merhaba arkadaşlar 36+4 haftalık hamileyim dün kontrolüm vardı önce ultrasonda muayene oldum bebeğimin sağlık durumu gayet iyi fakat doktorum biraz zayıf olduğunu ve bu yüzden dinlenmemi söyledi bebeğimin kilosu şu anda 2300 gram normalden biraz düşük. Normal doğum düşündüğümü belirttim oda önce nst ye girmemi sonrada alttan muayene ediceğini söyledi normalde haftya yapmam gerekiodu ama bayram olduğu için bu hafta yapıyım dedi. Neyse nst sonucum gayet normal çıktı ama allttan muayene de rahmim 3 cm açılmış doktorum da şaşırdı beklediğimiz doğum tarihinden de erken geliceğini belirtti bu arada hiç sancım fln olmadı kendiliğinden açılmış perşembe günü tekrar gidicez kontrole.. Dün de eve geldiğimde hafiften bi kan geldi hemen doktorumu aradım o da telaş yapma eğer kanaman olursa yada sancılanırsan mutlaka gel dedi ama çok şaşırmış durumdayım kafam çok karışık napıcağımı bilmiorum daha çok küçük bebeğim ne kadar daha dayanabilicem acaba yardımcı olun nolur ilk bebeğim bnm gibi böyle bi durum yaşayan varmııııı.........