- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
- Konu Sahibi Yagmureylul
Çok geçmiş olsun canım bundan sonra çocuk için çalışmalara başlayacak misiniz yoksa bekleme süresi mi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bana mi sordun ?Çok geçmiş olsun canım bundan sonra çocuk için çalışmalara başlayacak misiniz yoksa bekleme süresi mi var
Cnm ben zaten suan gebeyim. Serklaj ameliyati oldum. Daha once belirttigim gibi bende rahim agzi yetmezligi var. Bu nedenle rahim agzima dikis atildi. 13. Haftanin içindeyim. Bundan sonra genel olarak istirahat etmem gereken bir döneme girmiş bulunuyorum.Evet canım şimdi neler bekliyor seni
Evet cnm yatmak gerekiyor. Ev isi fln yasak mumkun oldukca yatak istirahati.Dikiş atılınca hamilelik sonuna kadar yatmak mi gerekiyor bütün hamilelerde böyle mi ?
Ultrasonda perde yapisiklik vb gozukmez... rahim filmi cektirmelisiniz...Kızlar size birsy sormak istiyorum bnm iki düşügum var erken haftalarda pıhtılaşma testim yapıldi pıhtılaşma varmis bugün öğrendim ki bu perde olursada düsük olabiliyorms doktor bna rahim filmi falan çekmedi bunun bir belirtisi varmı arkadaşlar ağrılı adet ilişkide zorlanma ne bilim yda daha farklı ?? Vajinal ultrason ile detaylı bakıldı araştırma hastanesinde hatta rahim şekli durumu normal yazıyor kâğıtta yinede perde olma ihtimali varmı film cekileym mi ?
Cevabın için teşekkür canm adet olursam cektirecektm olmadım çok şükür hamileymisim daha yeni öğrendik :)Bu arada hamileyseniz film cektiremezssiniz...
Allah sorunsuz bicimde kucaginiza almayi nasip etsinCevabın için teşekkür canm adet olursam cektirecektm olmadım çok şükür hamileymisim daha yeni öğrendik :)
Amiinn Allah razı olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin insllh. Bebek istiyormusun bilmiyorum ama eğer istiyorsan Rabbim aratmasn tez zamanda versnAllah sorunsuz bicimde kucaginiza almayi nasip etsin
Hamileyim cnm ben 15 haftalik sagolasinAmiinn Allah razı olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin insllh. Bebek istiyormusun bilmiyorum ama eğer istiyorsan Rabbim aratmasn tez zamanda versn
İnslh sende sağlıkla alirsn kucağına o zamn cinsiyet belli oldumu ? :)Hamileyim cnm ben 15 haftalik sagolasin
Cnm serklaj oldum 12. Haftada... henuz dr a gitmedim. Zaten 16. Haftadan onceki tahminler fos cikiyor aklinda bulunsun. En temizi 16. Haftada :)İnslh sende sağlıkla alirsn kucağına o zamn cinsiyet belli oldumu ? :)
Himm tmm çok sağol :) hayırlısı olsun yaCnm serklaj oldum 12. Haftada... henuz dr a gitmedim. Zaten 16. Haftadan onceki tahminler fos cikiyor aklinda bulunsun. En temizi 16. Haftada :)
Canim benim rahim agzi yetmezliginden iki kaybim varHimm tmm çok sağol :) hayırlısı olsun ya
Aynen farki yoksa ne bilim insan hamile kaldığı andan itibaren merk ediyor yinede. Peki şuanda nasıl bir tedavi görüyorsn inslh bu kez birsy olmaz sağ saglim alırsın kucaginaCanim benim rahim agzi yetmezliginden iki kaybim varbu sebeple zaten bir onemi yok... yeterki saglikla dogsun. Tabi insan merak ediyor.
12. Haftada dikiş atildi genel olarak istirahatle geciyor gunlerim. Ev isi ve calismak yasak...Progestan kullaniyorum sabah aksam. Baska birsey yok cnmAynen farki yoksa ne bilim insan hamile kaldığı andan itibaren merk ediyor yinede. Peki şuanda nasıl bir tedavi görüyorsn inslh bu kez birsy olmaz sağ saglim alırsın kucagina
Himm iyi bari insh bu kez alirsn kucağına .. bendede pıhtılaşma var 2 düşügum var bunda da iğneye basladk coraspin de kullanıyorum progestan da kullanıyorum12. Haftada dikiş atildi genel olarak istirahatle geciyor gunlerim. Ev isi ve calismak yasak...Progestan kullaniyorum sabah aksam. Baska birsey yok cnm