Rahminin kalp seklinde olduğunu tek bir Dr mü söyledi? Ben 3 kere düşük yaptım. Dr um rahmin kalp seklinde ama senin düşüklerinin nedeni bu degil, bebek büyüdükte rahmi düzeltir zaten dedi. Beni rahim filmine yönlendirdi.
Ben tek Dr la kalmayıp 3 Dr a daha gösterdim rahim filmini, kendi Dr um yine sorun yok dedi, dgr Dr lar rahimde septum var ve alınmazsa yine düşük yaparsın dediler.
Sonunda histereskopiye karar verdim evet septum varmis, rahim kalp seklinde değilmiş.
Bence tek Dr la kalmayıp bunu bı araştır.
Rahminin kalp seklinde olduğunu tek bir Dr mü söyledi? Ben 3 kere düşük yaptım. Dr um rahmin kalp seklinde ama senin düşüklerinin nedeni bu degil, bebek büyüdükte rahmi düzeltir zaten dedi. Beni rahim filmine yönlendirdi.
Ben tek Dr la kalmayıp 3 Dr a daha gösterdim rahim filmini, kendi Dr um yine sorun yok dedi, dgr Dr lar rahimde septum var ve alınmazsa yine düşük yaparsın dediler.
Sonunda histereskopiye karar verdim evet septum varmis, rahim kalp seklinde değilmiş.
Bence tek Dr la kalmayıp bunu bı araştır.
Sezeryanda zaten net görülmüştür canım. Ben oldum hem de 2 kere olmak zorunda kaldım geniş tabanli septummus. Şükürler olsun simdi 21. Haftamdayim gebeliğimin. İns hayırlısıyla doğururum da. Ama bnm dgrleri bu kdr da devam etmemişti.
Benim annemin rahminde şekil bozukluğu varmis, o zaman Dr lar ona da kalp seklinde demis. 4 çocuğunu da sorunsuz doğurmuş. Ben şekil bozukluğunun ciddi bir problem olmadıgını öğrenmiştim Dr lardan. İnsaalh sen de hayırlısıyla kavuşursun bebeğine
benim teyzemde de vardı aynı sorun yani sekil bozuklugu 2 tane kızı oldu problemsiz sorunsuz.ilk baslarda hamile kalmakta sıkıntı cekti ilacla tedavi gördü ondan sonrada ilk kızını dogurdu.ikincisinde hic problem yasamadan hamile kalıp dogum yaptı.allah acil sifalar versin sizede insallah sizde bebislerinizi saglıkla alırsınız kucagınıza.
Cok tesekkur ederim canim. Evet annemin normal dogum olmus hepsi gayet de kolaylıkla olmus.
Zaten gebeligin 8 ayına kadr ilerlemişse o benek rahmi buyurmuştur, benim Dr um oyle demişti . İnsallah bı daha yasamazsın ama denemekten başka çaren de yok[/QUOTE
maşallah ya bana doktorum ilk farkettiği anda demişti normal doğum mümkün deil yapamazsın bu rahim şekliyle dedi bebek sıkışır doğmaz ayağı veya kolu kalır demişti ama maşallah annen sorunsuz doğum yapmış sanırım doktorlar biraz korkutuyor insanı gerçekten. ikincidede büyürmü acaba ya her bebekte aynı mı olurmuş canım. bebek aşkıyla yanarken denememem imkansız canım ya.
Benim de rahmim kalp şeklindeydi ama ileri düzeydeydi iki sene kadar bebek olmadı Bebeğin olmama sebebide olabilir diye ameliyat oldum ( normalde kesin bu yüzden bebek olmuyor diye bi şey yok oladabilir ama benimki ileri düzeydeydi) ameliyattan 5-6 ay kadar sonra aşılama denedik olmadı aşılamadan sonraki ay ilaçların etkisiyle kendiliğinden oldu şimdi 39+6 günlüğüm kendiliğinden doğumun başlamasını bekliyoruz inşallah hayırlısıyla doğar. Eğer ileri düzeyde perde varsa bence ameliyat olun aklınızda soru işareti kalmasın. Bu arada hala rahmim kalp şeklinde tamamen normale dönmedi ameliyat oldum ama tam düzelme olmadı demekki doktorum doğumda ıkınmada sıkıntı olabilir dedi sadece rahim bebeği tam ittiremeyebilir bakalım ne olacak
Boşuna stres yapmayın. Zaten olacağı varsa zaten olur.Allah sizden razı olsun bende 6 haftalık gebeyim doktorum bugün rahmin kalp şeklinde erken doğum ya da düşük olabilir dedi. Sabahtan beri stres yapıyorum içimi rahatlattınız. İnşaAllah benim yavrumda sorunsuz sağlıklı bi teşkilde dünyaya gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?