- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
valla serbest ekonomi herkes herkesle alışveriş yapıyor kanun ve nizamlar içerisinde.
Yadırganıcak ya da tartışılacak bir şey görmedim ben bur da kamuoyunu etkileyecek.
Gülen cemaatinin yıllardır Türkiye de kimlerle kol kola olduğu da ayrıca biliniyor ben asıl orda dönen serbest ekonomiyi bilmek isterim :)
Rahmi kocun aciklama yspmasina gerek yokki. Vehbi kocun babasi haham basi.daha aciklamaya gerek var.haham basinin oglu musluman olacak degilya.kaldiki raahmi kocun yahudi oldugunu herkes biliyo.ona yahudidir demek asagilamak degil ayrica.adam yahudiyse yahudi banane ben aralarindaki iliskiyi aciklamak icin bunu yazdim.fethullah gulen yahudi degil ama onlara hizmet ediyor.yani siyonistlere.gercek yahudilerden bahsetmiyorum.rahmi kpcgibi yahudi siyonistlerden bahsediyorum.
canım burda kastettikleri ticaret değil
bu çok uzun bi konu açıklayamam burdan
siyonistlerle ilgili
onu kastediyolar
gülenin de müslüman gibi ggörünüp onlara hizmet ettiği ile ilgili bi sürü makale yazı vs var
bunları söylemeye çalışıyolar sanırım
Valla ben hiç birşey anlamadım arkadaşım vaktin olursa burdan açıklayamadıklarını özel mesaj atarsan okur anlarım.
Bilmediğim ve anlamadığım bir konuda yorum yapmam doğru olmaz.
Konuya yorum yapmak gerekirse, Latif Erdoğan'ın özellikle dini inanç kısmına atıf yapmasını anlayamadım, bir ayrıştırma düşmanlık mı yaratılmaya çalışılıyor, öyleyse bu ülkede işleri zor, pekçok firma ya yabancıların, ya da yabancı ortaklı, kullandığımız telefonları bile kim üretiyor?
Biz onlarla alışveriş yapmayacağız derseniz ülkede burnunu silecek kağıt mendil bile bulamazsınız
İsteyen istediği kanala ortak olur, bunu yasaklayan birşey var da biz mi bilmiyoruz?
Ya da şunlar şunlarla ticaret yapamaz yasağı mı var?
Haber yapılmasındaki veya Latif beyin bunu açıklamasındaki manayı anlamadım.
Rahmi kocun aciklama yspmasina gerek yokki. Vehbi kocun babasi haham basi.daha aciklamaya gerek var.haham basinin oglu musluman olacak degilya.kaldiki raahmi kocun yahudi oldugunu herkes biliyo.ona yahudidir demek asagilamak degil ayrica.adam yahudiyse yahudi banane ben aralarindaki iliskiyi aciklamak icin bunu yazdim.fethullah gulen yahudi degil ama onlara hizmet ediyor.yani siyonistlere.gercek yahudilerden bahsetmiyorum.rahmi kpcgibi yahudi siyonistlerden bahsediyorum.
ben okuduklarımı netten bulursam sana atarım
genelde yabancı uzmanların açıklamalarını da okudum
cemaatin kendi içinden çıkanlar da söylüyo pekçok programda
ama ben kesin diyemem tabiki
kendin okuyup karar verirsin
ama koçla ilgili ben de birşey bilmiyorum
Vehbi Koç, 1901 yılında Ankarada Çoraklık semtindeki yazlık evde, üzüme alaca düştüğü günlerde doğdu. Doğduğu günü hiç bilmedi. Annesi üzüme alaca düştüğü günlerde deyince, sonradan çocuklarıyla birlikte 20 Temmuzu doğum günü kabul etti.Soyu, Kütükçüzadeler olarak anılan ana tarafından 600, Koçzadeler olarak anılan baba tarafından da 250 yıllık Ankaralı ailelere dayanıyordu. Babası Koçzade Hacı Mustafa Efendi, annesi Kütükçüzade Fatma Hanımın ilk çocuğuydu. Sonra iki kardeşi daha doğdu. Zehra ve Hüsniye. Koçzade Ahmet Vehbi, 5 yaşında mahalle mektebine başladı. Hacı Bayram Camiinin yanındaki Topal Hocanın Mektebinde ilk tedrisini aldı. Mahalle Mektebinden sonra yine Hacı Bayram Camiinin yanında kiralık bir evde ders görülen ilkokula başladı. Bu okulu birincilikle bitirdi. Daha sonra, bugün Tıp Fakültesi İhtisas Hastanesinin bulunduğu yerde olan Taş Mektep denilen Ankara İdadisine (lise) gitti. Ancak idadi hayatı uzun sürmedi.
işte bu... ah ahh. bir laf edelimki gerçek olmasada izi kalır belki düşüncesi bu.
ya değil zaten. benim en yakın arkadaşımın dedeleri tanıyormuş bir zamanlar vehbi koçu..olsalar neden saklasınlar gerçekten. yasakmı bu ülkede yahudi olmak.Yahudi olsa bu neden bu kadar gizlensin ki, neden hayatını anlattığı kitabında bunlara yer vermesin? Benim için bu konuda kişilerin beyanı esastır. Yahudiyim demediyse kimseye bir şey düşmez..
ya değil zaten. benim en yakın arkadaşımın dedeleri tanıyormuş bir zamanlar vehbi koçu..olsalar neden saklasınlar gerçekten. yasakmı var bu ülkede yahudi olmak.
maalesef. çok acıBir de bunu küfür gibi kullanmak bir o kadar çirkin..
Yahudi olmak kötü bir şey mi ? Madem " Türkiye'nin bir numaralı yahudisi " kendisinin neden haberi yok bundan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?