Rahime darbe aldım?

15-16 yaşlarındayken bisikletfrenini aniden sıkmıştım ve birden gidonun tam ortasındaki çıkıntılı demir varya tam oraya saplandım resmen günlerce acısını ağrısını çektim onun. Tam bahsettiğin bölgeydi aldığım darbe.

Aynı şekilde yine bisikletle bayır aşağı ellerimi bırakmışım olabildiğince hızla gidiyorum derken kanalizasyon kapağı çıktı karşıma bisikleti o hızla kontrol edemedim kapağın üstünden geçtim tabi ben tepe takla bisiklet bir yere ben bir yere... yine aynı şekilde bir darbe orada almıştım.

Şu an hamileyim ve bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım rahimde bir sıkıntı olsaydı eminim o zaman olurdu. Eee sen birde gereken önlemi almışsın kafana takma artık.

Darbeyi cuma günü almıştım ama ağrım sızım falan olmamıştı yumurtalıklarımda ya da rahmimde. sadece kemiğime bastırınca acı oluşmuştu o kadar kan falanda gelmemişti.
Agrin bile yokmus.Bacagini da bi yere vursan bastirinca agrir zaten normal.Gecmis olsun icini ferah tut.Kanama ya da baska bi tepkime olursa doktara gidersin.

Ben tam vajen dudaklarının üzerindeki geniş üçgen yeri kastediyorum canım yumurtalıklarımın biraz altı tüylerin başladığı yer.
Bende evlenmeyi düşünüyorum ve hemen çocuk düşünüyoruz arkadaşım öyle bir hareket yaptığı için içim içimi yedi acaba tüplere falan zarar gelmiş midir diye çok korktum. Gerçi mantıklı düşününce yumurtalık tüpler karın içi organlar olduğu için onlardan önce apandist bağırsak ya da diğer organlara bişey olurdu diye düşündüm çünkü orda idrar torbamızda var. Seninki daha kötüymüş ya kıyamam, iyiki bişey olmamış iyiki sende bu konuya yazmışsın hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız içim bi rahat etti sayende.

Agrin bile yokmus.Bacagini da bi yere vursan bastirinca agrir zaten normal.Gecmis olsun icini ferah tut.Kanama ya da baska bi tepkime olursa doktara gidersin.
Üzerinden biraz geçti zaten ama o zamanda bir ağrı olmadı yumurtalıklarımda falan. Allaha şükür ya teşekkür ederim yorumunu dikkate alacağım.

Evet aynı yer tamda o üçgen kemik :))
Yok yok içini ferah tut zaten muayenede olmuşsun takma kafana.

Evet aynı yer tamda o üçgen kemik :))
Yok yok içini ferah tut zaten muayenede olmuşsun takma kafana.
Çookkk teşekkür ederim canım o zaman unutuyorum ben bu olayı :)
Bebeğini hayırlısıyla sağsağlim kucağına al inşallah. :)

Muayene olmussunuz birsey cikmamis.
Neden hala tedirginsiniz.
Bence de birsey olmamistir.
Biraz korku diyelim.
Evleneceğim için.

Hamile insanlar bile darbe alinca bebege pek birsey olmuyor bence olmamistir. Tup oyle hemen dugumlencek tikancak bisey degil.

Bende öyle düşünüyorum ama tüplerin tıkanması yapışması gibi bi durum olur mu bilmiyorum,doktor bana sadece enfeksiyonla tıkanır yapışır vs dedi
Ben de ortaokuldayken karnima pislik bi mal bizim sniftan oglanin tekmesi gelmisti.. yillarca kafami kurcaladi durdu bu durum hadi biyerlerim zarar gorduyse diye.. ama bisey olmamis evlendim cocugum oldu

Ben de ortaokuldayken karnima pislik bi mal bizim sniftan oglanin tekmesi gelmisti.. yillarca kafami kurcaladi durdu bu durum hadi biyerlerim zarar gorduyse diye.. ama bisey olmamis evlendim cocugum oldu
Ahahaha ben hiç okulda öyle şeyler yaşamadım ama sanırım bizim kasıklarımız erkeklerinki kadar hassas değil,onlara bi vurunca ağlıyorlar mübarek :) allah bağışlasın evladını canım :)
Bi tek enfeksiyon sonucu tıkanıp yapışabiliyormuş doktorum öyle söyledi bi de üzerinde bie sürü organ var yani.

Amin inşallah, darısı başına diyelim o zaman :)
İnşallah canım :)

Yok kız bisey olmaz insanlik hali bende orami burami bir yerlere carparim
Allah korusun buyuk bir kaza gecirince falan belki oyle seyler olur
Tupleri de enfeksiyon tıkar
Sen rahatina bak zaten gitmissin doktora bisey olmaz

Ay yok rahim minicik biyer su an zaten. Hamilelikte buyuyo. E nasil buyuyo dersin...esnek ve bi suru kan damarlark var. Yumurtalarin zaten orda korunuyo.. rahim elastik bi yapida ayrica. Bisey olmaz merak etme. Iltihap vs olunca tikanir tupler benim de bildigim..Sagol bu arada.. Allah sana da bi bebis nasip etsin :)

Hadi inşallah bakalım :) nasip eder inşallah allah :) bende öyle biliyorum canım ama bi an tedirgin oldum. :)

Sen yoksa kizlik zarina zarar geldi mi diye mi dusuniyorsun?

Oyle dusunuyorsan birsey olmaz merak etme
Yok canım düzenli cinsel hayatım var ondan korkmuyorum yani.
Yumurtalıklara rahmime tüplere bişey olmasından korktum ben sadece.

Yok kız bisey olmaz insanlik hali bende orami burami bir yerlere carparim
Allah korusun buyuk bir kaza gecirince falan belki oyle seyler olur
Tupleri de enfeksiyon tıkar
Sen rahatina bak zaten gitmissin doktora bisey olmaz
Üstteki arkadaş büyük bi kaza geçirmiş bisikletten sert takla atmış falan onda da olmadıysa bende de olmaz diye düşünüyorum canım.
Sanırım tüpleri sadece enfeksiyon falan tıkıyor dediğin gibi ama işte ikimizde bu konularda pimpirikli olduğumuz için en iyi sen anlarsın beni :)

Tabikiiii anlamaz mıyım Allah bilir internetten nelere nelere bakmışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…