Rahmi ters olanlar yardım edin:(

Nefes1984

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
172
37
318
Merhaba kızlar ben 2 yıldır korunmuyorum bebek istiyoruz eşimdede bendede hiç bi problem yok ama bebeğimiz olmuyor.Rahmim tersmiş doktor gebelik için problem oluşturmaz dedi ama kesin bişeyde söylemiyorlar.Benım anneminde rahmi tersmiş ve 5 yıl çocuğu olmamamış sonra ebe gelmiş rahmini çevirmiş ve hamile kalmış iki gebeliğide bu şekilde olmuş bu konuyla ilgili sıkıntı yaşayan yada rahim tersliği olupta hamile kalanlar ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz ?

Hiçbir şey yapmanız gerekmiyor. gebe kalınız ve doğum yapınız...

ilk gebeliğimde ilk ay hamile kaldım 2.sinde tek korunmasız ilişkiyle kaldım gebeliğe engel bi durum olsaydı bu mümkün olmazdı sen içini rahat tut ve olumsuz düşünceleri kafandan at inşallah en kısa sürede hamile kalabilirsin..

merhaba canım aynı dert bendede var ve benim annemde aynı şekilde hamile kalmış ve bu rahim tersliğin dereceleri varmış tamemen ters olanlar biraz zor hamile kalıyorlarmış benim doktorum öyle dedi tahminim rahmi ters olup gebe kalanlar rahmi yan yani tam dönmemiş olanlar bizim rahmimiz tam dönük olduğu için hamile kalmakta zorlanıyoruz benim doktorum ilişkiye diz dirsek pozisyonunu tavsiye etti istersen bu şekilde denyebilirsin ikimizde umarım tez zamanda hamile kalırız ve isteyen herkez

Sevgili hanımlar, böyle bir problem yok. Gebe kalamıyor diye kimse rahmi düzeltici ameliyat yapmıyor. Kısırlık sebebleri için de de böyle bir neden yok. Gebe kalmanız dileğiyle...

inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin olmadımı olmuyor sebepsiz kısırlık bu olsa gerek

evet canım gerçekten öyle sebepsiz kısırlık herşey normal çıkıyor ama olmuyor bu ayda kırmızı kartı gördüm valla dizim dirseğim kırıldı bir ay boyunca :) oda işe yaramadı olmayınca olmuyor işte inanırmısın tepe üstü durdum yarım saat gözlerim dışarı fırlayacaktı kan basıncından çok bunaldım çokkk sıkıldım son çare ebeye gidiyorum memlekete annemi çeviren beni çevirsin allahtan hala yaşıyor :)buda olmazsa rahmimi aldırıp bu sorundan kurtulucam en azından rahmim yok ondan olmuyor derim :) canım ya sakın üzülme ne yapalım rabbim ol derse olur allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın dilerim tez zamanda hamile kalırsın canım

Sevgili hanımlar, böyle bir problem yok. Gebe kalamıyor diye kimse rahmi düzeltici ameliyat yapmıyor. Kısırlık sebebleri için de de böyle bir neden yok. Gebe kalmanız dileğiyle...

teşekkür ederim doktor bey cevabınız için bişey surucaktım klomen kullandıktan sonra gebe kalmadım fakat adettle beraber et parçaları şeklinde parçalar geldi bunun sebebi nedir acaba merak ettim

teşekkür ederim doktor bey cevabınız için bişey surucaktım klomen kullandıktan sonra gebe kalmadım fakat adettle beraber et parçaları şeklinde parçalar geldi bunun sebebi nedir acaba merak ettim

Kanamanız çok olmuş, pıhtılaştığı için ciğer gibi gelmiş olabilir. Geçmiş olsun...

Doktor bey bu ay ki reglim diğer regllere göre daha azdı ve 3 günde bitti (ama 3 gün normal kanamam oldu,)şuandada göğüs uçlarımda acı var daha önce reglden sonra herhangi bi şekilde göğüslerimde acı olmazdı üstüne görmüş olabilirmiyim sizce cevaplarsanız çok sveınırım:))

Üstüne gördüyseniz gebe olmanız gerekir ki gebelik testinde çıkar. gebe olmanız dileğiyle...

sağolun çok teşekkür ederim doktor bey

Amin canin insallah biran once hamile kalir saglikla bebeklerimizi kucagimizs aliriz gelismelerden haberdar et mutlaka.,:)

ekledim seni eger adet olduysan bana yaz hemen sana bişey söyliyicem önemli gün 3. ve 4. günü geçirmeden bana ulaş hiç bir sekilde sana mesaj yazamıyorum dediğin yerden ekledim seni umarım sensindir

ekledim seni eger adet olduysan bana yaz hemen sana bişey söyliyicem önemli gün 3. ve 4. günü geçirmeden bana ulaş hiç bir sekilde sana mesaj yazamıyorum dediğin yerden ekledim seni umarım sensindir

merhaba arkadaşlar benimde rahmim tersmiş ne yaptınız varmı sizlerde gelişme:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…