim var. eylul 2013 evlendim baslarda kornuyordum ama hemen bi tuhaflik oldugunu fark ettim ve doktora gittim.bunun uzerine cift rahimim oldgu ortaya cikti ve rahimi ayiran vajina agzina kadar inen bir perde var. ilk gittigim doktor ameliyat olabilirsin ama sart degil demisti. gecen hafta baska bir doktor hsg cekti ve ceker cekmez ameliyat olmam gerektigini soyledi.pazartesi raporlari alip yanina gidecegim ama ceker cekmez zaten ameliyat olmam gerektigini ve beni ankaraya gonderecegini soyledi.perde ameliyati burada samsundada yaptirilabilir ama ankara en iyisi dedi.kendi esini gonderdigi doktora gonderecekmis. tabi ben ekimden beri korunmayi biraktim ama tutmadi maalesef. birde bende pko da var. yani hepsi bir arada cift rahim, perde, pko. ameloyattanda korkuyorum.benim dururmumda olup cocuk sahibi olan var mi. Hersey Allahin takdiri tabi ama desteginize xok ihtiyacim var lutfen yardimci olun
canım merhaba. bende de aynı durum var merak ettm seni çok ameliyat oldun mu ? durumun ne şu an ? umarım buradasındır
doktorun ne önerdi ?evet ameliyat oldum perde alindi. 3 ayı gecti. smdilik hic bsy yapmiorum ilac fln da kullanmiorum. ne yapcgmida bilmiorum pek
doktorun ne önerdi ?
Ben bu ay ameliyqt olacagim nasipse.. devam etseydin bi kac ay keske ilacaklomen tedavisi. basladim bi ay yaptim ama ise yaramadi biraktim.
kararsizim suan. sende mi ameliyat oldun
Ankarada hsg cektiren var mi? Hangi hastane hangi doktor ?
Ruşen aytac ankarada mi ?
Ruşen aytac ankarada mi ?
Kuğulu parkın orda cok yakin 2 sokak fln ötesi
Internette numarasina baktim bi ara istersen 0312 468 50 05
Tesekkur ederim. Su an bi sorun olup olmadigini bilmiyorum hsg de cikarrsa ona gore karar verecegiz. Ama bi tanidigin problemleri var onlara da oneririm. Peki siz bu doktoru hangi sebeple tanidiniz iyi oldugunu gordunuz ?
Bende septum ameliyat-ı olmuştum hatta olduktan sonra tekrar hsg çekilmişti ve septumun tamamı alınmadığı anlaşıldı arcuat uterus olduğu söylendi ikinci kez ameliyat olmadım ve hamileyim içinizi ferah tutun zamanı gelince imkansız Dediğiniz zamanda bile mucize gelebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?