- 5 Kasım 2015
- 189
- 91
- 48
- 50
- Konu Sahibi Impossible 75
-
Cok tesekkür ederim bugün hemen baska DR.a gittim oda öyle söyledi Almanya da maalesef artik saglik konusunda cok duyarli degiller sigortalardan baski varmis o yüzden Türkiyede DR sadece miyom alinabilir derse aldirmayi düsünüyorumHemen başka doktora gidin.Eski bir çalışma arkadaşıma da aynısını söylediler.başka bir doktora gitti ameliyatla sadece miyomu alındı.rahmini almadılar.Allah acil şifalar versin
Tesekkürler gittim ama oda öyle söyledi.Kesinlikle başka bir doktora gidin. Çok önemli bir mesele bu.geçmiş olsun
Aynen bende bundan korkuyorum psikolojik olarak kaldiramamaktan. Tesekkürlerbildiğim kadarıyla sadece miyomu da alabiliyorlar, tam tersi rahmi tamamen de alabiliyorlar, duruma göre değişebiliyor
teyzem de senin gibiydi çok sayıda miyomu vardı, rahmini aldılar, ama sonrasında kadın değilmişim gibi hissediyorum demişti. cinsellikten de bişey anlamıyormuş
inşaallah sizin sadece miyomlarınızı alırlar başka doktorlara görünmekte fayda var
Tesekkür ederim birkac DRa daha gidip karar vermeliyim araliksiz 10 gün kanamam oluyor ve cok asiri. Kan ve demir haplari kullanmak zorunda kaliyorum. ama korkuyorum.Annem 38 yasindaydi rahminde sayisiz miyom vardi, kontrolsuz hucre cogalmasi teshisi kondu ve rahmi alindi, bu arada izmirde istanbulda sayisiz profesore muayene oldu. Sonunda istanbulda bir doktora karar kilip ameliyat oldu, adam rahmi alip yumurtaliklardan birini almamis, neticede 1 yil sonra yumurtalik kanseri teshisiyle bir ameliyat daha gerceklesti.
Belki duymak istediginiz bu degildi ama, kadinlarda meme, rahim, yumurtalik gibi organlarda ciddi problemler varsa alinmasi, alinmamasindan daha hayirli sonuclar dogurabiliyor.
Bu arada annem su an 56 yasinda ve gayet saglikli, erken menapoz nedeniyle herhangi bir sorun yasamadi.
Sagolun. Amin tüm hastalarimizaGeçmiş olsun. .
Rabbim şifa versin inşallah. .
Türkiyede de emin olun her doktor söylemiyor.bir kaç hastane gezmeniz gerekebilir.İstanbulda muayene olmayı düşünürseniz,arkadaşıma hastaneyi ve doktorun adını sorabilirim.arkadaşımdan 3kg yakın miyom çıktı.Cok tesekkür ederim bugün hemen baska DR.a gittim oda öyle söyledi Almanya da maalesef artik saglik konusunda cok duyarli degiller sigortalardan baski varmis o yüzden Türkiyede DR sadece miyom alinabilir derse aldirmayi düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?