Rahimde perdeden dolayi bebegini kaybedenler

Çok geçmiş olsun canım bundan sonra çocuk için çalışmalara başlayacak misiniz yoksa bekleme süresi mi var

Evet canım şimdi neler bekliyor seni
Cnm ben zaten suan gebeyim. Serklaj ameliyati oldum. Daha once belirttigim gibi bende rahim agzi yetmezligi var. Bu nedenle rahim agzima dikis atildi. 13. Haftanin içindeyim. Bundan sonra genel olarak istirahat etmem gereken bir döneme girmiş bulunuyorum.

Kızlar size birsy sormak istiyorum bnm iki düşügum var erken haftalarda pıhtılaşma testim yapıldi pıhtılaşma varmis bugün öğrendim ki bu perde olursada düsük olabiliyorms doktor bna rahim filmi falan çekmedi bunun bir belirtisi varmı arkadaşlar ağrılı adet ilişkide zorlanma ne bilim yda daha farklı ?? Vajinal ultrason ile detaylı bakıldı araştırma hastanesinde hatta rahim şekli durumu normal yazıyor kâğıtta yinede perde olma ihtimali varmı film cekileym mi ?

Kızlar size birsy sormak istiyorum bnm iki düşügum var erken haftalarda pıhtılaşma testim yapıldi pıhtılaşma varmis bugün öğrendim ki bu perde olursada düsük olabiliyorms doktor bna rahim filmi falan çekmedi bunun bir belirtisi varmı arkadaşlar ağrılı adet ilişkide zorlanma ne bilim yda daha farklı ?? Vajinal ultrason ile detaylı bakıldı araştırma hastanesinde hatta rahim şekli durumu normal yazıyor kâğıtta yinede perde olma ihtimali varmı film cekileym mi ?
Ultrasonda perde yapisiklik vb gozukmez... rahim filmi cektirmelisiniz...

Canim benim rahim agzi yetmezliginden iki kaybim var :KK43: bu sebeple zaten bir onemi yok... yeterki saglikla dogsun. Tabi insan merak ediyor.
Aynen farki yoksa ne bilim insan hamile kaldığı andan itibaren merk ediyor yinede. Peki şuanda nasıl bir tedavi görüyorsn inslh bu kez birsy olmaz sağ saglim alırsın kucagina

Aynen farki yoksa ne bilim insan hamile kaldığı andan itibaren merk ediyor yinede. Peki şuanda nasıl bir tedavi görüyorsn inslh bu kez birsy olmaz sağ saglim alırsın kucagina
12. Haftada dikiş atildi genel olarak istirahatle geciyor gunlerim. Ev isi ve calismak yasak...Progestan kullaniyorum sabah aksam. Baska birsey yok cnm

12. Haftada dikiş atildi genel olarak istirahatle geciyor gunlerim. Ev isi ve calismak yasak...Progestan kullaniyorum sabah aksam. Baska birsey yok cnm
Himm iyi bari insh bu kez alirsn kucağına .. bendede pıhtılaşma var 2 düşügum var bunda da iğneye basladk coraspin de kullanıyorum progestan da kullanıyorum

Back
X