Rahimde perdeden dolayi bebegini kaybedenler

Himm iyi bari insh bu kez alirsn kucağına .. bendede pıhtılaşma var 2 düşügum var bunda da iğneye basladk coraspin de kullanıyorum progestan da kullanıyorum
Igne kullanirken d vitamini katkisi alirsan iyi olur dr unla bir konus muhakkak cunku igneler uzun sureli kullanimda kemik erimesi baslangicina sebep olabiliyor yan etkileri kisminda yaziyordur. Gun icinde 15 dk mutlaka gunese cik. Saglik ocaginda hemogram yaptirdin mi? (Kan tahlili b12 d vitamini tsh fln bakiyorlar)

Igne kullanirken d vitamini katkisi alirsan iyi olur dr unla bir konus muhakkak cunku igneler uzun sureli kullanimda kemik erimesi baslangicina sebep olabiliyor yan etkileri kisminda yaziyordur. Gun icinde 15 dk mutlaka gunese cik. Saglik ocaginda hemogram yaptirdin mi? (Kan tahlili b12 d vitamini tsh fln bakiyorlar)
Pazartesi gideceğim sağlık ocağına bu tahliller için gebeliği ogrenmeden önce kullaniyordum b12 hematoloji doktorum vermişti bide d vitamini gebikte kullaniliyormu ki bi gideym bakalm pazartesi konusurm aile hekimi ile

Cnm benimde perde degilde t rahimdim 5 yil boyunca hamile kalamadim taki histereskopi ve laparaskopi ameliyatiyla rahim duzeltilene kadar.. ameliyatan 6 ay sonra hamille kaldim ama 4 aylikken kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim simdi diyorumda acaba halla rahimde bir bozukluktan dolayi olmus olabilirmi yada oyle olsa kalp durmasi degilde dusukmu yasardim tedirgin oldum biraz simdi yine hamileyim insaAllah ayni seyler olmaz

Pazartesi gideceğim sağlık ocağına bu tahliller için gebeliği ogrenmeden önce kullaniyordum b12 hematoloji doktorum vermişti bide d vitamini gebikte kullaniliyormu ki bi gideym bakalm pazartesi konusurm aile hekimi ile
Benim hep sinirda cikiyor cnm bu sebeple dr 12. Haftamdan sonra verdi.eger tahlilinde eksik cikarsa zaten direk verecektir. Ikinci gebeligimde degerim cok dusuk cikmisti hemen vermisti dr.

Cnm benimde perde degilde t rahimdim 5 yil boyunca hamile kalamadim taki histereskopi ve laparaskopi ameliyatiyla rahim duzeltilene kadar.. ameliyatan 6 ay sonra hamille kaldim ama 4 aylikken kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim simdi diyorumda acaba halla rahimde bir bozukluktan dolayi olmus olabilirmi yada oyle olsa kalp durmasi degilde dusukmu yasardim tedirgin oldum biraz simdi yine hamileyim insaAllah ayni seyler olmaz
Ben de de perde yok rahim anomalisi de yok sadece rahim agzi kaslarim gucsuz dogustan... siz bu kadar operasyon gecirdiyseniz 12. Haftada dikis atilmasinda fayda var. Keske gebelik oncesi bir rahim filmi cektirseydiniz.

Ben de de perde yok rahim anomalisi de yok sadece rahim agzi kaslarim gucsuz dogustan... siz bu kadar operasyon gecirdiyseniz 12. Haftada dikis atilmasinda fayda var. Keske gebelik oncesi bir rahim filmi cektirseydiniz.
Cekildi cnm hemde iki tane bi sorun yok denildi

Benim hep sinirda cikiyor cnm bu sebeple dr 12. Haftamdan sonra verdi.eger tahlilinde eksik cikarsa zaten direk verecektir. Ikinci gebeligimde degerim cok dusuk cikmisti hemen vermisti dr.
Anladm çok teşekkürler bilgiler için. :))) Rabbim evladını sana bagislasn

Cekildi cnm hemde iki tane bi sorun yok denildi
Bir sorun yoksa artik rahim icinde bir sikinti yoktur. Kalp durmasi genelde kan pihtilasmasi sorunu olanlarda yasaniyor. Onlem amacli corasprin kullanabilirsin. Kan sulanmis olur. Ama rahim agzi yetmezliginiz olusmus olabilir dogustan rahminde perde veyahut bir anomali olanlarin yuzde 90 inda rahimagzi yetmezligi oluyor.

Bir sorun yoksa artik rahim icinde bir sikinti yoktur. Kalp durmasi genelde kan pihtilasmasi sorunu olanlarda yasaniyor. Onlem amacli corasprin kullanabilirsin. Kan sulanmis olur. Ama rahim agzi yetmezliginiz olusmus olabilir dogustan rahminde perde veyahut bir anomali olanlarin yuzde 90 inda rahimagzi yetmezligi oluyor.
Aynen cnm haklisin aspirin ve clexana iyne kulaniyorum suandaa cvplarin icim tesekurler cnm

Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi?
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, merak edilen; Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü TV için yanıtladı.

Sevgili Kadınlar Kulübü forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) Sizleri ilgilendiren en yeni videolarımızla sayfamıza davetlisiniz.

Iyı geceler bende 6 haftalık ıken ılk gebelıgımı pıhtılasma yuzunden kaybettım nasıl bır yol ızleyecem bılmıyorum pco hastasıyım tedavı ıle hamıle kalmıstım sımdıye kadar cok dr gıttım kurtaj sonrası da baska bı dr daha gıttım yalnıx bu dr bana rahmınde cıft duvar olabılır dedı ben ole goruyorum ama emın degılım sen gıt bı hsg cektır dedı 28 yasındayım ve ılk defa bı dr bana bunj dedı bole bu durum yasayan varmı? K bakmayın bıraz uzun oldu

Dikis nasil atilyor canim ? Nereye atiliyor acaba ?

Gebeyken 12. haftada rahim ağzına dikiş atılıyor canım
çok basit bir işlem 10 dk filan sürüyo.
Ben misal gebe kaldığımda dikiş atılmak zorundayım
rahim ağzı yetmezliği var ben de.

Gebeyken 12. haftada rahim ağzına dikiş atılıyor canım
çok basit bir işlem 10 dk filan sürüyo.
Ben misal gebe kaldığımda dikiş atılmak zorundayım
rahim ağzı yetmezliği var ben de.
Canim sen filmmi cektrdin ? Hamile kalmayi engeliyormu ? Sanirim kesin degil ama bendede ondan şüphelendi doktorum ya pihtulasma dedi yada rahim agzi dedi korkuyorum sanada cok gecmis olsun dikis olinca ALLAHIN izniyle dusuk olmuyomuymus ?

ALLAHIM yardim etsin sanriim cok iyi bi doktor bulmam lazim :KK43:
Tecrubeli bir dr bulmani oneririm bir de gebe kalmadan ozel saglik sigortasi yaptirirsan iyi olur. Herkes 3000 4000 bine dogum dahil herseyini karsiliyor bizim gebelikler 10 12 den asagi cikmiyor bilgin olsun. Sadece serkulaj 3 5 bin arasi birsey suan... tabi ozel hastahane olarak soyluyorum devlette teshis koymadan asla serklaj yapmiyorlar teshis icin de 2 3 kayip lazim vb....

Back
X