Rahime darbe aldım?

Bir jinekolog randevusu herşeyi çözer gibi... Şimdi biz darbenin tam olarak nerenize ne şiddetle geldiğini bilemeyiz, ne desek anlamsız olur.

Bir jinekolog randevusu herşeyi çözer gibi... Şimdi biz darbenin tam olarak nerenize ne şiddetle geldiğini bilemeyiz, ne desek anlamsız olur.

Nereye gelirse gelsin tüpler darbeyle tıkanmiyor . Cinsel yolla bulaşan mikroplar , havuz , sauna benzeri yerlerden alınan mikroplar enfeksiyona sebep olursa tüplerde tıkanma oluyor.
Eğer kanama olsaydı iç organlar zarar görmüş denilebilirdi.

Attan sert bir şekilde yere çakildigim zaman öğrenmiştim.

Nereye gelirse gelsin tüpler darbeyle tıkanmiyor . Cinsel yolla bulaşan mikroplar , havuz , sauna benzeri yerlerden alınan mikroplar enfeksiyona sebep olursa tüplerde tıkanma oluyor.
Eğer kanama olsaydı iç organlar zarar görmüş denilebilirdi.

Attan sert bir şekilde yere çakildigim zaman öğrenmiştim.
Geçmiş olsun sana da.
Ama tüpleri tıkayan enfeksiyon için doktorum gonore,klimidya ya da rahim içinde yapılan işlemler sonucu olan enfeksiyonlar tüpleri çıkar ve yapıştırır demişti. Havuzdan geçtiğini bilmiyordum..

Tam bahsettiğiniz yerde kemik var zaten nasıl hasar alsın

Kuzum aynisini yaşadım bide ben senin gibi doktora da gitmedim kaşık ağrım bile oldu .ama Çok şükür Rabbime bı sıkıntı olmadı yeni doğum yaptım :anne::KK200: yani korkma korkuları bişey olsa zaten doktorun da söylerdi. Dikkat et kendine

Geçmiş olsun sana da.
Ama tüpleri tıkayan enfeksiyon için doktorum gonore,klimidya ya da rahim içinde yapılan işlemler sonucu olan enfeksiyonlar tüpleri çıkar ve yapıştırır demişti. Havuzdan geçtiğini bilmiyordum..

Kardeşim havuzdan kaptığı mikrop ile enfeksiyon geçirmişti. Doktor bu şekilde demişti.
Şimdi nete baktım benzer bilgiler var.

Net öğrenebilmek için buradaki doktor arkadaşlardan yardım almak lazım :)

rica ederim:):):)))
:) :KK200:

Tam bahsettiğiniz yerde kemik var zaten nasıl hasar alsın
Kemiğin biraz üstü canım.

Kuzum aynisini yaşadım bide ben senin gibi doktora da gitmedim kaşık ağrım bile oldu .ama Çok şükür Rabbime bı sıkıntı olmadı yeni doğum yaptım :anne::KK200: yani korkma korkuları bişey olsa zaten doktorun da söylerdi. Dikkat et kendine
Allah bebeğini bağışlasın o zaman kuzum benim :) burda içimi rahatlatıyorsun ya çok teşekkür ederim doktorda yok dedi ama ben biraz taktım sanırım bu konuyu :)

Darp edilmiş anlaşılan.
Ne alaka darp? Spor kursunda oldu. Oraya bilerek vurulmadı yani.

Kardeşim havuzdan kaptığı mikrop ile enfeksiyon geçirmişti. Doktor bu şekilde demişti.
Şimdi nete baktım benzer bilgiler var.

Net öğrenebilmek için buradaki doktor arkadaşlardan yardım almak lazım :)
Dikkat etmek lazım o zaman canım. :) doktorum bana da enfeksiyon tıkae demişti ama o enfeksiyon ateşle birlikte geçirilen enfeksiyondur ağrıdan duramazsın kusarsın falan demişti. En doğru bilgiyi doktordan öğrenmek lazım haklısın. Kareşin iyidir inşallah :)

Back
X