rahimde perde ameliyati

önemli degil :)

Anladim canim gecmis olsun tekrardan bende kontrole gittim bugun ameliyattan sonra ilk kez ama doktor pek bsy demedi olmadi degistircem bende doktoru. ameliyat eden doktor maalesef ankarada

İnşallah canım ama işlemin başarılı olup olmadığını anlama için istiyorlar! doktorlar ne yazıkki konuşmuyor konuşuncada en kötüsüne hazırlıyor acıkcası bana olmazsa tüp bebek yapıcaz dediler normal yolla zor gibi konuştular ama ben önceki hamileliğimden tecrübeli olduğumdan hiç aldırış etmedim.Allah nasip ettiyse olacak bi şekilde !biz elimizden geleni yapıp tedbirimizi alalım gerisi O na kalıyor.yalnız doktora sen sor çünkü benide boşa oyaladılar ameliyattan 1,5-2ay sonra çekildim filmi baştan istemesi gerekiyordu ama araştırma hastanelerinde ancak bukadar ilgilenebiliyorlar

gercekten sart mi ya hersey bitti gitti diordum smdi yine mi rahim filmi. doktor zaten bsy demedi tek adet gorunce beni ara dedi tekrar film cekebilir adetin bitimine randevu verdigi icin. inanmiorum yaa

doktor klomen tedavisi verdi bu ay içtim ama kanıma baktı yumurtam oluşmamış
simdi iğne verdi 3 gün vurulcam cuma tekrar gitcem.
birde klomeni de yüksek dosaj da verdi garanti olsun diye yine işe yaramadı

canım merhaba. bende de aynı durum var merak ettm seni çok ameliyat oldun mu ? durumun ne şu an ? umarım buradasındır

Ankarada hsg cektiren var mi? Hangi hastane hangi doktor ?

Ankarada hsg cektirmedim ama durumun varsa ve bi sorunun varsa prof. Ruşen aytaç a gitmeni öneririm. Ameliyatlik bi durum olunca ameliyati sigorta karsiliyor sadece muayene 300tl idi ozel muayenehanesi var

Kuğulu parkın orda cok yakin 2 sokak fln ötesi
Internette numarasina baktim bi ara istersen 0312 468 50 05

Tesekkur ederim. Su an bi sorun olup olmadigini bilmiyorum hsg de cikarrsa ona gore karar verecegiz. Ama bi tanidigin problemleri var onlara da oneririm. Peki siz bu doktoru hangi sebeple tanidiniz iyi oldugunu gordunuz ?

Tesekkur ederim. Su an bi sorun olup olmadigini bilmiyorum hsg de cikarrsa ona gore karar verecegiz. Ama bi tanidigin problemleri var onlara da oneririm. Peki siz bu doktoru hangi sebeple tanidiniz iyi oldugunu gordunuz ?

Benimde hsg film cekindim perde vardi alinmasi gereken. Samsundan doktorum beni ona yönlendirdi. Gittim muayene oldum. Ve hemen ardindan hastanede kalip ameliyatimi oldum. Zaten rusen hocam cok guven veren ve gercekten alaninda cok cok iyi bir profesor. Beni cok rahatlatmisti

Bende septum ameliyat-ı olmuştum hatta olduktan sonra tekrar hsg çekilmişti ve septumun tamamı alınmadığı anlaşıldı arcuat uterus olduğu söylendi ikinci kez ameliyat olmadım ve hamileyim içinizi ferah tutun zamanı gelince imkansız Dediğiniz zamanda bile mucize gelebiliyor

Gecmis olsun. Baska bi sorunun var miydi? Bende pko da var polikistik over. Ne kadar sure sonra hamile kaldin?
Cevap icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…